https://imgix.femina.dk/media/article/1720-camilla-kjems.jpg
Selvudvikling

Chefredaktøren: Er det allerede jul?

2. november 2017
af Camilla Kjems
Når vi går i gang med at lave årets juleforsider, er det altid med en vis ærefrygt. For modsat hvad mange tror, er det årets sværeste forsider at lave – uden sammenligning!
Jeg får et chok hvert år. Netop som jeg kommer tilbage fra min sommerferie, popper en påmindelse frem på min mødekalder: ”Planlægning af juleforsider”, står der. Og så er det, jeg griber mig selv i at lyde som moren i MC Einars ”Jul, det’ cool” og udbryder: ”Er det allerede jul?”. For uha – tiden går hurtigt, når man som mig ikke er nogen vårhare længere. Og julen kommer af en eller anden grund altid bag på mig.
Når vi går i gang med at lave årets juleforsider, er det altid med en vis ærefrygt. For modsat hvad mange tror, er det årets sværeste forsider at lave – uden sammenligning! For er der noget, vi kvinder har stærke meninger om (har jeg opdaget), er det, hvordan en hyggelig juleforside skal se ud! Enten er den for traditionel. For moderne. Ikke hyggelig nok. Eller alt for pussenusset. ALLE har en mening, og vi står som regel og råber i munden på hinanden på forsidemødet. Især når vi kommer til adventsforsiden, går bølgerne højt, for uha ... kan man tænde alle fire lys på én gang? Eller kun ét ad gangen? Skal det være smalle lys eller fyrfadslys? Er kransen julet nok? Og indgyder baggrunden lige præcis den hygge og stemning, vi alle sammen forbinder med jul?
Wow, der er mange meninger og mange måder at fejre julen på. Men én ting har vi alle tilfælles: Vi elsker jul – og den skal helst være, som den plejer at være hjemme hos os hver især. Julen er og bliver rød og grøn, drysset med guld og sølv. Julemaden skal smage, som den smagte sidste år (medmindre sovsen brændte på), og kagerne og konfekten skal nydes med julemusik i øregangene, levende lys og familien samlet omkring sofabordet. Hurra – det er allerede jul! Vær velkommen. Camilla Kjems Chefredaktør camilla.kjems@femina.dk FÅ ET SMUGKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også