https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/sandmenprim.jpg
Selvudvikling

Allan Vegenfeldt: ”Kvinder bliver smukkere med alderen!”

11. oktober 2012
af Lonnie Kjer
foto: PR
Han smeltede vores hjerter gennem firserne og halvfemserne, og nu gør han det igen. Rockbandet Sandmen er gendannet, og tak for dét! Vi vil nemlig rigtig gerne høre musikken. Og se på Allan Vegenfeldt imens …

Han er rocksanger og murerarbejdsmand, meget sympatisk - og lækker! Det første får vi lov at smage på, når Sandmen-drengene snart drager på turne. Det sidste er en åbenlys sandhed, manden ikke er meget for at stå ved.
"Jeg går jo ikke rundt og føler mig som noget sexsymbol. Jeg holdt op med at ryge for et par år siden, tog på, og så forsvandt dét billede da i hvert fald for alvor. Jeg interesserer mig mere for, at min kæreste synes, jeg er ok," siger Vegenfeldt til Oestrogen.

Skønhed kommer inde fra
Og han er da langt mere end ok. Dét er model-kæresten også, og Allan Vegenfeldt er helt enig. Han synes endda, kæresten bliver smukkere og smukkere, og det mener han faktisk, gælder for de fleste andre kvinder over 40.
"Det er nok lidt kliché-agtigt, men altså … jeg er jo en gammel flipperhippie, der faktisk synes, at skønhed kommer indefra - og helst skal komme indefra," siger Vegenfeldt.
"Når jeg kigger på min kones veninder, er de også blevet flottere … jeg ved sgu ikke, hvad det er, der gør det. De passer ordentligt på sig selv, tror jeg. Dét kan gøre forskellen."

Sluk smøgen, kvinde!
Dét betyder blandt andet, at man skal holde sig sund og slank … og ikke rygende.
"I skal simpelthen lade være med at ryge … man kan se det på jer," siger han og pudser glorien, fordi han selv lykkedes med at lægge smøgerne på hylden.
"Man bliver så grim af at ryge, og det bliver tydeligere og tydeligere, jo ældre du er, om du er ryger eller ikke-ryger," siger Vegenfeldt. Og det er ikke det eneste, vi bliver grimme af ifølge Vegenfeldt-filosofien.
"Det er da klart, du bliver grim, hvis du er ked af dit liv…"

Tilbage til musikken …
… som egentlig var dét, artiklen skulle handle om. For de musikalske legekammerater fra det gamle band har fundet hinanden igen og vil ud og spille koncerter, som de gjorde det engang.
"Den er ikke så meget længere, end at vi bare har lyst til at spille. Det dér med 'comeback', og hvad de ellers skriver i aviserne, er lidt opkørt. Det er ikke så ambitiøst … vi skal bare spille," siger Allan Vegenfeldt, der for en stund skifter arbejdstøjet ud med rock'n' roll-looket … hvis der ellers er den store forskel.
"De to jobs er såmænd ikke så langt fra hinanden. Man lever sig ind i maskuline stereotyper, er en del af sjakket eller af bandet," siger han.
På Oestrogen er vi ligeglade med, hvilken model, Vegenfeldt trækker i. Vi ved bare, at vi skal til koncert snart …

Her kan du bl.a. høre Sandmen

06.Dec - Tobakken, Esbjerg

07.Dec - Turbinen/Værket, Randers

08.Dec - VoxHall, Aarhus

20.Dec - Posten, Odense

21.Dec - Vega, København

Få mere info om koncerter her!

Mød "Musikalske Miss Marlow!"

"Jeg finder på livsløgne!" - læs interviewet med Jonatan Spang her!

Verdens bedste filmfotograf hedder Charlotte!

Tjek Shoppen!

Læs også