https://imgix.femina.dk/media/elsk-prim.jpg
Selvudvikling

Elsk dig selv!

27. juli 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller skiftes ud med et par mere farverige, og skal der skrues lidt op for selvtilliden? Så kan du faktisk om-programmeres til det meste!

Har du svært ved at nå dine mål? Står de negative tanker i vejen og begrænser dig? Så skal du måske med på workshop. Den lover nemlig, at du lærer at leve i nuet og styrke dig selv og i det hele taget få et bedre liv, og det hele tager udgangspunkt Louise Hays bestseller 'Helbred Dit Liv', der har gjort en forskel for millioner af mennesker verden over.

Opnå dine drømme!
Når Gudrun Boost byder velkommen til workshoppen i august, vil hun, ved hjælp af teknikker, baseret af Hays succés-bog og teknikker, visualiseringer og bekræftigelser lede dig igennem en forandring, der kan mærkes på alle områder i livet. Med hjem i rygsækken får du værktøjer til at ændre dit liv, opnå dine drømme og vende dine negative tanker til de gode af slagsen. Og så er det egentlig underordnet, om dine problemer findes i dit arbejdsliv, dit kærlighedsliv - eller noget helt tredje ...


Læs også