https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/carlmarprim.jpg
Selvudvikling

Bliv klogere med Carl-Mar Møller!

18. marts 2013
af Lonnie Kjer
foto: PR
Han har været terapeut i 30 år. Har udgivet masser af bøger og dvd’er og afholder kurser konstant. Sidste skud fra den kreative herre er et samtalespil. Og hvis du tror, det handler om lutter lummerhed, kan du godt tro om igen …

Der er sagt og skrevet meget om manden med bramfriheden i behold. For 'Pik er Gud',og 'Fissen har magten' er sætninger, der godt kan tage pusten fra en del. Sorterer man dét fra, er der masser af andet godt at hente hos provo'en, forfatteren og terapeuten. For han vil det godt, den opfindsomme herre, og Samtalespillet handler om alt mulig andet end sex. De 1230 spørgsmål stikker lidt til dig og livet omkring dig - uanset hvor du kigger hen.

Læs mere om Carl-Mar Møller her

Den bedste udgave af dig …
"Det handler om at blive en bedre kæreste, ven, kollega, nabo - hvad som helst, lyder det fra manden," der deler vandene.
"For formålet med spillet er at blive bedre til at åbne sig og tale om alle mulige emner, og det handler både om forældrerollen, samfundet, sorg og vrede og giver anledning til at tage fat på nogle emner, I normalt måske ikke kommer rundt om," siger han til Oestrogen.dk.

Samtalespillet for alle!
For hvornår har du sidst afvist en, du elsker? Hvornår har du sidst holdt din vrede tilbage? Hvornår har du sidst opført dig som et dumt svin, og hvornår havde du sidst dårlig samvittighed? Det hele kan du vende i Samtalespillet, der IKKE er et kun for kvinder.
"Mænd har jo sværere ved den slags spil end kvinder, der bare kaster sig ud i det. Men det er et spil for alle, og jeg håber, både mændene og kvinderne vil lege med," siger Carl-Mar Møller.

Læs også