Tinder
Tinder-fortællinger

Tinder-fortællinger: Min date så sød ud, men så opdagede jeg, hvad han havde hængende på væggen

4. oktober 2022
Af Redaktionen
Foto: Unsplash
Når lejligheden lugter af kattebakke, så slutter daten tidligt. Læs denne Tinder-fortælling.

Jeg havde matchet med en fyr på Tinder, som var lidt udenfor min normale datingrange, men han så sød ud, og vi havde en god ping pong på skrift, så vi aftalte at mødes.

Den første date blev til et glas vin hjemme hos mig, i min lille etværelses lejlighed, hvor eneste adskillende væg var ud til badeværelset.

Han havde ikke været ret længe i min lejlighed, før han bad om at låne toilettet, og herpå fulgte et meget langt toiletbesøg, hvor han forsøgte at dække over de ret eksplosive lyde, der kom, ved at hoste højlydt.

Han kom tilbage igen lidt bleg, men vi samlede samtalen op, og den var egentligt meget hyggelig.

Jeg lagde så mærke til, at han havde et langt hår siddende henover panden, og rakte lidt flirtende ud for at tage det væk, men da jeg får fat i håret sad det til min fortvivlelse fast lige midt i panden af ham.

Så nu sad vi der overfor hinanden, jeg med hans pandevoksende hårstrå i hånden, og jeg besluttede mig for, at det mest naturlige næste skridt ville være at hive det ud. Han sagde av, og jeg undskyldte.

Daten blev ikke så lang, da han var lidt skidt, og jeg tænkte, det var synd, at han fik så dårlig en start og indvilgede i at ses igen.

Ildelugtende lejlighed

Anden gang tog jeg hjem til ham. Han boede også i en ret lille lejlighed, der ud over ham også husede en indekat.

Katten var egentligt sød nok, men kattebakken stod i køkkenet(!) og var tydeligvis ikke blevet tømt længe og lugtede ret grimt, hvilket man opdagede det sekund, man trådte ind over dørtærsklen.

På den ene væg hang et maleri af en kvindetorso syet sammen af forskellige stykker kød, hvor der stod "JEG ER LUDER" med store bogstaver henover.

Det næste, der slog en ved lejligheden, var den meget interessante vægkunst, han havde oppe at hænge.

På den ene væg hang et maleri af en kvindetorso syet sammen af forskellige stykker kød, hvor der stod "JEG ER LUDER" med store bogstaver henover.

Tinder-fortællinger

Har du en sjov, spændende eller skør Tinder-historie, du vil dele med os?

Så send os din historie på redaktionen@femina.dk. Husk at skrive "Tinder" i emnefeltet.

Du kan også sende også en privat besked på Facebook eller Instagram.

Redaktionen forbeholder sig retten til at forkorte i historierne. Du optræder anonymt.

På den anden væg hang et andet maleri, hvor man så underlivet af en kvinde, der lå nøgen på græs med spredte ben, hvor der mellem hendes ben var et kranie med en glasflaske i munden, som det stak op i kvinden.

Det var angiveligt nogle malerier hans kammerat havde malet, og de hang der nok mest, fordi han ikke lige havde andet.

Ud over vægkunsten, var han også selv prydet med nogle flotte med meget dystre tatoveringer, som alle var sket i en spontan sammenhæng, hvor selv samme kunstnerven også lige havde en tatovering maskine.

Det hele blev lige en tand for bizart for mig, og jeg takkede pænt for daten, men mente ikke lige, der var grobund for at ses igen en anden gang.

Bonusinfo:

Det skal så siges, at jeg også har mødt min mand på Tinder, så der kom noget godt ud af det til sidst!

Læs også