https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-8-kopi-2.jpg
Selvudvikling

Din indre pinup

21. oktober 2010
af Camilla Kjems
Let’s face it: Kvinder er og bliver sexsymboler! Selvom jeg i den grad bakker op om kampen for, at kvinder skal kunne citeres i avisen UDEN, at deres kavalergang eller påklædning beskrives i samme sætning

Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Betty Grable. Jeg har altid været dybt fascineret af de klassiske pinup-piger. De havde frodige former, var indbegrebet af femininitet og ikke-vulgær sexethed og samtidig nogle af de første kvinder, der for alvor gjorde karriere (og tjente penge!) i et mandsdomineret Hollywood. Så langt fra vor tids afpillede modeller og silikonepumpede sexobjekter - men så tæt som man kan komme på en respektfuld og smuk hyldest til de kvindelige dyder.

For let's face it: Kvinder er og bliver sexsymboler! Selvom jeg i den grad bakker op om kampen for, at kvinder skal kunne citeres i avisen UDEN, at deres kavalergang eller påklædning beskrives i samme sætning, mener jeg også, at vi skal tage det som en kompliment, at vi i den grad forbindes med erotik. Uden begæret for kvinder ville verden ikke fortsætte.

Det ligger i vores natur at skulle påtage os rollen som begærets muse, kærlighedens væsen og livets ophav. Lidt af en ære, synes jeg ... Så længe det ikke begrænser os i også at udfylde og blive taget alvorligt i alle vores øvrige roller, som kunstnere, politikere, karrierekvinder og mennesker på lige fod med manden.

I denne uges tema kan du læse om pinup-pigernes tilblivelse og udvikling gennem de sidste 100 år. Interessant læsning og betagende billeder! God fornøjelse!

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også