cougar
Selvudvikling

Alt om Cougars – De kvindelige rovdyr

14. december 2013
af Redaktionen
Foto: Shutterstock
Burde du finde dig en yngre mand? Seksuelt passer I rigtig godt sammen, men er der mere i det end det. Læs med når Q tager dig med ind under huden på de kvindelige cougars

Man ser det oftest i den omvendte konstellation, hvor manden gerne er 15 år ældre end kvinden og det uden at spekulerer meget mere over det. Men i den seneste tid er der igen kommet fokus på cougar-forholdene, hvor kvinder over 35 dater meget yngre mænd. Og på en eller anden måde vækker det bare lidt mere opmærksomhed end havde det været den anden vej rundt.

Q har sat fokus på Cougars og forsøger at komme helt ind under huden på, hvordan disse forhold fungerer. Her kan du læse meget mere om de moderne cougars, deres forhold til sex og hvorfor et forhold mellem en yngre mand og en ældre kvinde egentligt er en god ide.

De moderne cougars

https://imgix.femina.dk/de-modne-cougars.jpg

Begrebet cougar, altså en moden kvinde der dater eller gifter sig med en langt yngre mand, har de sidste par år vundet indpas hos mange danskere. Se kvinderne der var med til at starter trenden.

Se galleriet her

Modne kvinder hjælper unge mænd på rette vej

https://imgix.femina.dk/modne-kvinder-hjaelper-unge-maend.jpg

På sexpaletten er der de seneste år kommet mere fokus på cougar-forhold, men det er ikke kun for sjov. De unge mænd kan faktisk lære meget af de modne kvinder. Og det kommer også i sidste ende de unge kvinder til gavn.

Se hvad de unge mænd kan lære af ældre kvinder

Cougars gider ikke nem og hurtig sex

https://imgix.femina.dk/cougard-gider-ikke-nem-og-hurtig-sex.jpg

Det er en misforståelse, når folk tror, at modne kvinder bare vil have hurtig og nem sex med helt unge fyre, fortæller Trine Thorendal fra Cougarcentral.dk. Det er noget helt andet, modne kvinder leder efter …

Læs her hvad cougars søger

Derfor er modne kvinder og yngre mænd et perfekt match

https://imgix.femina.dk/derfor-er-modne-kvinder-og-yngre-maend.jpg

Ny undersøgelse fra datingsitet C-date.dk viser, at flere og flere voksne kvinder søger deres partnere blandt yngre mænd. Og sexolog mener, at det kan være et lykkeligt match.

Se hvad undersøgelsen siger her

Læs også