Årshoroskop
Selvudvikling

Årshoroskop: Sådan bliver dit 2019

af astrolog Brian Teglgaard 1. januar 2019
Illustration: Anna Houplain
Champagnepropperne springer, og vi synger ”vær velkommen” til et nyt år – og dermed også til nye muligheder. Her får du input til de muligheder, astrologen ser i stjernerne for dit nye år, når det gælder kærlighed, job og livet generelt. Godt nytår.

ÅRSHOROSKOP: SÅDAN BLIVER DIT 2019

 

Vædderen 21/3 – 20/4

Vædderens tegn er et ildtegn, og derfor har Vædderen en portion ekstra energi med sig, som hun ofte bruger på fysiske aktiviteter. Hun er typen, som helst kan og vil selv. Hun er god til at få masser af idéer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er ofte en favorit.
  Året som helhed Du har gode muligheder for at komme godt og aktivt fra start i det nye år. Både din energi og din handlekraft er særligt mærkbare frem til midten af februar. Der skal med andre ord ske noget, og du får som sædvanlig sat flere ting i gang. Sker der ikke nok, bliver du rastløs. Du kan tage det som en opfordring til at være mere fysisk aktiv. Du søger at udvide din horisont på den ene eller anden måde. Det kan betyde, at du kommer mere ud at rejse end ellers. Allerede i foråret melder denne udlængsel sig. Sommeren er ideel til en længere rejse. Er uddannelse eller efteruddannelse relevant for dig, kan du på den måde sætte dig på skolebænken. Meget af det, du gør, skal være i tråd med dine mål og ønsker, som du kommer tættere på opfyldelse af sidst på året. Det er også her, der sker en gunstig udvikling i dine boligforhold.   Job Du overlader ikke din karriere til tilfældighederne. Selv om du indimellem kan møde modstand og må tage større ansvar såvel som større arbejdsbyrde, gør du det for at komme videre. Drømmejobbet kan være inden for rækkevidde, selv om vejen kan føles lang. Det ligner dig dårligt at give op, så det er ingen løsning. Du vil både først på året, i juni og til november få nogle hint om, at du er på rette vej, og det motiverer dig. Din indsats vil føre dig i mål sidst på året, hvor du kan regne med de største forandringer jobmæssigt. Det kan både betyde, at du afslutter og begynder noget nyt, eller rykker videre dér, hvor du er.   Kærlighed Pas på, du ikke får så travlt med arbejde og karriere, at du forsømmer kærligheden. Er du i parforhold, kan det langt hen ad vejen være her, du får uvurderlig støtte og opbakning. Årets mest romantiske tid kan være fra 2. juli til 18. august, præcis dér, hvor du har ferie og tid til at give af dig selv. Her tager du initiativet, og det giver muligheder. Det gælder også, hvis du er single og ønsker en kæreste.   Årets muligheder Med en konstant og vedholdende indsats når du dine mål.  
 

Tyren 21/4 – 21/5

Tyren elsker glæder som mad, sex, musik og almindelig god hygge. Også materielle ting gør hendes liv rigt. Hun er godmodig, og der skal meget til for at få hende til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must. Oplevelser i naturen beriger altid Tyren i krop og sjæl.

 

Året som helhed

Begyndelsen på året tegner rolig, men også eftertænksom. I løbet af det forgangne år har du taget hul på forandringer, der i år kan blive af mere permanent karakter. Efter den 6. marts skal du ikke forvente fred, ro og status quo. Her gælder det om at være forandringsparat, selv om det ikke er din favoritsituation. Det gælder om at være på forkant med udviklingen og ikke undgå den. Du må vælge forandringerne, frem for at de overmander dig. Forvent ikke, at alt bare er, som det plejer at være. Mærker du en indre rastløshed, så slip den løs, og grib de chancer, du får. Det gælder både personligt, fagligt og på anden vis. I vennekredsen kan der også være forandringer, som kan føre til opbrud, men også bånd, der knyttes endnu tættere. 

