https://imgix.femina.dk/media/article/1748-camilla.jpg
Selvudvikling

Chefredaktøren: Utroskab er kommet for at blive

25. januar 2018
af Camilla Kjems
Utroskab er måske et af de største tillidsbrud, man kan opleve, det tror jeg, de fleste mennesker kan blive enige om, men hvorfor gør vi det så alligevel?
Provokerende overskrift, men ikke desto mindre sand. For verden er fuld af fristelser, kærlighedens veje er uransagelige, men mest af alt så er utroskab ofte en ventil for lavt selvværd, dårlig kommunikation, egoisme og længslen efter at møde sig selv ... på ny. Utroskab er måske et af de største tillidsbrud, man kan opleve, det tror jeg, de fleste mennesker kan blive enige om, men hvorfor gør vi det så alligevel? Hvorfor kaster selv mennesker, der er i gode, lykkelige og velfungerende parforhold, sig ud i udenomsægteskabelige affærer – hvor de risikerer at miste alt? Svaret er kompliceret, men sindssygt vigtigt at sætte sig ind i, hvis man sidder med kærligheden i hånden og ønsker at gøre alt, hvad der står i éns magt, for at utroskaben ikke skal ramme éns parforhold.
"Kærlighed vil gerne vide alt om dig – begær har brug for mysterier"
Velkommen til et femina, hvor vi i denne uge er glade for at kunne give vores læsere et særuddrag af den belgisk-amerikanske terapeut og forfatter Esther Perels fantastiske bog: ”Erotisk intelligens – Nøglen til begær i lange parforhold”. Esther Perel har dedikeret sit liv til at forske i begærets svære vilkår i lange forhold. Og en af Perels vigtige pointer er, at utroskab ikke nødvendigvis handler om utilfredshed med partneren, men om personlig længsel. Læs med og bliv klogere – på dig selv, på kærligheden, på begæret og måske også på din partner. FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også