Olivia_Joof
Selvudvikling

Arbejdsræset ramte hende hårdt: "Jeg er en anden efter den her omgang"

6. november 2023
Af Signe Frederikke Pedersen
Foto: Martin Høien
”Hygge!”-aktuelle Olivia Joof Lewarissa er stadig ved at komme sig efter en voldsom omgang stresssymptomer.

Karrieren kørte på skinner, og rollerne stod i kø for 35-årige Olivia Joof.

Men arbejdsræset ramte hende som en hammer.

Det fortæller hun i et interview med Jyllands-Posten.

Selvom arbejdet er genoptaget, og at Olivia Joof netop nu er i fuld gang med at promovere den danske, satiriske komediefilm ”Hygge”, der netop nu går i biograferne, så kan hun stadig mærke, at stressen sidder i kroppen.

Og at der er skrællet nogle lag af hende.

– Jeg har da været lidt nede før, men aldrig på den her måde. Det slog mig helt ud. Jeg oplevede et mørke, et dyb og en krop, der begyndte at sætte ud. Jeg er en anden efter den her omgang, indrømmer hun ærligt.

Fred på Falster med kæresten

Rollerne blev ved med at komme for Olivia Joof – der som navnet antyder er datter af Hella Joof.

Men efter fuld knald på med medvirken i TV 2-dramaserien ”DNA”, DR-hittet ”Dansegarderoben”, den romantiske film ”Elsker dig for tiden” og Netflix-dramaet ”Skruk”, var Olivia Joof nødt til at trække stikket.

Nu er hun flyttet til Falster sammen med kæresten.

Her skal de ikke lave andet end at være i naturen, sætte hus i stand og kæle med katten, afslører hun, ligesom hun også fortæller, at hun har lært at give sig selv lov til en helt bestemt ting.

Nemlig at sove til klokken 10 – uden efterfølgende at blive vred på sig selv over det.

Perioden med stress har også kastet lys over en anden ting, der samtidig skal vise sig at være særligt aktuel for Olivia Joof i øjeblikket. At man ikke bør forcere hyggen.

Netop danskernes trang til dette bliver sat under lup i den biografaktuelle komediefilm ”Hygge!” hvor man udover Olivia Joof kan opleve Sofie Torp, Andrea Heick Gadeberg, Joachim Fjelstrup, Jesper Groth og Nicolai Jørgensen.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også