 

Job

En del af din frihedstrang har med din arbejdssituation at gøre. Hvis ellers du har alderen til det, kan du vælge at trække dig fra arbejdsmarkedet. I så fald vil du helt sikkert have mange gøremål, du udfylder tiden med. Det kan ikke udelukkes, at forandringerne dukker uventet op, og måske uden at du ønsker dem. Indstil dig på, at intet job giver dig tryghedsgaranti. Det er bedst at indstille sig på forandringer og opsøge dem, når lyst og muligheder melder sig. 

 

Kærlighed

Forandringer kan også dukke op i dit parforhold. Det kan komme som et forfriskende nyt pust. Det kan lige så godt være din partner, der oplever personlige forandringer, og at disse vil tilføre jeres forhold noget nyt. Føler du på nogen måde, dit forhold begrænser dig, kan du ikke sidde denne følelse overhørig. Du vil blive forbavset over, hvor lydhør din partner kan være, så tag bare snakken op! Særlig kærlig er sensommeren, og du kan blive positivt overrasket.

 

Årets muligheder

Ryk ud af komfortzonen og grib de chancer, der opstår.

 

Tvillingerne 22/5 – 21/6

Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed og imødekommenhed. Hun er god til at få sine budskaber igennem uanset sammenhæng. At rejse er at leve, er hendes motto, foruden at læse og tale med andre mennesker.

  Året som helhed Det siger næsten sig selv, at du som Tvilling gerne vil være sammen med andre. Det får du rig mulighed for i det kommende år. De første to måneder lægger du stor energi i fællesskaber. Men du må også være kritisk med, hvor du bruger din tid. Det kan betyde, at du træder ud af nogle fællesskaber og ind i andre. Du møder generelt en større velvilje hos andre mennesker. Det kan både inspirere dig og gøre din vennekreds større. Er du ikke allerede i god kontakt med dine indre ressourcer, kan det være godt med lidt tid alene, hvor du får taget hul på ellers skjulte evner og ressourcer. I september giver du familie og hjem mere opmærksomhed. Har du hænderne godt skruet på, kan det ses på hus og have.   Job Der er god mulighed for, at din arbejdsglæde vokser, og det kan hænge sammen med et godt samarbejde og gode kolleger. Du kan mærke begejstring hos dem og det smitter. Det kan dog også betyde, at visse personer fylder lidt meget. Særligt i januar, juni og september må du lytte mere til dig selv, og det kan betyde, at samarbejdet knirker. Du føler, at du er inde på det rigtige spor, hvor du ønsker at udvikle dig. Sidst på året kan det give økonomiske resultater, men sørg for at bruge pengene fornuftigt.   Kærlighed Du får helt fantastiske og dejlige oplevelser i dit parforhold og kærlighedsliv i 2019. Der er en konstant og vedvarende optimisme. Et nyere parforhold kan på den måde næsten overskygge alt andet, og så får du måske ikke den udvikling, du ønsker dig omkring din karriere. Omvendt set så kan det etablerede parforhold godt lide, hvis du fokuserer for meget på din karriere. Som Tvilling kan du heldigvis være begge steder, og du bør ikke gå glip af de kærlige stunder.   Årets muligheder Du har massiv medvind i parforhold og samarbejde.  

