horoskop
Selvudvikling

Dit kærligheds-horoskop for resten af 2017

23. marts 2017
af Brian Teglgaard
Illustrationer: Trine Frydshøj Hansen, Camilla Rasmussen og PantherMedia
De fleste af os vil gerne have kærlighed i vores liv, hvad enten det er til og fra vores børn og venner eller fra vores partner. Her sætter vi fokus på stjernernes bud på kærligheden for de enkelte tegn. En årstid, hvor naturen spirer, og ligeså kærligheden, ligesom den kan blomstre igen for dem, der lever i et langt parforhold, og findes på ny for andre. Her får du dit kærligheds-horoskop for resten af 2017

DIT KÆRLIGHEDS-HOROSKOP FOR 2017

https://imgix.femina.dk/1711-horoskop1-vaedder-ny.jpg
Kærlighed Som Vædder er du født i det mest maskuline tegn af dem alle. Det kan give en mand konkurrence, for hvem skal nu tage initiativet? Sandheden er, at det kan du sagtens gøre, og på den måde tager du fint hånd om dit kærlighedsliv. Selve jagten efter den eneste ene går du meget op i. Her kan du vise dit mod og din handlekraft. Hvis du alligevel ufrivilligt har en alt for lang singleperiode, så prøv at skrue lidt ned for det maskuline. Pak værktøjskassen væk, fortæl ikke nødvendigvis med det samme, at du selv skifter olie på din bil, og lad manden få mulighed for fodfæste i dit liv. Gå bevidst efter en selvstændig person, der har sit eget liv og sine egne interesser, og som også er et feststykke. Du vil elske både konkurrence og et værdigt modspil. Romantiske muligheder Du har behov for romantik og udfordringer, der næppe sker i sofaen foran TV’et. På den måde er du ikke den rolige og stabile partner med det traditionelle syn på, hvad der er romantisk. Du vælger hellere en aktiv skiferie end en romantisk tur til Paris, hvor I går fra den ene café til den anden. Stjernernes råd Du har brug for en partner, der kan give dig et aktivt modspil.
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop2-tyr-ny.jpg
Kærlighed Din etiske sans får dig i første omgang til at skille fårene fra bukkene, så at sige. Du værdsætter den gode smag, også den, du kan se hos andre. Det kan lyde overfladisk, men du spiller på langt flere tangenter. Når først du har fundet din flotte og velklædte mand, vil han sikkert også være i besiddelse af gode manerer og have styr på sin økonomi. Men vigtigst af alt så søger du en trofast, ærlig og loyal partner. Der skal meget til, før du forlader et forhold, fordi det netop giver alt andet end den stabilitet, du ønsker dig. Romantiske muligheder Du er gammeldags romantiker med sans for kvalitet og går ikke med til mindre end det helt store kirkebryllup, hvis det kommer dertil. Det kommer sikkert til at koste en bondegård, men vil altid stå som et konkret symbol på jeres forhold. I hverdagen støtter du din partner og er tilpas, hvis du har ro omkring dig. Dit krav om fysisk nærvær og tilstedeværelse er ikke foreneligt med en udfarende forretningsmand med mange rejsedage. Vejen til dit hjerte går gennem de materielle ting, der for dig understreger din partners hengivenhed. Stjernernes råd Vær bevidst om dit behov for fysisk nærvær. Læs dit dags-, uge-, måneds- og års-horoskop her
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop3-tvilling-ny.jpg
