https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/marts/2013-13-paaske-single-p.jpg
Kærlighed og sex

Tips til en romantisk påske som single

29. marts 2013
af PartnerMedNiveau
Foto: Shutterstock
Undersøgelser viser at påsken ikke er den værste tid for singler, men hvad er så? Få 4 tips til en romantiske påske som single.

Danske singler er ikke spor bekymrede over at skulle tilbringe påsken alene. Kun 1 % betegner påsken som den værste højtid for singler. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt medlemmer af datingsiden PartnerMedNiveau. Derimod betegnes jul og nytår som de absolut værste højtider at tilbringe uden en partner.

Jul 44 % Nytårsaften 44 % Valentinsdag 11 % Påske 1 %

Så mange dates skal du på for at få sex - læs med her

Tips til en romantisk påske som single

1. Lad påskens toner bringe jer sammen:

"Hvor ord svigter, taler musikken", som H.C. Andersen sagde. En god koncert er oplagt til den første date. Rundt om i landets kirker er der et stort udbud af kirkekoncerter i påskedagene. I den lidt mindre religiøse ende af påskens klassiske koncerter møder Bamse og Kylling hele DR UnderholdningsOrkestret i 'Bamsekomcerten'.

2. Vejen til hjertet går gennem maven:

Genoplev nogle gode gamle påskeretter som skidne æg og nikål (som efter sigende skulle fremme frugtbarheden!) og skyl dem ned med en snaps. Hvis det ikke lyder så appetitligt, er der heldigvis mange mere moderne versioner af påskebordet. Er du ikke er en velsignet kok, kan du altid invitere på en påskebryg.

One night stand - god sex til singler - sådan gør du

3. Påskeklip:

Gækkebreve er en særlig dansk tradition, som før i tiden blandt andet er blevet brugt som flirt blandt unge par. Desuden skaber det en afslappet stemning at være kreative sammen, og påsken er en af de højtider, hvor det er oplagt at folde sin kreative side ud. Hvis I ikke klippe-klistrer sammen, kan du også sende din udkårne et romantisk gækkebrev med et lille digt.

4. Oplev naturen vågne:

Er der noget mere inspirerende end at se de første blade folde sig ud og opleve fuglene flirte og finde sammen i par? Der er amoriner i luften og en date i naturen kan kun virke inspirerende!

Så udnyt solens første stråler, de velkomne fridage og en udadvendt forårsstemning. Mød mange andre interessante singler på www.PartnerMedNiveau.dk og find kærligheden i påsken!

Her er opskriften på den perfekte første date

Læs også