Tro på dig selv
Selvudvikling

Coach og clairvoyant: Tro kan flytte bjerge

25. juni 2013
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Forskerne er ikke længere i tvivl: Dine tanker påvirker din krop, dine celler og dit sind. Så tænk over, hvad du egentlig bruger tankerne til. Er det frygten, der hersker hos dig eller er det de glade tanker, der får lov at blomstre?…

Man har talt om det i århundreder og ny forskning viser og fastslår, at vores tanker påvirker vores krop, vores celler og vores sind. Tankens kraft har stor og afgørende betydning for, hvordan vi trives i vores sind, krop og ånd, og dermed hvordan vores humør og overskud til livet har det.

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

Det er altså af stor og afgørende betydning, hvad du tænker… Du er, hvad du tænker.

Har du positive tanker eller trænger dine tanker til et løft, så dét, du tænker, giver dig udvikling, i stedet for indvikling? Vi kender alle til at blive grebet af bekymrede indfald og langsomt griber frygten fat i os. Langsom gnaver frygten sig ind i vores tanker og gør os urolige og utrygge.

Giv glæden og det smukke næring
Giv ikke frygten næring. Slip de tanker, som giver dig bekymring. Jeg plejer at foreslå, at når dine tanker løber helt ud af en tangent, så beslut dig for, at du vil tænke på noget smukt og dejligt. Noget, som gør dig glad og fredfyldt. Det kan være en udsigt, du holder af, eller andet, som har en ganske særlig og dejlig betydning for dig. På den måde får frygten ikke næring og den må slippe sit tag i dig. Frygt næres af frygt.

Positive tanker udvikler positive tanker. Giv glæden og det smukke næring.

Få det bedste ud af dét, du møder
Ingen mennesker går igennem livet uden udfordringer og opgaver, men det er individuelt, hvordan vi tackler udfordringerne. De gladeste mennesker har ikke nødvendigvis det bedste af alting, de får blot det bedste ud af dét, de møder på deres vej.

Tanker påvirker vores krop. Vores tanker er en form for kommandocentral for kroppen. Vores tanker er afgørende for, om vi tror på, at vi kan gennemføre dét, vi håber og ønsker i livet.

Prøv blot at læse denne lille tankevækkende historie:
En flok frøer skulle løbe hundrede meter hækkeløb. Skuddet lød til start og frøerne løb af sted. Publikum sad langs løbebanen og råbte til de små frøer: Det er alt for svært, opgiv bare, I når ikke i mål, du kan ikke gennemføre…

Den ene frø efter den anden faldt fra, på nær en lille frø som kom helt i mål. Publikum var overraskede over den lille frø gennemførte løbet, og spurgte den, hvordan den magtede at komme i mål… Og det viste sig at den lille frø var døv!

Tro kan flytte bjerge
Når du begiver dig ud i livet med dine ønsker og drømme så tro på det! Tænk, at det bliver som du ønsker og håber. Et gammelt ordsprog siger "troen kan flytte bjerge".

Anvend din positive tankegang når du skal til eksamen, til jobsamtale, på en date, når du er skidtmas eller dårlig, når du synes livet giver dig for mange udfordringer og det er vanskeligt at overskue. Vi kan miste troen og tilliden til, at vi magter opgaverne, og vores tanker bliver så indviklede og tapper os for energi -hvorimod beslutter vi at tænke positivt og optimistisk giver det os energi og overskud til at gå i gang med at løse vores opgaver og alting synes lettere og vi bliver optimistiske.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

https://imgix.femina.dk/call_to_action/py02-abobanner-6430x2052.jpg

Læs også