https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/anni2-p.jpg
Selvudvikling

Anni Fønsby: Det lærte jeg af opholdet i fængslet

9. februar 2014
af Redaktionen
Foto: PR
Livet i overhalingsbanen kan have sin pris, og for den tidligere madamme og rigmandskone Anni Fønsby var prisen høj; halvanden års fængsel, væk fra familien og det privilegerede liv. Her fortæller hun om, hvad opholdet lærte hende.

I sommeren 2011 blev den, på daværende tidspunkt, 38 årige Anni Fønsby ved Østre Landsret definitivt idømt 1 år og seks måneders fængsel for rufferi. Fængselsstraffen blev kulminationen på nogle turbulente år som blandt andet rigmandskone, reality-star og fast inventar i sladderpressen, og pressens interesse for dommen var kolonorm.

> Kom helt tæt på Anni Fønsby - hør hende fortælle nogle af hendes hemmeligheder her

Anni Fønsby sagde blandt andet til pressen efter dommen:

- Jeg har holdt meget af bordelbranchen, og jeg synes, jeg var med til at gøre en forskel, men lovgivningen har vist sig at være umulig at finde ud af, sagde hun forleden i landsretten.

Livet i fængslet var milevidt fra hendes tidligere luksustilværelse; ingen shopping i eksklusive modebutikker, luksuriøse ophold på fancy hoteller eller 'røde løber' arrangementer badet i fotografernes blitzlys. I stedet stod hverdagen på faste rutiner, og fra at have haft en enorm garderobe spækket med dyre mærkevarer, bestod Annis garderobe af to par bukser, tre bluser og tre par sko.

> Hvordan ser den perfekte kvinde ud? Se hvordan mændene 'designede' hende her

Men, der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og Anni Fønsby har lært en lektie eller to af opholdet i fængslet. Hun fortæller i et video-interview til Q.dk, at det simple liv, som blandt andet betød ingen computer og ingen telefon, fik hende til at se livet i nye perspektiver, og ikke mindst at sætte stor pris på friheden.

> Disse sex og samlivsartikler var de mest læste på Q.dk i 2013 - læs dem her

Siden løsladelsen sidste år, har Fønsby holdt lav profil, og har stort set undgået rampelyset. Indtil nu. For efter års tavshed til pressen har Anni Fønsby valgt at fortælle offentligheden om hendes nye tilværelse i tv-programmet 'Fra fængsel til Frihed', der bliver vist på TLC d. 9. februar. Tillige har hun, helt eksklusivt, valgt at lade sig interviewe til kvindemagasinet Qs Chefredaktør Lizl Rand i hendes til dato mest åbne og ærlige interview.

Du kan læse hele interviewet med Anni Fønsby i Magasinet Q, der er på gaden fra den 3. februar:

Magasinet Qs Chefredaktør Lizl Rand har, helt eksklusivt, fået mulighed for at tale med Anni Fønsby, og det er der kommet et meget åbenhjertigt og ærligt interview ud af, som du kan læse i sin helhed i Q2, der er på gaden 3. februar 2014. Bestil dit abonnement i dag

I Q FINDER DU OGSÅ:
  • Stærke og inspirerende reportager, artikler og interviews med dybde, viden og kant
  • Brugbar mode til alle størrelser
  • Guides til din selvudvikling
  • Tests af de nyeste skønhedsprodukter og behandlinger med gode tips og ærlige meninger
  • Det nyeste om sundhed - og hvordan det kan give mening i netop dit liv

Du kan se dokumentaren på følgende tidspunkter i februar:

• Tirsdag 11/2 kl. 02:00
• Fredag 14/2 kl. 23:00,
• Lørdag 15/2 kl. 21:00
• Søndag 16/2 kl. 00:00

Læs også