https://imgix.femina.dk/media/article/1652-camilla-kjems.jpg
Selvudvikling

Chefredaktøren: Vær impulsiv

15. juni 2017
af Camilla Kjems
I disse digitale tider, hvor de sociale medier for mange har lagt deres klamme hånd på de få ledige timer i vores dagligdag, er spontanitet gået hen og blevet en mangelvare. Ja, vi har nærmest glemt, hvordan man gør noget impulsivt!
Hvis du ønsker at udvikle dig, så gør noget nyt! Kør en anden vej hjem fra arbejde, end du plejer. Gå en tur gennem din have – baglæns. Eller skift den årlige sommerferiedestination ud med en ny, hvor du aldrig har været (for måske næste år allligevel at vende tilbage til stamstedet igen).
Vi mennesker er vanedyr af højeste rang. Vaner får hverdagen til at hænge sammen. Vaner er ritualer og tryghed. Men vaner kan – hvis de indimellem ikke brydes eller udfordres – også gå hen og blive dræbende kedelige. Og i disse digitale tider, hvor de sociale medier for mange har lagt deres klamme hånd på de få ledige timer i vores dagligdag, er spontanitet gået hen og blevet en mangelvare. Ja, vi har nærmest glemt, hvordan man gør noget impulsivt! Alt bliver planlagt, målt og vejet ned til mindste detalje – mens vi klager over manglende tid og drømmer om en dag bare at pakke sydfrugterne og drage mod ukendte horisonter. Det sidste er kun de færreste forundt, men mindre kan heldigvis også gøre det! Læs med i denne uges femina og få nogle få enkelte tips til, hvordan du kan få spontaniteten tilbage i din hverdag. Og trænger du til lidt tips og råd til også at få peppet dit kærlighedsliv op, så lyt med på vores podcast-serie ”I seng med Nova”, hvor vi hver 14. dag stiller skarpt på sex og parforhold og alt det, der skal til, for at vi har det godt. ”I seng med Nova” består af feminas chefredaktør Camilla Kjems, radiovært Christina Sander og terapeut Lasse Bauer. Du kan downloade ”I seng med Nova” på Radioplay.dk eller på iTunes. Camilla Kjems Chefredaktør camilla.kjems@femina.dk FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER

Læs også