Bodil Jørgensen vinder Årets SØNDAGs-kvinde 2016
Selvudvikling

Bodil Jørgensen blev igen årets SØNDAGs-kvinde

23. januar 2017
af Rikke Hast
foto ogvideo: Morten Mejnecke
SØNDAGs læsere har stemt på deres favorit blandt de 52 kendte kvinder, der i løbet af 2016 har delt deres både personlige, rørende og inspirerende historier i SØNDAG. Og Bodil Jørgensen vandt igen i år med en overbevisende del af stemmerne. Her fortæller hun om højdepunkterne fra 2016, og hvad der skal ske i 2017

”Nej, hvor er de smukke, er de til mig, hvor er det sødt af læserne og af jer”.

Bodil Jørgensen blev så glad og rørt, da hun forleden modtog en buket blomster i anledning af, at SØNDAG’s læsere igen har kåret hende til årets SØNDAG’s kvinde.

Læserne kunne stemme på de 52 kendte kvinder, der i løbet af 2016 havde fortalt deres inspirerende og personlige historier i ugens store portræt i SØNDAG.

Læs et uddrag af det store portræt af Bodil Jørgensen, der blev bragt som det første i 2016. Her fortæller hun om livet efter den voldsomme traktor-ulykke.

Bodil vandt med en overbevisende del af stemmerne, og vi besøgte hende derfor en solbeskinnet formiddag i hendes hjem i Kongens Lyngby for at sige tillykke.

"2016 har været et dejligt år. Højdepunkterne for mig har været, at min ene søn er blevet konfirmeret, og den anden er blevet gift. Det har været fantastisk. Den yngste skal i gymnasiet efter sommerferien, og den ældste bor i lejlighed på Nørrebro sammen med sin kone. Så selvom vi er flyttet herud, og er meget glade for det, så kommer jeg heldigvis stadig meget på Nørrebro, hvor vi har boet i så mange år," siger Bodil Jørgensen.

Bodil Jørgensen: 2017 byder på musical-debut

Snart kan Bodil Jørgensen opleves i ”Saturday Night Fever”. i sin musical-debut, hvor hun bl.a. spiller sammen med Silas Holst, Amalie Dollerup og Allan Olsen.

"Det glæder jeg mig meget til. Det er en herlig historie, jeg spiller den italienske mor, og Allan Olsen spiller den italienske far. Vi har to sønner: Silas Holst, som spiller vores søn Tony Manero og Christian Tafdrup, der spiller hans storebror Frank, som i filmen er den, der vælger den slagne vej," siger Bodil, der tydeligt husker, da filmen ”Saturday Night Fever” kom til Danmark med John Travolta i hovedrollen som Tony Manero.

"Jeg var 15 år, da den kom til Vejen. Jeg var inde og se den fire gange, selvom det da kostede noget at komme i biografen. Den gjorde et stort indtryk, og var da også voldsom, selvom det gode sejrede til sidst."

”Saturday Night Fever – The Musical” får Danmarkspremiere den 17. marts i Falconér.

Læs også