https://imgix.femina.dk/media/d86560ed775a4f82b6f74c7cfe2f027d.jpg
Kærlighed og sex

Undgå at falde for de forkerte mænd

29. oktober 2012
af Tania Friis
Foto: Sxc.hu
Single coach Tania Friis guider dig til hvordan DU undgår at tiltrække de forkerte typer

Kender du de veninder, der altid har en sød kæreste og hvis ikke, så hurtigt får en igen? Kender du så også til de veninder, der altid virker til at gentage sig selv og tiltrække den samme forkerte type? Det er der en helt enkel forklaring på.

Hvis du hører til dem, der tiltrækker de forkerte, så læs kun videre, hvis du kunne tænke dig at finde ud af, hvordan du ændrer det, for det har noget med dig selv at gøre. I denne artikel får du single coachen Tania Friis' egne ord på hvordan man bryder sit kærlighedsmønster.

Dine tanker skaber dine følelser

En af de mest betydningfulde indsigter for at jeg kunne bryde mit mønster med at tiltrække de forkerte kærester, var forståelsen af hvordan dine følelsesmæssige erfaringer styrer den fremtid du tiltrækker.

Ganske enkelt er dine følelsesmæssige erfaringer resultatet af en indre proces, der foregår hele tiden, nemlig at dine tanker skaber dine følelser, som skaber en bestemt adfærd i dig.

Lad mig give dig et eksempel fra mig selv

  • Jeg tænkte: "Det er svært at finde en sød kæreste og jeg finder altid dem, der ikke vil."
  • Jeg følte: fortvivlethed og havde svært ved at tro, at det nogensinde skulle lykkes for mig.
  • Min adfærd: Jeg blev ved at finde dem, der var søde, men ikke ville være kærester og min fortvivlethed voksede.

Hvad tænker DU tit om dig selv og kærligheden? Hvordan får det dig til at føle og hvad får du ud af det?


Læs også: Mia fandt kærligheden med hjælp fra single coach Tania Friis

Dine følelser skaber dine vaner

Det er ikke slut her. Det bliver lidt værre, før det bliver godt igen. Vi er alle vanemennesker. Op mod 90% af det vi gør, gør vi på den samme måde hver dag. Det betyder, at de tanker, de følelser og dét de giver dig, dem tænker, føler og får du mere af, hver dag. Mere af alt det gode du helt ubevidst går og tænker og føler, og mere af det, du ikke vil have mere af.

Køb de internationale bestsellere i Qshoppen netop nu

Hvad vil du have mere af i DIT liv?

Hvad godt har jeg i mit liv, som jeg gerne vil have mere af? og så tænk: Hvad vil jeg ikke have mere af i mit liv, men som bliver ved at komme?

Prøv så at bakke tilbage til de tanker, der skaber det. Hvorfor har du de ting i dit liv som du ikke vil have. Kan du svare på det, er du allerede i gang med at ændre noget meget vigtigt, for at kunne få det, som du vil have det i stedet.

Hvad betyder det for dit kærlighedsliv?

Med de vaner du har, er du ligesom en magnet. Og magneter tiltrækker som bekendt andre ligesom dem selv. På godt og ondt.

Når du kan blive ved at få mere af det du ikke vil, så er det netop fordi din indre magnet - dvs. dine vaner - alle er baseret på fortiden. På noget du har oplevet og fået en følelsesmæssig erfaring med. Ligesom mig med og de søde mænd, der ikke ville være kærester. Det er på den måde, at dine følelsesmæssige erfaringer bliver din fremtid, for din indre magnet har kun dem at lade sig guide af. Og det er på den måde, vi gentager os selv igen og igen.


Få hjælp til kærligheden fra Qshoppens eksperter.

Din indre magnet

Vil du have mere af det du har fået indtil nu eller vil du have noget andet? Du kan nemlig ændre det selv. For når din indre magnet kan give dig det du ikke vil, så kan den også give dig det du vil! Det handler om at etablere nye vaner og overskrive de gamle følelser med nogle nye og bedre.

Sådan gør du:
Tænk noget der støtter dig: "kærlighed er nemt og jeg fortjener en sød kæreste"
Mærk efter: hvordan føles det at tænke på? Lad følelsen vokse i dig, mærk præcis hvor den sidder og føles.
Tag følelsen med dig: desto længere du kan være i den gode følelse, desto hurtigere slipper du de gamle vaner. Det kræver øvelse, gerne hver dag, men det gør som bekendt også mester!

Har du ikke en klar følelse af hvordan den gode kærlighed skal være for dig, kan du følelsesmæssigt heller ikke tiltrække en, der kan dele det med dig. Så er det dine gamle vaner, der tiltrækker din fremtid. Men det kan du heldigvis ændre!


Læs også : Hvilken mandetype passer til dig?

Læs også