https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/januar/anni5-p.jpg
Selvudvikling

Anni Fønsby - Sådan er hun i virkeligheden

16. februar 2014
af Redaktionen
foto: Nellie Møberg
Q har mødt Anni til et ærligt interview om mænd, fængslet, livsværdier og lykke. Se de åbenhjertige videoer med Anni her.

Q har mødt Anni efter sit ophold i fængslet og på egne ben i sit nye liv. Derfor har vi spurgt hende om en række spørgsmål, der får os lidt tættere på den virkelige Anni og ikke hende vi har lært at kende igennem sladderbladene. Se de ærlige interviews med Anni her.

Du kan se genudsendelsen af dokumentaren "Fra fængsel til frihed" i aften kl 00.00 på TLC.

Eller læse hele interviewet med Anni Fønsby i Q magasinet, der er på gaden nu. Køb det til din Ipad her

Hvordan er din drømmemand?Man skulle umiddelbart tro at Anni Fønsby var lidt af en maneater, men realiteten er at, hun faktisk ikke har haft mange mænd i hendes liv. Hør Anni beskrive sin drømmemanden her.

> Se videoen her

Hvad ville jeg ønske, at folk vidste om dig?Kendis Anni Fønsby har siden sin løsladelse fra fængslet tidligere i år ikke talt et ord med pressen. Hør her Anni fortælle Lizl Rand om, hvad hun ville ønske, at andre vidste om hende

> Se videoen her

Hvornår var du mest lykkelig?Kendis Anni Fønsby har siden sin løsladelse fra fængslet tidligere i år ikke talt et ord med pressen. Hør Anni fortælle Lizl Rand om, hvornår hun har været mest lykkelig.

> Se videoen her

Anni Fønsby: Der er ikke plads til alsidighed i DanmarkKendt i offentligheden som et smukt appendix til ex-manden Erik Damsgaard, reality tv-stjerne og rufferidømt madamme, men, tag ikke fejl. Anni Fønsby er meget mere end staffage og stort hår.

> Se videoen her

Hvad har du lært af opholdet i fængslet?

Livet i overhalingsbanen kan have sin pris, og for den tidligere madamme og rigmandskone Anni Fønsby var prisen høj; halvanden års fængsel, væk fra familien og det privilegerede liv. Her fortæller hun om, hvad opholdet lærte hende

> Se videoen her

Hvordan holder du dig slank?
Privat er Anni et rigtigt familiemenneske, og når hun skal hygge og koble fra, er det ofte sammen med hendes to døtre. Hun bager og hygger med pigerne i weekenden, og står den på selvforkælelse, er det blandt andet med massage.

> Se videoen her

Læs også