Krebsen 22/6 – 22/7

Omsorg for andre, familieliv og børn har en stor plads hos Krebsen. Som vandtegn er Krebsen symboliseret ved følelser og sårbarhed. Hun finder også omgivelser med vand særligt attraktive og vil gerne bo ved vand, sejle, svømme og lignende. Krebsen elsker desuden alle slags traditioner.
  Året som helhed Din hverdag kan komme til at fungere på en ny og mere spændende måde. Det er ikke de små ting, der betyder noget, og du hænger dig ikke i bagateller. Selv om du til tider kan have travlt, er det med aktiviteter, du interesserer dig for, og som gør dig glad. Det får tiden til at flyve af sted. Du kan opleve forbedring i helbred og fysisk velvære. Dit gode humør kan have en afsmittende virkning, men det kan også være fysisk velvære, der giver overskuddet.  Med dit overskud følger også nye interesser. Du engagerer dig i nye fællesskaber, fordi du er nysgerrig, og det beriger dig på kontakt med andre. Hold et godt øje med tilbuddene i det lokale foreningsliv! Særlig i slutningen af året er du i den grad disponeret for at møde nye og spændende mennesker. Det kan udvide din omgangskreds ganske betydeligt.   Job Der kan være sket væsentlige forandringer i dit job, og dem kan der komme flere af de første to måneder af året. Det kan netop være et nyt job eller andre opgaver, der gør, at din arbejdsglæde vokser. Der er en anden sidegevinst, nemlig den, at du er langt mere engageret og effektiv i dit arbejde. Der er gode muligheder for at udvikle dig i jobbet, og er du heldig, kan det ske via rejseaktivitet eller uddannelse i udlandet. Kommunikativt står du særlig stærkt fra sidst i august til midten af september. Det er evner og talenter, du også kan gøre brug af i din karriere.   Kærlighed Det ser ud til, at du kan være ret tilfreds med dit kærlighedsliv. Du kan finde dig til rette både som single og i et etableret parforhold. Både sol- og måneformørkelserne i juli sker netop i dit tegn, og det kan få dig til at træffe vigtige personlige beslutninger. Det kan sagtens have med dit parforhold eller mangel på samme at gøre. Dit singleliv kan du bytte ud med parforholdet. Det kan ske fra sommeren, men også sidst på året. Fra december er det nemlig lykken at være to.   Årets muligheder Både dit gode humør og dit helbred er med dig.   LÆS OGSÅ: Hvad er dit månetegn? Find ud af det her  

Løven 23/7 – 23/8

Løven er født til lederskab og stolthed. Hun føler sig tiltrukket af stil, elegance og kvalitet. Løven er tegn for leg, humor og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, og hun mener, at det at give gaver og ros til andre gør livet rigt.
  Året som helhed Slip spontaniteten og kreativiteten løs. Det vil fylde dig med glæde, og glæden vil i det hele taget blive meget lettere at finde i det kommende år. Du må godt vælge mere af lyst end af pligt. Ønsker du at udvikle en interesse eller et kreativt talent, kan du komme et stort skridt videre. Vis omverdenen det legebarn, der også bor i dig! Det lystbetonede kan komme til at fylde meget mere sidst på året, hvor det nærmest kan blive en hverdagsbeskæftigelse. Først på året må du tage stilling til nogle forandringer på hjemmefronten. Det kan også handle om at komme på plads efter flytning eller ombygning. Der falder ro på, når foråret nærmer sig.   Job Lysten til forandring kan du have med dig fra sidste år. Hvis ikke der er sket de ønskede ændringer, kan du opsøge dem nu. Normalt foretrækker du, at din karriere forløber gnidningsfrit, stabilt og uden de store ændringer. Men det er ikke den dagsorden, du står over for nu. Du må tage imod forandringer, også dem, der bliver pålagt udefra. Forvent ikke, at du kan styre alt, men grib de chancer, der også vil opstå. I marts har du bedst mulighed for selv at sætte noget nyt i gang, for da er det dig, der tager initiativet.    Kærlighed Kærligheden betyder rigtig meget for dig, og du kan let fyre ekstra godt op under den. Dit behov for erotisk udfoldelse er særlig stort, og det kan være et godt sted at starte. Er du i et fast parforhold, kan det virkelig ruske op i det på den gode måde. Du viser gerne din kærlighed på en generøs og overbevisende måde. Er du i alderen for at få børn, kan det være en af kærlighedens frugter, du kan høste i år. Har du børn, kan din kærlighed til dem også vokse, og her gælder ingen aldersgrænse.   Årets muligheder Bruger du dine talenter, får du det meget sjovere.  

