https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_77434762.jpg
Selvudvikling

12 ting, du kan lave offline

26. juli 2016
af Signe Scharf
Har mobilen overtaget dit liv? Læg den fra dig og oplev verden (igen)

1. Tal med mennesker
Ja, du læste rigtigt. Du behøver ikke at kommunikere gennem en skærm, du kan rent faktisk også tale med folk ansigt-til-ansigt. Prøv en gang – det er ikke så skræmmende, som det lyder.

https://imgix.femina.dk/billede1.jpg

2. Få indhentet søvn
Er du en af de mange mennesker, der klager over, hvor træt du er? Så smut i seng og nyd, at du ikke har nogle notifikationer til at forstyrre dig. Du vil være frisk som en havørn næste dag.

3. Læs en bog
Bøger… Det er de der tingester med masser af sider og bogstaver, og de er rent faktisk langt lettere at læse, når du ikke har Facebook- og Instagram-pushbeskeder poppende hvert sekund.

4. Se en veninde
I har sikkert tonsvis af ting, der skal sladres om, og sjove historier at fortælle hinanden, som du simpelthen bare MÅ se hendes reaktion på. Langt bedre end de emojis I ville have udvekslet online.

5. Lav god mad
Drop takeaway og eksperimenter i stedet med forskellige opskrifter. Hvem ved, måske er du den næste forfatter til en kogebog.

6. Motionér
Nu har du ingen undskyldninger. Afsti afsted ud på en frisk gå- eller løbetur, der får endorfinerne til at flyde.

7. Gå i biffen
Det kan godt være, at det er noget dyrere end at streame filmen online, men biografens popcorn kan du ikke lave bedre derhjemme.

8. Gør rent
Uden alle distraktionerne vil dit hjem se prydende rent og ryddet ud, ligesom i boligmagasinerne. Og så er det jo slet ikke så slemt at gøre rent, når du kan skråle med på din yndlingssang, der vælter ud af højtalerne på fyld styrke.

9. Spil brætspil
Ja, de findes stadigvæk, og de kan også stadigvæk være sjove. Hiv fat i hele familien eller saml alle vennerne, og giv den gas. Hvem vinder mon retten til at håne?

10. Nyd solen
Det kan godt være, at du foretrækker lyset fra din computerskærm, men det er altså bevist, at solens stråler gør dig gladere. Så ud med dig, og nyd de få dage med sol, den danske sommer tilbyder. Husk solcremen.

11. Ryd ud i dit klædeskab
Kender du det der med ikke at have noget tøj at tage på, selvom garderobeskabet bugner? Start på en frisk ved at tømme klædeskabet fuldkommen og gå hvert stykke tøj igennem for, om det er værd at gemme på. Ahh, det er helt fornyende med et halvtomt skab med plads til at shoppe amok.

12. Læs Q
Vi har gemt på det bedste til sidst. Når du er gået fuldkommen offline, er der da intet bedre end at sætte sig godt til rette i sofaen med en kop et-eller-andet og læse Q.

https://imgix.femina.dk/2_1.jpg

Læs også: Log af når du har fri: 8 grunde til at gå offline

Læs også: Ikke fan af sportssommeren? Her er 5 serier, du skal begrave dig i

Gå offline med Q og få magasinet sendt direkte til døren i tre måneder for kun 99 kr. KLIK HER!

kurver

Læs også