Kærlighed For dig som Tvilling er det bedst at være to, så kan du føle dig hel. Du elsker at være tæt involveret i en anden, med hvem du kan dele idéer og udveksle tanker. Du er ordets mester og fantastisk til at flirte. På den måde har du det forholdsvis let, når din udkårne skal erobres. Men de forpligtelser, der følger med et forhold, kan også skræmme dig. Du har derfor behov for lang snor, for det kan være vanskeligt for dig kun at knytte dig til én person ad gangen. Når det sker, er du faldet for hans intelligens og han for din charme, din hurtige og omskiftelige natur. For at holde kærligheden i live er det nødvendigt at være på farten. I må rejse og opleve en masse sammen, men også pleje hver jeres interesser. Romantiske muligheder Det bedste, du ved, er snakken hen over spisebordet, når dagligdagen skal fungere. Ved festlige lejligheder kan du underholde langt flere end blot din sidemand. Her får du opfyldt dit behov for at snakke med andre end din kæreste. Kærlighedsfilm og sentimentale udtryk kan du falde i svime over. Foregår det hjemme, må omgivelserne forvente mange kommentarer til det, du ser. Stjernernes råd Stift bekendtskab med den mediterende indre ro.
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop4-krebs-ny.jpg
Kærlighed Følelsen skal være rigtig for dig, der ikke kaster dig ind i en stormende forelskelse. På den anden side er du heller ikke den, der forlader et velfungerende forhold. Du er til stærk lidenskab med både rummelighed og sympati. Under din ydre Krebse-skal gemmer du på sårbare følelser, som andre ikke skal bryde sig om at lege med. Foruden dine skiftende stemninger kan du være både genert og tøvende. Bedst er det, hvis ikke du skal tage det første skridt i kærlighedens indledende fase. For dig handler kærligheden grundlæggende om at skabe familie. Romantiske muligheder For ham, der ønsker at charmere sig ind på livet af dig, kan det være fornuftigt at tage en lille omvej. Et besøg, hvor du præsenterer ham for din familie og især din mor, vil vise, om han begår sig her. Er han også selv familiemenneske, har I de grundlæggende værdier tilfælles. Dit ønske om at blive forkælet går fint i spænd med den romantiske stemning. Romantik for dig skal kunne føles og give god stemning. En hverdagsromance kan sagtens være at gå hånd i hånd, hvor du samtidig nyder det fysiske nærvær. Stjernernes råd Pak ikke din partner ind i moderlig omsorg – fordel den!
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop5-loeve-ny.jpg
Kærlighed Du bevæger dig med stor dramatik på kærlighedens scene. For den, der er med i dit drama, bliver det en uforglemmelig oplevelse. Det samme gælder din første forelskelse. Den glemmer du aldrig! Du kan sætte himmel og jord i bevægelse for kærlighedens skyld, men også være lidt naiv. Den energi og foretagsomhed, du udstråler, er i sig selv en kraftpræstation. I bund og grund ønsker du en loyal partner. Han skal også vise sin loyalitet, alt andet vil såre dig dybt. I så fald vil dit temperament slå gnister. Dog vil dit iltre temperament hurtigt gå over. Romantiske muligheder Lidt overdrivelse må der til, hvis du skal imponeres. Roser en gang om året er for lidt, og når det nu skal være – så helst en stor og overbevisende buket. Du sidder ikke i evig forventning om at modtage, men kan sagtens være den glade giver. Et lille hint til modtageren af disse romantiske generøsiteter: Husk at takke og påskønne alt, hvad du får af en Løve, hvis du vil holde liv i jeres romantiske forhold. Bær i øvrigt over med denne ivrige Løve-kvinde, når hun til tider bliver lidt for selvoptaget. Stjernernes råd Dit store og rummelige hjerte har også plads til tilgivelse.

