https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/juni/succes-prim.jpg
Selvudvikling

Coach: Jo, du kan!

20. juni 2013
af Malene Fich Weischer og Coach Charlotte Lotus Sommer
foto: All Over
Alt for mange skyder deres egne drømme og ønsker ned med sætningen ”Nej, det kan man da ikke!” Men jo, det kan du godt! Læs ugens indlæg fra succescoach Charlotte Lotus Sommer her…

Ej, det kan man da ikke!

OM CHARLOTTE LOTUS SOMMER

Jeg hedder Charlotte Lotus Sommer og er Oestrogens nye ekspert indenfor succes. Jeg er foredragsholder, mentor, provokatør og inspirator og jeg ejer charlottesommer.dk og success-metoden.dk, hvor jeg hjælper mennesker med at udleve deres drømme og opnå mere succes. ??

Personlig har jeg kæmpet mig tilbage til livet, når alt så sort ud, specielt efter tabet af min mor som 20 årig. Jeg har valgt at tage ansvar og kæmpe for mine drømme og være en fighter, og nu ønsker jeg at støtte dig i at gøre det samme! ??Jeg er uddannet indenfor psykologi og sundhedsfremme og er coach, forfatter, virksomhedskonsulent, foredragsholder, workshopafholder, blogger og skribent.

Min store drøm er, at du begynder at tro mere på dig selv. At du finder ud af, hvordan du ønsker at være, og med hvem du ønsker at tilbringe livet med. At du udlever dine vildeste drømme, og at du lærer at være god mod dig selv undervejs og elsker dig selv.

?Allerede nu kan du få gode tips og tricks til, hvordan du får mere succes, via mit nyhedsbrev. ??Du kan tilmelde dig her på min hjemmeside ??

Derudover vil jeg gerne invitere dig til at blive medlem af SuccesKlubben.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Dette er en sætning, der frustrerer mig at høre. Jeg møder så mange dejlige mennesker, der har drømme og ønsker.

Deres hjerte banker for en sag, de vil gerne starte virksomhed eller springe ud som et eller andet, som de har vurderet, at de ikke kan. Når jeg spørger, hvorfor de ikke forfølger deres drømme, så er svaret ofte "ej det kan jeg jo ikke".

Hvortil jeg så spørger "hvorfor?".

Dertil er svaret ofte Jeg er for gammel, jeg er for tyk, jeg ved ikke nok, jeg er for grim, jeg er for dum, jeg er for…

Når jeg hører disse svar har jeg mest af alt lyst til at råbe "hold nu kæft og kom i gang".
Det gør jeg selvfølgelig ikke, men lige netop denne "holden sig selv tilbage" hos andre, er det der får mig op af sengen om morgenen.

Min drøm er nemlig, at mange flere mennesker i verden begynder at lytte til deres eget hjerte, se deres drømme for dem, og begynder at gå efter dem. Verden har brug for dig, som du er. Ikke som du tænker, at du bør være.

Nej, lige præcis som du er. Lige nu. Med alt hvad du indeholder.

Og gå så ud og udlev de drømme.

Glade hilsner

Charlotte Lotus Sommer

Ps. Har du brug for inspiration til, at komme i gang med at drømme og sætte mål, så anbefaler jeg dig bestemt at tage et kig på SuccesKlubben.

LÆS OGSÅ: Psykolog: Bliv bedre til at sige fra

ELLER: Tænker du for meget over ting? Sådan komme du videre

DVD-kursus med psykolog Kisser Paludan:
Tro på dig selv & boost dit selvværd
Kr. 500

Køb det her

Læs også