Jomfruen 24/8 – 23/9 

Jomfruen tror ofte, hun er kommet her på jorden for at tjene andre, hvilket hun gør i vid udstrækning. Hun er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Hun er ofte interesseret i kost, krop og motion.
  Året som helhed Dine hjemlige rammer er særligt i fokus, og det er vigtigt for dig, at de fungerer optimalt. Har du brug for mere plads, eller ønsker du at skifte byen ud med landlige omgivelser, er det sandsynligt, du flytter. Kan forholdene forbedres, hvor du er, kan en ombygning eller indretning af dit eget værelse være en mulighed. Et studie- eller hobbyværelse kan vise sig gavnligt, for noget tyder på, at du søger at udvide dine horisonter. Det kan også ske på anden vis end studier, da du får en større udlængsel og rejselyst. Familiemæssigt kan du forvente et år med ”familieforøgelse”, uden at det behøver at være dig selv, som bidrager hertil. Familien kan vokse på den ene eller den anden måde.    Job Du holder af at passe dit job, men løbende må du have plads til også at prioritere dit familieliv. Det kan indimellem blive på bekostning af din arbejdsindsats, men sådan må det være. Særligt i april og til midten af maj er det bedste tidspunkt at arbejde målrettet med dine karriereplaner. Her er dine resultater baseret på dine egne initiativer. Arbejdssituationen er stabil, og du holder dig lidt længere mål for øje. Dine drømme og ønsker viser sig realistiske, og du kan let finde opbakning hos en samarbejdspartner.   Kærlighed Stemningen i parforholdet kan være lidt presset ved årets start. Det er ikke alt, I er enige om. Medmindre dit forhold er nyt, har du ingen grund til bekymring, for overordnet har I de samme mål og ønsker. Det meste af marts er dog en måned, hvor du gør dig mange overvejelser, ikke blot om din partner, men i dine relationer generelt. Hvis dit hjerte er faret vild, finder du ud af det. Hvis ellers du tør åbne for dine følelser, kan det også bringe dig nærmere den, du elsker.   Årets muligheder Dine hjemlige omgivelser bliver mere optimale.  

Vægten 24/9 – 23/10

Vægten hader konflikter og vil gøre meget for at imødekomme andres ønsker. Hun omgiver sig med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser og klæder sig smukt. Hun elsker sociale arrangementer og elsker, når hun kan hjælpe sine medmennesker. Hendes svaghed kan være at vælge mellem to ting og træffe en beslutning.
  Året som helhed Du kan få en lidt forsigtig start på året, og det kan være, fordi du har svært ved at forstå dine nærmeste. De siger ét og gør noget andet. Det får dog ikke lov til at overskygge dit gode humør, og det har du så rigeligt af hele året. Det giver samtidig en appetit og nysgerrighed på mangt og meget. Kommunikativt står du stærkt, og du søger at uddanne dig yderligere. Hvis det kun passer i fritiden, kan en ferie sagtens blive til et højskoleophold. Du kommer meget omkring, og det er helt bogstaveligt, så transportmidlet må opgraderes. Det kan ske ved at købe dig en ny bil eller ved på anden måde at opgradere din transportform. Mere eller mindre frivilligt har du påtaget dig flere roller i hjemmet eller familien, og det trives du med. Skal der ske ændringer her, bliver det over tid, men noget er i gære sidst på året.   Job Der kan være noget rutinepræget over dit job, især hvis du har foretaget ændringer de sidste år. Men du har også nogle ønsker, som det vil være klogt at tage op med din arbejdsgiver. Det kan du med fordel gøre allerede i starten af året, for tingene udvikler sig ikke så hurtigt på den front. Du vil blive belønnet med din tålmodighed og vedholdende indsats. Alle former for kurser og videreuddannelse bør du tage imod med åbne arme. Det vil give dig så meget mere end blot avancementer.   Kærlighed Selv om din partner kan være lidt fjern og kræve sin frihed, er det let at tale sammen. Det kan være godt at give lidt længere snor, og du er mere tolerant og forstående i årets første to måneder. Du bliver værdsat af din partner for det, du gør derhjemme, og for familiens trivsel generelt. Har du haft en usikkerhed i dit parforhold, kan den helt forsvinde fra starten af marts. Der er ikke noget, der tyder på væsentlige ændringer. Ønsker du lidt mere romantik i forholdet, er årets start, juni og november dér, hvor du kan puste til kærlighedens flamme.   Årets muligheder Få stillet din nysgerrighed og bliv meget klogere.  
 

