https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/maj/dindag-prim.jpg
Selvudvikling

Coach: Hvilken dag vil du have?

9. maj 2013
af Charlotte Lotus Sommer
foto: All Over og Privat
Kender du de der dage, hvor det bare går galt fra starten, og hvor hele dagen bliver farvet af det. Bliver skæv og øv-agtig. En rigtig møgdag? Det kender de fleste af os nok – det nye er, at det slet ikke behøver at være sådan…

Vækkeuret ringer. "åååh nej endnu en dag". Du snoozer lige et par gange. Sover ikke rigtig. Luller bare. Du ligger stille og overvejer mulige undskyldninger for at blive i sengen. Intet lader til at være godt nok, så du beslutter dig at stå op. På vej ud af soveværelset slår du tæerne mod dørkarmen "Av for fa.....". Du tænker ved dig selv "Øv det bliver sådan en dag".

OM CHARLOTTE LOTUS SOMMER

Jeg hedder Charlotte Lotus Sommer og er Oestrogens nye ekspert indenfor personlig udvikling.

Jeg er foredragsholder, mentor, provokatør og inspirator og jeg ejer charlottesommer.dk, hvor jeg hjælper mennesker med at opnå mere positiv energi, power og personlig udvikling.

Personlig har jeg kæmpet mig tilbage til livet, når alt så sort ud, specielt efter tabet af min mor som 20 årig. Jeg har valgt at tage ansvar og kæmpe for mine drømme og være en fighter, og nu ønsker jeg at støtte dig i at gøre det samme!

Jeg har en bachelor i sundhedsfremme og psykologi og er derudover uddannet business og lifecoach fra Manning Inspire, hvor jeg også har mastermodulerne Public Speaking og Enneagrammet.

Min store drøm er, at flere kvinder begynder at tro mere på dem selv og gå efter deres drømme og ønsker. Jeg glæder mig til at kunne inspirere, motivere og udfordre dig til at gøre det samme.

Allerede nu kan du få gode tips og tricks til, hvordan du får mere Positiv Energi, Power og Personlig Udvikling, via mit nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig her på min hjemmeside

Jeg glæder mig til at møde dig!

Du opdager, du er løbet tør for tandpasta, tager trøjen forkert på og kan ikke finde to matchende sokker. Da du endelig har fået tøj på, spilder du din morgenkaffe ud over dit tøj og sådan bliver det ved... Bussen er aflyst og alle er sure..Øv for en møgdag....For det har du besluttet, at det er....Og så bliver det sådan...

De fleste af os kender scenariet, at vores dag starter virkelig dårligt, og at vi derefter lader det forme hele vores dag. Første gang jeg hørte, at jeg selv kunne bestemme mit humør, og hvilken slags dag jeg gerne ville have tænkte jeg "Godt med dig makker, hvad har du drukket". Det er dog gået op for mig, hvor stor en indflydelse vi mennesker selv har på vores dage og vores liv generelt.

I starten var det en stor udfordring for mig at ændre. Jeg kunne sidde i bilen og bande og små råbe lidt af de andre billister og hade alt omkring mig. En dag besluttede jeg mig dog for at prøve det af. Mens jeg sad der i bilen, og fyrede min "Jeg har en møgdag - rutine" af stoppede jeg min tankestrøm. Måske tænker du..Hvordan søren gør man det?

Det er egentligt rimelig simpelt, kunsten er lige først at opdage at tankerne er løbet af med en. Jeg plejer at sige til mig selv "hallo Charlotte...hvad sker der lige her", hvilket allerede gør mit humør skifter en smule, fordi jeg godt kan se, hvor åndssvagt det cirkus jeg har gang i er. For at blive i godt humør begynder jeg simpelthen "bare" at fokusere på alle de dejlige ting, jeg har i livet. Og inden ret længe er mit humør skiftet,

hvilket har en stor indvirkning på, hvordan min dag ender med at blive.
Har du svært ved at opdage, når din tanker løber af med dig, kan et trick være at lægge mærke til, hvis du slår dig. Hvis du f.eks. slår armen ind i dørkarmen, brænder dig på et eller andet osv. Dette er nemlig ofte et tegn på, at det går en smule for stærkt det hele, og dine tanker kører i et spor, der nok ikke er så gavnligt for dig.

Min udfordring til dig i dag er derfor at få flere gode dage, og vende de dårlige dage til gode.

For hvem gider egentligt gå og spilde det korte liv vi har på at være sur og tvær?
Tja, ikke mig.

De gladeste hilsner
Charlotte


Du kan læse mere her: http://charlottesommer.dk/

Kom og sig hej til mig på facebook: http://www.facebook.com/CharlotteLotusSommer

LÆS OGSÅ: Pernille Aalund: Urskov eller glatbarberet?

ELLER: Hvad siger dit hjem om dig?

TEST DIG SELV: Er du god til at sige fra?

Læs også