https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/juli/fantasi-prim.jpg
Kærlighed og sex

Udlev din vildeste fantasi

20. juli 2012
af Malene Fich Weischer
Foto: All Over
Drømmer du også om at blive taget med magt? Så er du ikke alene! Velkommen til ”Frisk fredag” på Oestrogen…

60% af vi kvinder har på et eller andet tidspunkt fantaseret om at blive taget med magt af en eller flere mænd. Det fortæller 29-årige Anna Treiman, som er instruktør på kortfilmen "Kaktus", som netop handler om fantasien om voldtægt. I filmen følger man en kvinde, der kontakter en escortfyr for at få udlevet fantasi om at blive taget med magt.

Den svage mod den stærke
Og det er altså en fantasi, som mere end halvdelen af os vil kunnen nikke genkende til:
"De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt tændt på tanken om at blive taget med magt - som en illustration af den svage og feminine mod den stærke og maskuline, der ved, hvad han vil have", fortæller sexolog Tanja Rahm til vores gode venner på Tidens Kvinder, som har lavet en længere artikel om emnet.

Læs artiklen fra Tidens Kvinder her


Forskel på fantasi og virkelighed
Og Tanja Rahm fortæller videre: " Fantasien om voldtægt lader kvinden kæmpe en umulig kamp mod det evigt stærke køn for at hun til sidst skal overgive sig i sin overfaldsmands arme, imens han fylder hende med styrke og et veludrustet lem".
Og det er måske lige præcis her, at fantasien adskiller sig fra virkeligheden - for det gør den jo heldigvis. I fantasien er det altid den lækre, muskuløse og velduftende mand, og det handler langt mere om at kunne overgive sig end om reelt at blive voldtaget.

At miste kontrollen
"En af grundene til, at voldtægtsfantasier er så populære, er, at de fleste kvinder har en hverdag, som rummer overblik, kontrol og mange huslige pligter, og derfor bliver sex ofte sat på den nederste del af dagsordenen. Det er ikke, fordi de ikke har lysten, men fordi kvinder generelt er bedre til at være opmærksomme på, om der skal købes mælk og om børnene skal have gymnastiktøj med dagen efter", fortæller Tanja Rahm.

Drop planlægningen
"Når en kvinde fantaserer om at blive taget med magt, handler det derfor lige så ofte om, at dette ville tvinge hende til at fralægge sig alt ansvar, glemme alt om praktiske opgaver, overblik og planlægning. Hun ville nemlig blive overrumplet af en, som havde langt mere kontrol - og så på et område, som hun har sat nederst på dagsordenen", slutter Tanja Rahm af og kan dermed berolige alle, der har gået og følt, at de måske var lidt sære, fordi de fantaserede om voldtægter. Det er slet ikke det, det egentlig handler om…

Læs også