https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/januar/arvingerneprim.jpg
Selvudvikling

Arvingerne får os til at lave testamente

22. januar 2014
af Lonnie kjer
Foto: Martin Lehmann/DR
Gro, Signe, Frederik og de andre arvinger lokker os ikke bare til tv-skærmen hver søndag. De får os også til advokaten for at få styr på testamentet, og lige nu eksploderer antallet af henvendelser hos landets advokater.

Arveret er det nye sort. I hvert fald opretter danskerne testamenter som aldrig før, og familieretsadvokater landet over har nok at se til. Vi vil nemlig have styr på vores rettigheder, og søndags-serien inspirerer os tilsyneladende til at gøre tanke til handling.

Økonomi … og kvinder!
Der er da også et hav af gode grunde til at få overblik over økonomien, og advokat Birgit Jordan vil især gerne ruske lidt i os kvinder og få os til at forholde os til de lidt kedsommelige emner: Økonomi og familiejura.

TEST: Lider du af vinterdepression?

Kend dine rettigheder!
For hvad ejer du egentlig? Hvad skylder du? Har du og din mand sær- eller fælleseje, og hvad med din pensionsordning … hvis du overhovedet har en? Har du husket testamentet og sikret børnene, og hvordan står du egentlig selv, hvis du pludselig skal skilles eller mister din ægtefælle.

Birgit Jordan er specialist i arveret, testamenter og ægtepagter og giver gerne sine allerbedste råd til, hvordan du får helt styr på juraen i dit eget liv og sikrer dig selv - og din familie. Nu og i fremtiden. Se videoen med advokat Birgit Jordan HER!

HVAD SKAL DER SKE? … få svarene i dit horoskop!

Læs også