Skorpionen 24/10 – 22/11

Skorpionen ønsker at have tjek på og kontrol over ting. Hun bruger ofte en smule manipulation for at opnå det, hun vil. Skorpioner er hemmelighedsfulde eller gode til at finde ind til andres hemmeligheder. Hun har desuden en særlig evne til at gennemskue andre.
  Året som helhed Det kan blive lidt af en kamp at komme tilbage til hverdagen efter nytår. Du kan få en ret hektisk januar, men bare klø på. Først i marts kører hverdagen, som den skal. Frygt ikke den travle start på året, for du er absolut i topform. Økonomisk kan du forvente fremgang. Men hvis ikke du er opmærksom, kan det let føre til flere udgifter. I den forbindelse må du være kritisk med, hvor og hvem du hjælper med penge. Har du en fritidsinteresse eller særlige evner og talenter, kan du få tid til at gøre mere ved disse. Åndelige eller spirituelle anliggender kan du også give dig i lag med ud fra en seriøs vinkel.    Job Travlheden i januar hænger helt sikkert sammen med dit arbejde. Her går det stærkt, og der er ikke meget tid eller overskud til andet. Mens året starter med et vist fysisk arbejdspres, aftager det ret hurtigt. Der sker forandringer i samarbejdsformer eller hos samarbejdspartnere. Det kan give en forholdsvis stor udskiftning blandt dine kolleger, hvilket vil påvirke kulturen på arbejdspladsen. Særligt fra midten af februar til slutningen af marts involverer du dig aktivt i samarbejdsklimaet. Det kan give dig et godt udgangspunkt for, hvordan du trives på din arbejdsplads resten af året.   Kærlighed Det er netop kærligheden, der kommer til at fylde mest i år! Men det kan sagtens være med visse fornyelser eller forandringer i dit forhold. Det etablerede forhold behøver ikke at være i fare, men der skal alligevel nye boller på suppen. Det starter hos dig og med den kærlighed, du giver. Her er der også overskud på kontoen, og du vil se kærligheden vokse, jo mere du giver. For single-Skorpionen vil der helt naturligt dukke en lyst til romantisk eventyr op. Her er det også det, du giver, du får igen.   Årets muligheder Du kan helt kontant høste gevinsten af din indsats.  

Skytten 23/11 – 21/12

Skytten er fuld af fart. Hun er født nysgerrig og elsker nye udfordringer og at udforske sig selv på sin egen optimistiske facon. Hun kan lide udendørs aktiviteter og er glad for at rejse og bliver sjældent længe samme sted.
  Året som helhed Det bliver ikke noget gennemsnitligt år! Du vokser som person, er optimistisk og fremadskuende. De projekter, du giver dig i lag med, har gode muligheder for at lykkes. Du har heldet med dig, men bør undgå at blive overmodig. Særligt 10. april til 11. august er en periode med lidt mere afdæmpet vækst. Har din ellers naturlige udadvendte side været gemt lidt væk, kommer den frem igen, og du bliver mere synlig i mange sammenhænge. Du ved nu langt mere om dig selv, dine behov og det, du vil opnå. Din fysik er du også mere bevidst om, og ønsker du at komme i bedre form, er det lettere og sjovere at opnå nu. Du kan blive skavanker kvit.   Job Det positive og optimistiske bærer du med dig, og det kan give dig muligheder ud over det sædvanlige i år. Tro på dig selv, dine evner og din fremtid, for det giver dig det optimale udbytte. Du vil ikke være til at overse, og det giver dig gode muligheder som jobsøgende, men også hvis du ønsker nye muligheder dér, hvor du er. Du kan opleve stor udvikling omkring din økonomi. Her har du en fornuftig og konservativ holdning, og hold bare fast i den. Især sidst på året kan du opleve en kraftig forbedring. Større omlægning af lån kan være en anden mulighed.   Kærlighed Det er dig, der er den bærende energi i dit parforhold – det er slet ikke sikkert, du er klar over det. Når du udsender og viser din optimisme og glæde, smitter det af. De gnidninger og konflikter, der måtte være, vil stå som bagateller. I årets første to måneder kan du have mange jern i ilden, og du må være opmærksom på ikke at forsømme romantikken. For single-Skytten er det til gengæld her, du kan stifte spændende kontakter.   Årets muligheder Der er gode muligheder for at vokse og udleve dit potentiale.  

