https://imgix.femina.dk/media/article/karina_von_dahe.png
Liv

Karina von D’ahé: "Jeg fik at vide, at jeg skulle tabe mig for at blive en stjerne"

6. november 2020
af Redaktionen
Foto: Kaspar Wenstrup
Forsidefrue Karina Von D'ahé har i mange år fået kommentarer om sin krop, men hun har aldrig lyttet til dem. Min krop er ikke min identitet, slår hun fast.

- Da TV3 ringede og spurgte, om jeg ville være med i "Forsidefruer", så troede jeg, at det var pis.

Men det var det ikke. Karina von D’ahé, der er tidligere model, takkede ja til at være med i realityprogrogrammet.

Et program, der må siges at være fyldt med dramatik, men det er ingenting sammenlignet med, hvad Karina von D’ahé har oplevet i sin tidlige karriere.

Sexorgie i Milano

I ""Mit livs overskrift" fortæller hun om sit forhold med den 24 år ældre Shu-bi-dua-guitarist, Michael Hardinger, og om hendes vilde tilværelse som model, som startede allerede, da hun var 13 år.

Det indebar, at hun rejste verden rundt alene og måtte klare sig selv i en tidlig alder.

- Jeg har altid været en, der havde lyst til at tage en stor bid af livet. Jeg synes, at det var sjovt. Jeg kastede mig ud i det og blev meget hurtig voksen.

LÆS OGSÅ: Hos Stephanie kommer mandens job i første række: "Du er en dårlig feminist, hvis du dømmer mig"

- Når jeg tænker tilbage på det, har der også været nogle sindssyge og ubehagelige situationer, som har jeg tacklet i en meget ung alder.

Hun fortæller, at hun ofte tilbragte sommeren med at arbejde i enten Paris og Milano, og det førte nogle vilde oplevelser med sig.

- Vi mødte sådan nogle "playboys", som gerne ville de unge modeller. De var meget ældre end os.

- Jeg kan huske engang, hvor vi var i en stor herskabslejlighed nede i Milano, hvor døren var låst indefra, så man ikke kunne komme ud. Som aftenen skred frem, så begyndte mændende at smide tøjet og danse op ad hinanden. Der var lagt op til, at nu skulle vi have det store sexorgie.

- Selvom jeg var den yngste af os modeller, så var det altid mig, der fik os ud af suppedasen.

"Du kan blive en stor stjerne, hvis du bare lige taber dig"

Tiden som model var også periode, hvor hun konstant fik kommentarer om sin vægt.

"Du kan blive en stor stjerne, hvis du bare lige taber dig," lød beskeden til Karina von D’ahé.

- Jeg havde en sommer, hvor jeg gav los, hvor jeg bare spiste, og da jeg kom op på bureauet, sagde de: "Men skattepige! Du har jeg taget på."

Her var hun en "fyldig størrelse 38, som hun selv beskriver det. Men det påvirkede hende ikke. Hun gjorde ikke, som de sagde. Hun valgte selv at italesætte sin vægt, da hun startede i programmet "Forsidefruer" på TV3, da hun godt vidste, at hun var større end de andre medvirkende. - Jeg gik ud og italesatte det, fordi jeg vidste, at folk ville snakke om det, siger hun. - Nu har vi snakket om det, og nu gider jeg ikke at snakke om det mere. Det er ikke min identitet. Vægt er så uinteressant.

I videoen fortæller Karina von D’ahé om de kommentarer, hun har fået om sin vægt

Læs også