Få lagt dit tarot-horoskop for 2017 her

https://imgix.femina.dk/1711-horoskop6-jomfru-ny.jpg
Kærlighed Din praktiske, fornuftige og analyserende tilgang til livet, gælder bestemt også i kærligheden. Du har ingen drøm om kærlighed ved første blik. Selv om interessen godt kan opstå på denne måde, skal du først realitetstjekke og observere din tilkomne. Alt bliver analyseret, og det gør dig knap så spontan. Kærligheden tager tid og kræver omhyggelig pleje. Du fascineres af den sjove, fantasifulde og selvudfoldende personlighed, som afspejler det i dig, der er så godt gemt. Men det er, hvad du søger, hvis dit parforhold skal give den bedste dynamik. Romantiske muligheder Din romantiske og sensuelle side kan virke lidt gemt. Men der skal ikke mere til end en snak om hverdagens praktiske gøremål for at fange din interesse. Din følsomhed for andres behov gør dig til en tjenende ånd. Derfor har du lettere ved at tilrettelægge en romantisk oplevelse for din kæreste, end han har ved at gøre det for dig. Vejen til dit hjerte går gennem dit intellekt, og på den måde vil du gerne udfordres. Et foredrag om et emne, du har tilfælles med din partner, kan give jer meget at tale om. Så kan du forføres til både romantik og erotik. Stjernernes råd Sørg for, at ikke alle samtaler drejer sig som arbejde.
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop7-vaegt-ny.jpg
Kærlighed Lad det være sagt med det samme – du fungerer simpelthen ikke uden et forhold. Som Vægt er du faktisk selve symbolet på parforhold. Allerede som ung ser du værdien i et du og jeg-forhold. Der findes enkelte i tegnet, der i længere tid er uden partner. I så fald fordi de har været uheldige og oplevet en forfærdelig disharmoni ved bruddet. Er du blandt dem, har du måske alligevel et parforhold. Det kan være med en søster, nabo eller veninde, du har tæt og daglig kontakt med. Harmoni, fred og balance skaber du omkring dig, også i dine forhold til andre. Du er om nogen god til at rådgive andre om det perfekte forhold, men lidt på herrens mark, hvis der er problemer i dit eget. Romantiske muligheder Du kan sagtens identificere dig med ”hygge” og skaber god stemning med dem, du er sammen med. Det gælder på tomandshånd, så vel som når det gælder hele familien. Ønsker din kæreste at skrue op for romantikken, kan han modtage dig med et veldækket smukt middagsbord med friske blomster og stearinlys. Måske lidt gammeldags, men det traditionelle virker fint for dig! Stjernernes råd Bevæg dig fra hovedet ned i kroppen – følelser skal mærkes!
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop8-skorpion-ny.jpg
Kærlighed Det er tid til at tænke store tanker og med dem løse nogle af livets store spørgsmål. Du får brug for i perioder at kunne trække dig tilbage og være i enrum. Det er her, du tænker bedst og kan udvikle interessen for psykologiske og spirituelle emner. Din tro kan flytte bjerge, men bliver også udsat for nogle virkelighedstest. Bliver du for ekstrem i dine synspunkter, kan du virkelig møde modstand. Det samme gælder, hvis du er for hemmelighedsfuld. Selvstudier af enhver art kan du trives med i enrum. I årets sidste kvartal sker der et vigtigt skifte, og du er ikke længere så privat. Du viser helt nye sider af dig selv, som helt sikkert vil overraske dine omgivelser. Økonomisk har du mulighed for langsomt at øge dit rådighedsbeløb. Romantiske muligheder For at opnå en romantisk situation med dig må hele atmosfæren være rigtigt tilrettelagt. Et lille rollespil, et strejf af noget hemmeligt og så det magiske øjeblik er vigtigt i dette setup. Alle dine sanser skal pirres, hvis det skal tænde dine følelser. Din romantiske bejler vil ikke være i tvivl om, hvad der virker. Stjernernes råd Del dine tanker, der er så få, der kan læse dem.
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop9-skytte-ny.jpg
Kærlighed For dig som Skytte er både livet og kærligheden et spændende studie. Du er oprigtig interesseret i andre mennesker og tiltrækker med dit store overskud af munterhed og optimisme. Spørger du din partner, hvad han faldt for, vil det sikkert være blandt de første ting, han nævner. I parforholdet har du brug for lang snor, og din personlige frihed er vigtig. Du er ikke den typiske stabile person, der lader sig binde til hjemmet. Du må have plads til at være lidt selvcentreret og i øvrigt have med de overordnede ting at gøre. Romantiske muligheder Du kan nærmest blive grebet af romantiske fantasier, og især i dine unge år må du eksperimentere. Får du ikke levet den romantiske drøm ud og får lagt den på hylden igen, kan du have svært ved at vise ansvar i et forhold. Det er ikke de alvorlige stunder, der tænder din gnist. Så hellere en spontan udflugt eller en lille konkurrence af fysisk karakter. Hvis din partner har humor og kan få dig til at omkomme af grin, vil det være noget, du husker i lang tid. Du er gavmild med dine følelser og giver gerne flotte gaver. Stjernernes råd Fokusér også på detaljerne – de kan gøre en stor forskel i kærligheden.
