https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/2013-21-utroskab-p.jpg
Kærlighed og sex

Utroskab forbedrer ægteskab for kvinder

29. maj 2013
af Redaktionen
Foto: shutterstock
Mange mennesker går ud fra at utroskab er ødelæggende for et ægteskab, men nye undersøgelser viser at det faktisk ikke er tilfældet. Her mener de utro selv, at det rent faktisk forbedrer deres parforhold.

Kvinder, der har en affære oplever ofte forbedringer i forholdet til deres mand eller kæreste, ifølge en undersøgelse foretaget blandt medlemmer af Victoria Milan, Danmark's utroskab site.

- Kærlighed er ikke et nulsumsspil - får man mere kærlighed i livet, bliver man mere kærlig over for alle, siger Dominika Peczynski, informationschef for Victoria Milan.

Få den store score guide til single kvinder her

Begge parter vinder

Også den der bliver bedraget får det bedre af utroskaben, ifølge undersøgelsen. 31,1 procent af kvinderne mener, at de har været venligere mod deres mand eller kæreste, siden de startede deres sidespring. Desuden tilbringer 46,9 procent af dem mere kvalitetstid med deres partner.

44,7 procent af de utro kvinder siger, at de har sex oftere med deres partnere, siden de begyndte at være utro.

- Flere og flere danskere er begyndt at sætte pris på den sydlige livsstil. Vi spiser ude oftere, drikker mere vin og har et mere afslappet syn på utroskab, siger Dominika Peczynski.

1756 af Victroria Milans kvindelige medlemmer i Danmark har besvaret spørgsmålene i undersøgelsen.

Drømmer du om en partner? - så start på dating.dk

Læs også