Årshoroskop
Selvudvikling

Årshoroskop: Sådan bliver dit 2019

1. januar 2019
af astrolog Brian Teglgaard
Illustration: Anna Houplain
Champagnepropperne springer, og vi synger ”vær velkommen” til et nyt år – og dermed også til nye muligheder. Her får du input til de muligheder, astrologen ser i stjernerne for dit nye år, når det gælder kærlighed, job og livet generelt. Godt nytår.

ÅRSHOROSKOP: SÅDAN BLIVER DIT 2019

Vædderen 21/3 – 20/4

https://imgix.femina.dk/horoskop-vaedder.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Tyren 21/4 – 21/5

https://imgix.femina.dk/horoskop-tyr.jpg

Året som helhed

Begyndelsen på året tegner rolig, men også eftertænksom. I løbet af det forgangne år har du taget hul på forandringer, der i år kan blive af mere permanent karakter. Efter den 6. marts skal du ikke forvente fred, ro og status quo. Her gælder det om at være forandringsparat, selv om det ikke er din favoritsituation. Det gælder om at være på forkant med udviklingen og ikke undgå den. Du må vælge forandringerne, frem for at de overmander dig. Forvent ikke, at alt bare er, som det plejer at være. Mærker du en indre rastløshed, så slip den løs, og grib de chancer, du får. Det gælder både personligt, fagligt og på anden vis. I vennekredsen kan der også være forandringer, som kan føre til opbrud, men også bånd, der knyttes endnu tættere.

Job

En del af din frihedstrang har med din arbejdssituation at gøre. Hvis ellers du har alderen til det, kan du vælge at trække dig fra arbejdsmarkedet. I så fald vil du helt sikkert have mange gøremål, du udfylder tiden med. Det kan ikke udelukkes, at forandringerne dukker uventet op, og måske uden at du ønsker dem. Indstil dig på, at intet job giver dig tryghedsgaranti. Det er bedst at indstille sig på forandringer og opsøge dem, når lyst og muligheder melder sig.

Kærlighed

Forandringer kan også dukke op i dit parforhold. Det kan komme som et forfriskende nyt pust. Det kan lige så godt være din partner, der oplever personlige forandringer, og at disse vil tilføre jeres forhold noget nyt. Føler du på nogen måde, dit forhold begrænser dig, kan du ikke sidde denne følelse overhørig. Du vil blive forbavset over, hvor lydhør din partner kan være, så tag bare snakken op! Særlig kærlig er sensommeren, og du kan blive positivt overrasket.

Årets muligheder

Ryk ud af komfortzonen og grib de chancer, der opstår.

Tvillingerne 22/5 – 21/6

Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed og imødekommenhed. Hun er god til at få sine budskaber igennem uanset sammenhæng. At rejse er at leve, er hendes motto, foruden at læse og tale med andre mennesker.

https://imgix.femina.dk/horoskop-tvilling.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Krebsen 22/6 – 22/7

https://imgix.femina.dk/horoskop-krebs.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets mulighederHvad er dit månetegn? Find ud af det her

Løven 23/7 – 23/8

https://imgix.femina.dk/horoskop-loeve.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Jomfruen 24/8 – 23/9

https://imgix.femina.dk/horoskop-jomfru.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Vægten 24/9 – 23/10

https://imgix.femina.dk/horoskop-vaegt.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Skorpionen 24/10 – 22/11

https://imgix.femina.dk/horoskop-skorpion.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Skytten 23/11 – 21/12

https://imgix.femina.dk/horoskop-skytte.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Stenbukken 22/12 – 20/1

https://imgix.femina.dk/horoskop-stenbuk.jpg

Året som helhed

Du føler dig godt tilpas og på rette spor. Selv om der hviler et større ansvar på dine skuldre, er det ikke noget, der tynger dig. Du har nemlig selv påtaget dig det, og det giver dig den indflydelse, du ønsker. Men der er også forandringer, der kommer mere eller mindre snigende. Din altid stræbsomme, målrettede og arbejdsomme natur bliver der rokket ved. Du kan nemlig få interesser, der får dig til at satse noget anderledes. Har du en spirituel åre, kan den få næring fra årets start, og det er ikke sikkert, du har lyst til at slippe den igen. I første omgang kan du gå lidt stille med dørene, men det slipper ikke dine tanker. Sidst på året er du parat til at stå ved nye sider af dig selv og springe ud med dine nye interesser. Nu kan alle se den forvandling, du har været igennem.

Job

Du er en autoritet på dit område, og det er der vist ingen, der er i tvivl om. Du har lagt en særlig vedholdende og arbejdsom indsats det seneste år, og det fortsætter i 2019. Men der dukker nye sider op hos dig, og det kan få dig til at søge nye græsgange. Er det ikke tilfældet på jobbet, kan du som kompensation bruge din fritid på noget helt andet. Sandsynligt er det, at du sidst på året må vurdere, om de mål, du tidligere har sat dig, skal justeres. Her gælder det sikkert ikke kun dit job, men mere hvor meget tid og energi du vil bruge her. Har du alderen til at kunne trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet, kan det meget vel blive aktuelt sidst på året.

Kærlighed

Du evner jo som regel at opnå det, du sætter dig for, og med det i baghovedet kan du, hvad du vil. For meget fokus på din karriere kan give for stor afstand mellem dig og din partner. Du ved, at de resultater, du ønsker, kommer af dine egne anstrengelser. Det lyder måske ikke særlig romantisk, men det kan det blive! Fra starten af marts dukker en lyst til forandring op, som samtidig vækker nogle romantiske og erotiske ønsker. Det er ikke længere nok med status quo. Når du er dig dét bevidst, giver det kærligheden potentiale til at vokse.

Årets muligheder

Du får lyst til at inddrage nye interesser.

Vandmanden 21/1 – 18/2

Hvis Vandmanden bliver bedt om at gå til højre, har hun ofte mest lyst til at gå til venstre for at vise, at hun selv vil vælge. Hendes venner har stor betydning, og hun elsker at arbejde sammen med andre. Hun er utraditionel, alternativ og humanistisk.

https://imgix.femina.dk/horoskop-vandmand.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder

Fisken 19/2 – 20/3

https://imgix.femina.dk/horoskop-fisk.jpg
Året som helhedJobKærlighedÅrets muligheder
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også