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop10-stenbuk-ny.jpg
Kærlighed For dig tager det tid at opbygge et tæt og kærligt forhold. Det udelukker ikke, at du kan blive hovedkulds forelsket, men selv med dybe følelser er det ikke sikkert, andre er klar over det. Her sætter din kontrol ind, og det kan være svært for dig at vise følelser. Som repræsentant for ”traditionernes tegn” tager du et ægteskabsløfte dybt alvorligt. Med din grundighed har du valgt med omhu og sikkert også med fornuften. Det bliver der sjældent grund til at lave om på efterfølgende. Romantiske muligheder En romantisk oplevelse for dig kan sagtens foregå i dine hjemlige og vante rammer. Der skal være god tid til at nyde middagen, eller hvad du ønsker at blive forkælet med. I øvrigt kan et sådant romantisk arrangement sagtens tåle gentagelser. Måske er det noget, I ligefrem kan gøre til en tradition. Din forsigtige natur gør, at du ikke føler dig tryg ved noget vildt og grænseoverskridende, du ikke har kontrol over. Skal romantikken ske som en overraskelse, er der stor chance for, at du tager kontrollen og er den, der planlægger, hvad der skal ske. Du lader dig ikke kurtisere af ekstravagance – hellere af fornuft og sparsommelighed. Stjernernes råd Slip lidt af din kontrol og fornuft bare en gang imellem.
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop11-vandmand-ny.jpg
Kærlighed Du har så stærke venskaber, at det næsten kan tangere parforhold, selv om det vil være forkert at sammenligne. Det kan komme til at give dig problemer, hvis ikke du har forberedt din partner, som ellers kan blive jaloux. Den, der kender dig godt, vil ikke være i tvivl om, at du fortæller sandheden. Er du heldig, vil han også give dig den luft, du har brug for. Du tiltrækkes af mange former for fællesskab, og her er ægteskabet blot ét af mange forskellige. Til gengæld må du også have mange fælles interesser med din partner, for det giver jer uendelige muligheder for at tale og diskutere på lige fod. Romantiske muligheder Hvem siger, en romantisk oplevelse kun er for to? Det kan sagtens foregå til en stor koncert med flere tusinde mennesker. I det hele taget vil du sætte pris på det ukonventionelle og opfindsomme og ikke nøjes med to lys på et bord. Skal du selv stå for romantikken, så indrøm hellere på forhånd, at du kan være lidt klodset, hvad det angår. Det med følelser er lidt kompliceret for dig, men kan netop være det, andre finder charmerende. Stjernernes råd Du kan vinde stort på din tålmodighed og ved at lytte.
https://imgix.femina.dk/1711-horoskop12-fisk-ny.jpg
Kærlighed Du er altid følelsesmæssigt engageret i andre mennesker, og derfor trives du ikke alene. Den Fisk, der alligevel kan leve uden partner, har højst sandsynligt kastet sin kærlighed på noget større end blot en person. Det kan være en sag som børns vilkår, fattiges rettigheder eller noget helt andet. Men selv om du er i stand til at give langt mere, end du får, vil du ikke tages for givet. Du evner at gennemskue andres motiver og ser, hvad der har værdi. Romantiske muligheder Dine romantiske udfoldelser kender næsten ingen grænser, og din partner vil være garanteret romantiske overraskelser hyppigere end alle andre. Det betyder ikke, at det skal være dig, der tager initiativet. Der skal ikke så meget til for at imponere dig, men omvendt har du også smag for det storslåede. Det kan vise sig at blive ret dyrt, for i økonomien har du næsten heller ingen grænser. Romantiske øjeblikke kan for dig ikke være uden fysisk berøring. Der findes ikke noget bedre end at sidde med din udkårne i hånden og kigge ud over vandet. Her kan du slippe tankerne og fantasien løs og fortælle om alle dine drømme. Stjernernes råd Pas på, din hengivenhed ikke bliver misbrugt. Spørg astrologen, få lagt dit horoskop, bliv håndlæst eller besøg clairvoyanten - altsammen på shop.dk

Læs også