Natasja Crone
Liv

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt fortæller: Derfor ventede vi med at flytte sammen

6. maj 2024
Af Tanja Larsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Natasja Crone og Rasmus Tantholdt overvejede længe, om deres forhold var en god idé. I dag er de lykkeligt gift.

Kærligheden overvinder alt.

Det konstaterer i hvert fald pophittet fra 1994, og meget tyder på, at det også er tilfældet for TV 2-vært Natasja Crone og TV 2-udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt.

For selv om parret i begyndelsen af deres forhold tvivlede på, om de var for evigt, så viste kærligheden sig at være så stor, at både Natasja og Rasmus måtte gå all-in på forholdet, og i december sidste år giftede de sig efter næsten syv år som kærester.

– Vi har lært hinanden at kende i modvind og op ad bakke. Vi måtte gang på gang evaluere, om vi overhovedet var en god idé.

– Vi har set mange mildt sagt ikke så flatterende sider ved hinanden fra start. Vi elsker virkelig hinanden i virkeligheden, og vi har noget at have det i.

– Vi har øvet os i at elske hinanden ordentligt og ventede for eksempel med at flytte sammen i fem år og ventede så endnu flere år, inden vi blev gift. Tvivl er skønt i alt, minus i kærlighed. Tvivlen er væk. Den findes ikke nu, fortæller Natasja Crone i et interview med SØNDAG.

– Jeg er en meget glad og lykkeligt gift ældre dame nu, siger Natasja, som ser det som en stor fordel for sit og Rasmus’ forhold, at de begge var modne, da de blev kærester.

https://imgix.femina.dk/2024-05-06/20230611_LL21601.jpg
Foto: Lars H. Laursen

En anden vigtig styrke for forholdet er, at både Tantholdt og Crone er travle og dedikerede journalister.

Det betyder nemlig, at de forstår den anden, når nyheder og tronskifte må komme i første række. Også selv om en bryllupsrejse kommer i klemme.

– Jeg var på arbejde, da dronning Margrethe abdicerede.

– Rasmus, der er stærkt begejstret for dronning Margrethe, fældede først en tåre, men gik så straks i gang med logistikken omkring at rykke rundt på vores planlagte bryllupsrejse, for han vidste jo godt, at jeg ikke kunne rejse midt i en så historisk begivenhed for Danmark, lyder det fra Natasja.

Faktisk tog Tantholdt alene af sted til Thailand, afslørede Natasja i januar på Instagram: ”Når man kommer en uge for sent til sin bryllupsrejse, er det virkelig godt at have en mand, der er fuld af forståelse og opbakning”, skrev hun dengang til et billede af sig selv og Tantholdt og en eksotisk udsigt til strand og palmer på øen Koh Phanang.

Hjemme hos ægteparret er hverdagen naturligvis også præget af, at Tantholdt ofte rejser ud i krigshærgede områder i verden, for at udfylde sin rolle som korrespondent for TV 2.

– Faktisk kan jeg godt være i det. Sådan er det med det, der skræmmer. Jo mere man ved, jo mindre farligt er det faktisk. Det har været et vilkår for os fra start, og Rasmus ved i den grad, hvad han laver.

– Jeg glæder mig altid sådan, til han kommer hjem, men han er nok mere hjemme, end mange tror. Reglen er 10 dage ude og så hjem og holde fri. Rasmus er vildt god til at lande. Som en brandmand eller ambulanceredder kan han adskille sine indtryk, fortæller Natasja til ugebladet.

Når Tantholdt er ude i verden, så taler han og Natasja tit sammen på telefonen om helt små hverdagsting.

– Det har den fordel, at Rasmus er helt opdateret, når han vender hjem, så vi er fri for at tale om håndværkere og affaldssortering, og hvad der sker på lørdag. Det ved han, og det fungerer godt for os, siger hun til SØNDAG.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også