https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/04/15/anne-louise-hassing/alh612x325.jpg
Selvudvikling

Anne Louise Hassing: Venner og veninder er noget af det vigtigste i mit liv

7. april 2013
af Redigeret af Trine Fisker
foto Birger Storm, All Over Press
Venner og veninder er noget af det vigtigste i Anne Louise Hassings liv, og selv om hun ofte er på turne, så bruger hun meget tid på at pleje sine nære relationer

Skuespiller Anne Louise Hassing kender vi fra tv-skærmen, biograflærredet og de skrå brædder, og det store gennembrud fik hun for alvor med rollen som Ida i Krøniken, ligesom hun i øjeblikket turnerer landet rundt med Sofie Lassen-Kahlke, Kaya Brüel og Trine Gadeberg med showet City Singlerne.

LÆS MERE: Smukke Kaya Brüel har også været med i Vild med Dans. Se hendes mange fantastiske og misundelsesværdige kjoler her.

Og selv om hendes arbejde kræver meget tid på hoteller rundt om i landet, når hun er på turné, så er venindeskaber og venskaber helt centrale i Anne Louise Hassings liv.

- Relationer er noget af det vigtigste i mit liv overhovedet. Jeg bruger meget tid på at pleje veninder og venner. Og det gør jeg, fordi jeg ved, at jeg bliver enormt ensom uden. Selv om jeg har lange perioder, hvor jeg er væk og har travlt, forsøger jeg at huske lige at sende en sms til en veninde og lige ringe til en anden veninde for på den måde at have dem med mig, siger Anne Louise Hassing.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Anne Louise Hassing fortæller om livet på turné

Jeg har ikke mange veninder

Anne Louise Hassings venner og veninder kan tælles på en hånd. For som hun selv siger:

- Jeg har ikke mange veninder. Jeg har tre-fire, som er meget tætte. Og så har jeg jo »City Singlerne«, som jeg er tæt med på en anden måde. Det er med til at give livet mening, simpelthen. Bare dét lige at ringe og fortælle hinanden om bittesmå ting, man har lavet i løbet dagen, eller hvad der lige gik én på af latterlige småting, siger hun.

LÆS MERE: Med årene er det gået op for Lotte Heise, at hun ikke kan være venner med alle. Find ud af, hvordan hun er kommet til den erkendelse

Vi kan også ringe klokken 3 om natten

Men det er ikke kun de små og sjove hverdagsting, der danner ramme for Anne Louise Hassings snak med vennerne og veninderne.

- Det gælder selvfølgelig også, at vi kan ringe til hinanden kl. 3 om natten, hvis det skulle være. Men det er lige så meget dét at følge med i hinandens hverdagsliv. I de perioder, hvor jeg pludselig opdager, at nej, nu ved jeg slet ikke, hvad der sker i en venindes liv, kan jeg blive helt ked af det og skynder mig at sørge for, at vi kan mødes, siger Anne Louise Hassing.

Læs også