https://imgix.femina.dk/media/c972ffde455249c2b2ebfcafc1216af1.jpg
Kærlighed og sex

Syv tips til selvforkælelse

9. november 2011
af Tidenskvinder.dk
Når du først har lært at værdsætte din krops fortrin, kan du fokusere på at ændre det, du er utilfreds med.

1) Brug dine sanser. Huden er dit største sanseorgan, og uden kropskontakt vil du langsomt visne. Tag dig tid til et langt bad, skrub dig med en hamphandske, og smør dig ind i en lækker bodylotion. Glem ikke dine kønsdele - massér dem blidt med mandelolie, og nyd følelsen af at være blød og lækker.

Læs også: Orgasmer - sådan vil vi have det

2) Giv din krop berøring. En veninde eller en professionel massør kan give dig en ikke-erotisk massage, og det kan være en god øvelse i at tage imod berøring. Slap af, og koncentrer dig om at nyde en andens hænder på dig. HELE din krop skal have omsorg og opmærksomhed.

3) Føl dig lækker. Køb tøj, der klæder dig, og som du føler dig godt tilpas i. Sørg for at have bløde stoffer mod din hud inderst inde - køb undertøj, der får dig til at føle dig feminin. Lær at lægge den rigtige makeup - en let hverdags-make-up kan give din selvtillid et ekstra boost.

4) Omgiv dig med sanselige dufte. Køb blomster til dig selv, og brug parfume, hvis du kan tåle det. Hold dig fra spraydåser med de skrappe syntetiske dufte, der overdøver de naturlige dufte. Vores kroppe udsender feromoner, som er naturens egne tiltrækningsstoffer. Vi opfanger dem ubevidst, og de er utrolig vigtige for vores gensidige seksuelle tiltrækning.


Vibratoren We Vibe Touch kan
købes i Q Shoppen

5) Brug din krop. Find en motionsform, der styrker din kropsbevidsthed. Uanset hvad du vælger, så husk, at din bækkenbund også er en del af din krop. Når du træner din bækkenbund, stimulerer du samtidig din seksuelle bevidsthed.

Læs også: Lær ham at forkæle dig

6) Hjernen er din største erogene zone. Din hjerne skal også stimuleres. Det er her, lysten starter. Øv dig i at lade de seksuelle signaler komme igennem til din bevidsthed. Læs erotisk litteratur, og se erotiske fi lm. Prøv at skrive en erotisk novelle til dig selv, så du "tvinger" din hjerne til at tænke på sex - du vil mærke, at tankerne sætter ophidsende processer i gang i din krop.

7) Elsk (med) dig selv. Lad være at betragte onani som en nødløsning, men som self-loving. Du er din egen bedste elskerinde, og du skal elske (med) dig selv resten af livet. Den nydelse og de orgasmer, som du giver dig selv, styrker din kvindelighed og giver din seksuelle udstråling ekstra glød. Det øger den seksuelle selvtillid at "kunne selv" og kende sine seksuelle potentialer.

Læs også: De erogenezoner

Læs også