Dét sker hos en clairvoyant under en clairvoyance.

Clairvoyance: Hvad sker der hos en clairvoyant?

11. juni 2018
af Isabella Grønvall
foto: All Over
Står du midt i en stor beslutning eller har du måske en afdød ven eller et familiemedlem, du ønsker kontakt med? Dorte Felholt er clairvoyant, og hun kan ved hjælp af clairvoyance give dig svar på dine spørgsmål.

Der findes mange både myter og fordomme om clairvoyance, men når det kommer til stykket, er det faktisk meget nede på jorden. I hvert fald hvis det er drømmetyder og clairvoyant vejleder, Dorte Felholt, du besøger:
"Clairvoyance er en god og en opløftende oplevelse. Det er med til at gøre livet nemmere," fortæller Dorte Felholt om, hvordan hendes mange klienter normalt opfatter mødet med clairvoyancen.

 

Clairvoyance: Hvordan foregår det?

Et typisk besøg hos Dorte Felholt foregår på den måde, at du udelukkende oplyser dit fornavn, når du ringer og bestiller en tid. På dagen, inden du kommer, sætter hun sig for at meditere og beder om tilladelse til at udføre clairvoyancen.
"Under en clairvoyant rådgivning benytter jeg så min evne til at se, høre og føle, hvad dine åndelige vejledere har af budskaber til dig. Dine vejledere følger dig konstant og ved hvilken art hjælp, du har brug for netop nu. Derfor er clairvoyant rådgivning en helt enestående hjælp til din selvhjælp", fortæller Dorte Felholt.
Når du så ankommer til jeres aftaler, fortæller hun, hvad dine vejledere har oplyst hende om, og du har selvfølgelig mulighed for at spørge ind til de svar, du får. Du kan selvfølelig også stille spørgsmål undervejs - alt foregår på den måde meget roligt og i trygge rammer. 

Intet at være bange for!

Der er nok mange, der ser clairvoyance som grænseoverskridende - måske endda som noget værre hokus pokus - men det er efterhånden temmelig udbredt. Også steder, hvor man nok ikke ville regne med det, Flere og flere virksomheder benytter f.eks clairvoyante, når de skal forsøge at vurdere virksomhedens fremtidige muligheder, og også mange statsledere siges at få clairvoyant rådgivning.

Læs også: Clairvoyant: "Mine forældre synes, jeg er vildt mærkelig"

Clairvoyance hjemme fra sofaen

Går du selv med problemer i dit liv eller har du nogle spørgsmål, du søger svar på? Så kan en clairvoyant også hjælpe dig - og det endda uden du behøver at rejse dig fra computeren.