Stenbukken 22/12 – 20/1

Stenbukken er mest lykkelig, hvis hun er involveret i store projekter, som er rimeligt sikre. Hun vil gerne nå toppen, som hun faktisk har været på vej til, siden hun var barn. Stenbukken er ikke typen, der brænder broer bag sig, og hun kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid.

 

Året som helhed

Du føler dig godt tilpas og på rette spor. Selv om der hviler et større ansvar på dine skuldre, er det ikke noget, der tynger dig. Du har nemlig selv påtaget dig det, og det giver dig den indflydelse, du ønsker. Men der er også forandringer, der kommer mere eller mindre snigende. Din altid stræbsomme, målrettede og arbejdsomme natur bliver der rokket ved. Du kan nemlig få interesser, der får dig til at satse noget anderledes. Har du en spirituel åre, kan den få næring fra årets start, og det er ikke sikkert, du har lyst til at slippe den igen. I første omgang kan du gå lidt stille med dørene, men det slipper ikke dine tanker. Sidst på året er du parat til at stå ved nye sider af dig selv og springe ud med dine nye interesser. Nu kan alle se den forvandling, du har været igennem.

 

Job

Du er en autoritet på dit område, og det er der vist ingen, der er i tvivl om. Du har lagt en særlig vedholdende og arbejdsom indsats det seneste år, og det fortsætter i 2019. Men der dukker nye sider op hos dig, og det kan få dig til at søge nye græsgange. Er det ikke tilfældet på jobbet, kan du som kompensation bruge din fritid på noget helt andet. Sandsynligt er det, at du sidst på året må vurdere, om de mål, du tidligere har sat dig, skal justeres. Her gælder det sikkert ikke kun dit job, men mere hvor meget tid og energi du vil bruge her. Har du alderen til at kunne trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet, kan det meget vel blive aktuelt sidst på året.

 

Kærlighed

Du evner jo som regel at opnå det, du sætter dig for, og med det i baghovedet kan du, hvad du vil. For meget fokus på din karriere kan give for stor afstand mellem dig og din partner. Du ved, at de resultater, du ønsker, kommer af dine egne anstrengelser. Det lyder måske ikke særlig romantisk, men det kan det blive! Fra starten af marts dukker en lyst til forandring op, som samtidig vækker nogle romantiske og erotiske ønsker. Det er ikke længere nok med status quo. Når du er dig dét bevidst, giver det kærligheden potentiale til at vokse.

 

Årets muligheder

Du får lyst til at inddrage nye interesser.

 

 

Vandmanden 21/1 – 18/2

Hvis Vandmanden bliver bedt om at gå til højre, har hun ofte mest lyst til at gå til venstre for at vise, at hun selv vil vælge. Hendes venner har stor betydning, og hun elsker at arbejde sammen med andre. Hun er utraditionel, alternativ og humanistisk.

