camilla kjems
Selvudvikling

Chefredaktøren: 65 år og gudesmuk

af Camilla Kjems 5. april 2018
Jeg elsker den megatrend, vi lige nu ser blomstre op med, at vi skal elske vores alder frem for at bekæmpe den. Det er jo da for f..... en velsignelse at være i live

Der var engang, det at være kvinde og fylde 42 år var ensbetydende med, at man var uinteressant som kvinde. Faktisk er det ikke mere end 23 år siden, en af verdens smukkeste kvinder blev fyret fra sit job som ansigt for et stort beauty-brand af selv samme grund. Hun var blevet for gammel. For hvem filan gider ligne en på 42?!

Øh ... mig tak! Især når damen på 42 er Isabella Rossellini, en kvinde med power og personlighed (og som i øvrigt lignede en på 30, da hun var 42). Men halleluja for, at vi i dag ikke skriver 1995, men derimod 2018, og at verden (og skønhedsbranchen) i de mellemliggende 23 år er blevet klogere. For guess what? Isabella Rossellini er tilbage som ansigt for Lancôme – nu i en alder af 65 – og lige så smuk som altid, blot i en 65-årig udgave. Jeg elsker det.

Og jeg elsker den megatrend, vi lige nu ser blomstre op med, at vi skal elske vores alder frem for at bekæmpe den. Det er jo da for f..... en velsignelse at være i live, så hvorfor spilde tid på at ærgre sig over, at man er så heldig at få endnu et skønt år på denne smukke planet? Antiage er så meget last year. Vi er ikke mod alder, men for alder og for at holde os sunde og smukke og nysgerrige og karismatiske, så længe vi lever! Så tak til Lancôme for at have modet til at rette op på en 23 år gammel fejl – og tak til Isabella Rossellini for at ligne den, hun er: En smuk, livsglad 65-årig kvinde.

Camilla Kjems Chefredaktør [email protected]   FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER