https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/09/36/anisette/anisette-stor.jpg
Selvudvikling

Annisette: Jeg stopper ikke med at synge

3. september 2012
af Britta Bjerre
foto: All Over Press
Selv om hendes livs kærlighed Thomas Koppel er død, så fortsætter Annisette med at synge. – Jeg elsker jo at synge

I mange år var Savage Rose synonym med Annisette og Thomas Koppel, der ud over at danne par i musikken også dannede par i kærligheden.

I 2006 døde Thomas Koppel, og selv om de to var ét i musikken, så har hans død ikke fået hende til at løbe tør for lysten til at synge.

LÆS MERE: Annisette var 19 år, da hun mødte Thomas Koppel for første gang. Find ud af hvordan parret, der er synonym med Savage Rose, mødte hinanden.

- Nej, det tror jeg ikke. For mig ville det være ligesom at holde op med at trække vejret. Det lader man jo ikke bare være med, konstaterer hun.

Under artiklen kan du finde et stort galleri, hvor vi har samlet en masse billeder af Annisette, Thomas Koppel og Savage Rose.

Sang er mit liv

Og resultatet af hendes lyst til at synge kan man høre fra den 10. september, hvor Savage Roses 22. album Love and Freedom udkommer.

- Jeg ved slet ikke, hvad det var, jeg skulle stoppe med. Jeg elsker jo at synge. Det er mit liv. Og jeg elsker livet. Hvem gør egentlig ikke det? Det, der er så smukt. Der er selvfølgelig også modsætningerne: Grådighed, krig, vold. Vi lever i en tid, der er uhyggeligt fokuseret på kynisk egoisme. Og det er smertefuldt at se, hvordan grænser for kyniske menneskers adfærd bliver rykket på bekostning af liv. Men så tænker jeg videre: Der er stadig også alt det smukke. Og det er vel et spørgsmål om, hvilken vej vi vælger at gå. Og den vej bør ikke være den med kamp, der spreder død, men den vej med kampen for livet, siger Annisette.

Læs også