  Året som helhed Du går ind i 2019 med en stærk fællesskabsfølelse og et ønske om at gøre endnu mere sammen med andre. Det kan betyde, at du ikke bare udvider dine aktiviteter, men også din bekendtskabskreds. Du sætter gerne dig selv til side for fællesskabets skyld eller for fælles mål. Et andet vigtigt fokus i det kommende år er hjem og familie, hvor der kan ske en del. Nogle forandringer kan være sat i gang i 2018, og der kommer nu mere skub i det. Det kan betyde, at måden, I er sammen på, er under forandring. Der skal være plads til alle, og det kræver større forståelse af hinanden. Dine fysiske rammer kan du forny. Hvis du er er vokset ud af dine rammer, er der stor sandsynlighed for, at du flytter til noget nyt.   Job Du har grund til at være tilfreds med din arbejdsindsats. Du vil sikkert mærke respekt for både din person og din faglighed. Fællesskabet  blandt kollegerne er i en gunstig udvikling, og det vil motivere dig yderligere. I foråret og især omkring 1. marts kan der opstå  pludselige muligheder. Det gælder om at gribe dem, også selv om betænkningstiden er kort. Her må du lytte til din mavefornemmelse. Sidst på året er en statustid, hvor du kan træffe store beslutninger. Det kan også være din arbejdsplads, der står i store forandringer.   Kærlighed Først på året er din opmærksomhed rettet mod meget andet end kærlighed. Fra marts kan der ske ændringer, der gør dig mere nærværende også over for din partner. Du bliver mere imødekommende og blid i samt mere bevidst om balancen mellem arbejds- og hjemmeliv. I april og til midten af maj søger du at skrue op for romantikken. Hvis du ikke har en partner, er det tidspunktet at gøre noget ved det. Fra slutningen af juli til sidst i august er det dig, der bliver lagt op til – nyd det!   Årets muligheder Du kan glæde dig over fællesskabets stærke bånd.  

Fisken 19/2 – 20/3

Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese andres behov. Hun arbejder helst for og med andre mennesker. Hendes livs vigtigste lektie er at sætte grænser samt udfolde sin kreativitet. Fiskens fantasi er uovertruffen, og hun elsker eventyr.
  Året som helhed Allerede i de sidste par måneder af 2018 har du mærket et gevaldigt løft i din energi, og det er et godt afsæt for det nye år. Du holder energien og gejsten oppe hele året, hvor flere døre åbner sig for dig. Det ligger dig på sinde, at der er ro og opbakning i vennekredsen. Hvis det betyder et opgør, må du tage det. Men du må også være indstillet på at tage dit ansvar i alle former for fællesskaber. Værn om de venskaber, der rækker flere år tilbage, de kan få en helt særlig værdi. Venskaber er forpligtende, men husk, det går begge veje, for du har også nogle, du kan stole på, når det virkelig gælder.   Job Det er på job- og karriereområdet, den største udvikling sker i år. Hvis du har sluppet arbejdsmarkedet, tyder det på, at du virkelig glæder dig over din nyvundne tid. For dig, der er jobsøgende, er der også godt nyt i vente. Du har heldet med dig, og dine mål og ønsker ligger inden for rækkevidde. Når du ikke dem alle, så når du i hvert fald de vigtigste. På vejen derhen gælder det om at have det sjovt. Hele dit jobområde bliver langt mere motiverende, så det bliver sjovere at gå på arbejde. Fra 10. april til 11. august må du samle op på det, du har sat i gang. Der kan være risiko for, at du fejlvurderer en situation eller slår større brød op, end du kan bage.   Kærlighed Du har dine drømme og ønsker – helt sikkert også når det gælder kærligheden. Nu har du både heldet og en god por- tion medvind igennem året, så det er bare om at give kærligheden den opmærksomhed, den fortjener. Du er særlig sensitiv og fornemmer din partner, men det gør dig også sårbar, uden at det dog behøver at være en svaghed. Det kan vise sig, at din partner har særligt brug for dig i tiden fra 10. februar til 17. april. Her kan I komme særlig tæt på hinanden.   Årets muligheder Mange ting vil lykkes for dig i år.