clairvoyant
Selvudvikling

Clairvoyance: Skeptikeren mødte clairvoyanten

28. februar 2012
af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Clairvoyanten spår Q's journalist et lederjob og en stor kærlighed lige om hjørnet. Vi har testet clairvoyance.

Evnen til at se ud i fremtiden. Det har vi vist alle sammen til tider følt, at vi kunne bruge. Men det er samtidig skræmmende og kan være meget afgørende at kende den del af sit liv, som man ikke har levet endnu.

Jeg har alligevel valgt at sætte den clairvoyante Tove Kofoed i stævne for at få prikket til min skepsis omkring det spirituelle og særligt clairvoyance. Hun er indehaver af Center for Indre Respons i København, der giver forskellige tilbud indenfor det alternative. Selv er hun kendt fra dokumentarserien "Fornemmelse for mord" på TV Danmark, og er forfatter til flere bøger om det alternative. I dag er det hendes opgave at tage den åndelige verden til hjælp for at guide mig igennem min nutid og fremtid.

Clairvoyance - sådan opleves det

Tove Kofoed forbereder sig kort ved at "køre energien op", som hun kalder det, og begynder så at forklare mig, hvordan jeg kunne have fordel af at lægge kontrolmennesket fra mig som noget af det første. Det bliver faktisk det centrale element igennem hele vores session.

- Du skal begynde at øve dig i at bede om hjælp og ikke altid vise, at du har styr på alt, så vil det gå meget nemmere for dig på karrierefronten, råder mediet mig.

Hun fortæller derefter en del ting om min nuværende arbejdssituation, som holder meget godt stik og siger samtidig, at hun ser mig i en rolle som leder indenfor to-tre år. Tove Kofoed påpeger, at jeg derfor skal være forberedt på, at jeg skal træffe en del beslutninger i den kommende tid. Det lyder meget spændende, og jeg genkender mange af de elementer fra min personlighed, som Tove Kofoed beskriver. Hun betegner mig som et menneske, der kan lide at have kontrol, og som meget gerne vil putte tingene i kasser.

Skal vove at miste fodfæstet

Inden jeg kommer til hende har Tove Kofoed mediteret og bedt om hjælp fra den åndelige verden til de input, som hun skal give mig. Undervejs i vores sitting ser og hører hun åndeverdenens budskaber til mig. De clairvoyante tror på, at alle har guider igennem livet, og det er altså dem, som taler til den clairvoyante under seancen. Samtidig kan hun også viderebringe, der hun ser i min aura, hvor alle mine tanker og følelsesmønstre gennem livet er lagret.

- Jeg får et billede af dit liv i dit hele taget, at du er meget firkantet i din tilgang til verden, men det kunne være godt for dig at stoppe lidt op og bare tage et skridt, og så se hvor det fører dig hen. At du ligesom tør at slippe kontrollen lidt mere, råder Tove Kofoed.

Den clairvoyante er meget klar i sine budskaber til mig. Ind imellem er hun stille, mens hun får nye billeder fra den åndelige verden. Det er billeder af min gøren og laden i nutiden og fremtiden, som hun ser og hører. Jeg er typen, der kan sove med tændt lys flere nætter i træk, hvis jeg ved en fejltagelse har set en udsendelse som "Åndernes magt", men jeg synes ikke, at mit møde med mediet er uhyggeligt.

Kærligheden venter forude

Omkring mit kærlighedsliv kan Tove Kofoed også fornemme, at der er forandringer under opsejling.

- 2013 bliver dit kærlighedsår. Ikke fordi, der ikke er kærlighed inden, men når jeg siger, at det bliver et kærlighedsår, og sidder og smiler lidt, så er det fordi, at det hele åbenbart vil ske for dig i 2012-2013. Jeg oplever kærlighed, jeg oplever børn og ny karriere, så fra slutningen af 2012 til starten af 2013, så er der virkelig åbning på alle fronter, siger Tove Kofoed.

Det kan godt være, at jeg skal kigge lidt mere efter tilbud på børnetøj i stedet for nye sko, hvis jeg allerede skal være gravid til næste år. Men lad os nu se. Den clairvoyante slutter med at give mig et godt råd i forbindelse med min tilgang til netop kærligheden.

- Når du tager af sted nu ud i livet, så er det ligesom hvis jeg sagde, at jeg skulle til Aarhus: Hurtigst muligt - motorvejen - og så er jeg der om to timer. Men prøv en gang imellem at tage blomstervejen og sige: Det er rigtigt nok, at jeg skal til Aarhus. Det er mit mål. Men hvis du tager blomstervejen, så kan det være, at du ender i Skanderborg og faktisk finder ud af, at det er meget bedre, og at du når det mål, du gerne vil alligevel, siger hun.

Jeg vil øve mig i at tage blomstervejen fremover og se om jeg undervejs støder på de begivenheder, som clairvoyanten har beskrevet for mig. Det kan kun komme an på en prøve.

Læs også: Clairvoyance: Hvad sker der hos eb clairvoyant

Fakta om clairvoyance: Det kan du bruge eb clairvoyant til

Clairvoyance kan være en hjælp til dig, som har svært ved at finde et ståsted i livet og gerne vil have nogle råd til hvordan du kommer videre. Den clairvoyante kan se både ind i din fremtid og nutid, og vil kun viderebringe de konstruktive budskaber, som den åndelige verden mener, at du er klar til at modtage på det givne tidspunkt. Det kræver meget energi af clairvoyanten at tune sig ind på den åndelige verden, og det er derfor en handling, der kun gøres meget bevidst, når en klient beder om en sitting. Det er almindeligt kodeks hos de clairvoyante, at de ikke viderebringer budskaber om sygdom og død i fremtiden.

Læs også