https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/renee-toft-simonsen/1011-renee/1011-renee-10-kopi-2.jpg
Selvudvikling

Ærlighed kan have sine begrænsninger

6. oktober 2010
af Renée Toft Simonsen
Ærlighed er en af de dyder, jeg altid har sat størst pris på, men der er selvfølgelig situationer, hvor det ikke er så påkrævet som andre

Ærlighed er en af de dyder, jeg altid har sat størst pris på. Jeg synes, der er rigtig meget, der mister mening, hvis ikke det er til stede i en relation. Selvfølgelig er der situationer, hvor det ikke er så påkrævet som andre, f.eks. til en middag, hvor man ikke bryder sig om det, man får serveret. I det tilfælde behøver man jo ikke sige, at det er det rene rævepis, værten har serveret.

Men som oftest er det bedst at være ærlig, hmm, og så var der lige her forleden, hvor jeg havde spadseret rundt i en butik og bare følt, jeg måtte have et eller andet. Jeg var faldet over et par små bitte shorts, hvide med striber, og så en top med små stropper i en knaldrød-orange farve. Perfekt til at sove i, og egentlig tænkte jeg, om det nu var noget for mig, men besluttede mig for, at det kunne jeg da sagtens bære. Et par høje hæle blev det også til og så op med kortet og vips, hvor skulle jeg blive lækker i nat.

Da jeg kom hjem, slog jeg lige et smut omkring de forskellige værelser og sagde hej, og da jeg stikker hovedet ind til min observante teenagedatter, ser hun selvfølgelig straks posen og spørger, om jeg har været ude at shoppe. Jeg hiver glad mine nye ting op af posen. "Vil du se," spørger jeg og viser frem. Hun kigger lidt, sådan vurderende, op og ned ad mig, så kigger hun på tøjet, og så hæver hun det ene bryn. "Hvor ungt," er hendes eneste kommentar, og så var jeg da godt og grundigt pillet ned igen, effektivt sat på plads, kalder man det vist. Jeg sagde ikke noget, men tænkte, at det der med ærlighed altså har sine begrænsninger.

Kærlig hilsen
Renée

LÆS OGSÅ:

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d07a1f4330a644e6b6af9b782410e35d.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også