https://imgix.femina.dk/media/article/charlottefich1.jpg
Selvudvikling

Charlotte Fich: Det er vigtigt for mig at være stærk

15. januar 2015
af SØNDAG, Aller Media
Skuespilleren elsker at konkurrere på fysikken og bruger sin styrke, når hun står på scenen

Fitnesscenter - nej tak

Når man er skuespiller og aften efter aften skal stå på en scene, nytter det ikke noget at være slap og ude af form.

Den 53-årige skuespiller Charlotte Fich ser trimmet og stærk ud – men det har hun ikke opnået ved at gå i fitnesscenter.

’For egentlig gør jeg ikke noget. Mit arbejde er jo fysisk i sig selv. At stå på en scene aften efter aften kræver fysik. Men det har altid været vigtigt for mig at være stærk. Selvfølgelig vil jeg også gerne se godt ud. Hvem vil ikke det? Det har bare aldrig været udseendet, der har drevet mig, men lysten til at være stærk. Lysten til at konkurrere på fysikken,’ forklarer Charlotte Fich i tillægget SUND, der udkommer med SØNDAG.

Kom i topform med 12 øvelser på 7 minutter. Se hvordan på Søndag.dk.

Ville konkurrere med mændene

Det med at være stærk prøvede hun allerede kræfter med som ung, hvor hun faktisk begyndte på bygge- og anlægsuddannelsen.

’Det var også noget med at sige: Jeg er stærk. Også stærk nok til at hamle op med mændene i et håndværksfag. Det var helt sikkert mere det, der trak, end selve faget. Det var jo dér i 70’erne, hvor kønsrollerne blev udfordret, og kvinder var optaget af at vise deres værd, og den hægtede jeg mig lidt på,’ siger skuespilleren.

Få pæne lår og balder med denne øvelse. Se den på Søndag.dk.

Gennem årene har hun da også prøvet sportsgrene som svømning, badminton, håndbold, jazzgymnastik og aerobic.

’Jeg har bare aldrig været særlig struktureret eller vedholdende i den retning, og det bliver jeg nok heller aldrig. Der er et eller andet, der falder fra hinanden for mig, når noget hedder træning. Måske fordi jeg er et meget spontant og lystbetonet menneske. Jeg er meget mere drevet af, hvad jeg har lyst til og trænger til lige nu end af faste træningsrutiner,’ siger hun.

Kom i form derhjemme med de 5 tibetanere. Se hvordan på Søndag.dk.

Læs også