https://imgix.femina.dk/media/b6133358c6544f5e96f64eee013c78ca.jpg
Selvudvikling

Bekender du dig også til frisøren?

26. april 2010
af Sanne Hukiær Christensen
Foto: Heidi Maxmiling og Imageselect
Selvom frisøren ikke har tavshedspligt, så gør intimiteten kunde og frisør imellem alligevel, at folk buser ud med alskens hemmeligheder

Som frisør befinder Turner sig muligvis i et af de fag, hvor folks personlige hemmeligheder flyder allermest. I hvert fald indvier kunderne hende næsten dagligt i intime historier, særlig om sex og samliv, og der er ingen tavshedspligt, som automatisk forhindrer hende i at fortælle hemmelighederne videre. Men det gør hendes eget moralkodeks til gengæld.

Der er ingen sikkerhed
- Når kunder indvier mig i hemmeligheder, gør de det i forventning om, at jeg ikke fortæller det videre. Det gør jeg som regel heller ikke, for jeg har ikke lyst til at bryde deres tillid, siger Turner på 29 år, der har salonen My T Sharp i indre København. Men kan de så være helt sikre på, at deres hemmeligheder ikke slipper ud? - Helt sikre kan de selvfølgelig ikke være. Hvis det f.eks. er et tema, jeg på en eller anden måde også selv har tæt inde på livet, og som virkelig berører mig, kan jeg have brug for at vende det med en. Men jeg tror, det er en risiko, de er villige til at løbe for at få renset ud, forklarer Turner.

Deler det med medejeren
- Det kan nok ikke undgås, at jeg somme tider vender det med Liva (medejeren af My T Sharp, red.) i baglokalet, men det tror jeg næsten også, kunderne forventer. Det hører med. Og skulle en hemmelighed slippe ud, tror jeg ikke, det betyder så meget, så længe den pågældende kunde og jeg ikke deler omgangskreds. Gør vi det, er jeg selvfølgelig ekstra påpasselig, for jeg ville selv blive rigtig ked af det og skuffet, hvis en hemmelighed, man tror, man har delt i fortrolighed, pludselig er blevet en hemmelighed, alle har kendskab til, siger Turner alvorligt.

RELATEREDE LINKS:

https://imgix.femina.dk/legacy/media/89ca2af8e1424b9cbddfbb153b8374ff.jpg

Test-dig-selv:
Er du en rigtig
sladdertaske?

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8629c95da5f442d093bc0aab59873693.jpg

Guide: Find jeans,
der passer til din
kropstype

https://imgix.femina.dk/legacy/media/631ace069a8043948c9daef4e3930360.jpg

Køb lækker body
lotion fra Jurlique


Læs også