Én af de sjove veje til sex er at starte en pudekamp
Kærlighed og sex

Syv sjove veje til sex

13. maj 2011
af Redaktionen
Foto: ALL OVER PRESS
Er jeres sexliv gået død, så prøv at lege jer til gang i lagnerne igen. Det handler om at vise hinanden opmærksomhed og prioritere nærværet. Her får du syv sjove veje til sex

De syv sjove veje til sex

Det er blevet hverdag, og lysten kommer ikke længere, som den gjorde i starten af jeres forhold. Du undres, fordi det ikke er ret længe siden, at I stadig hoppede rundt som glade kaniner på lagnerne.
Hemmeligheden for at bryde den onde cirkel er at lægge op til nærvær og sex. Her er syv forslag til, hvordan du kan gøre sex til en leg igen:

1) Pudekamp
Der er intet så intenst som en god pudekamp! Tag gerne initiativet, når I sidder i sofaen. Tag en pude om på ryggen, og giv ham en ordentlig en! Bliv ved, indtil han kaster dig omkuld og er med på din lille leg. Gør gerne modstand, da det giver ham mulighed for at vise sin styrke.

2) Skriv en novelle
I stedet for at slås om fjernbetjeningen, så begiv jer ud i en fræk novelle. Måske starter han med, "det var en sen fredag aften med regnfulde gader", hvorefter du fortsætter de næste linjer med, "hun hørte hastige skridt bag sig, som fik hendes hjerte til at hoppe". Gør jer umage, så I beskriver detaljerne grundigt. Det giver jer mulighed for at beskrive jeres fantasier og skabe en fælles en af slagsen.

3) Overrask ham
Er han vild med fodbold, men har sat det i bero, fordi han ved, at du synes, det er noget af det mest dødssyge, så overrask ham med to billetter. Det vil give ham følelsen af at være respekteret og vil få ham til at se på dig med
fornyet interesse, så han næste gang gør ekstra meget ud af at forføre dig.

4) Morgenmad på sengen
Hvad virker bedre end en romantisk start på dagen? Det behøver ikke være spor overdådigt, men kan sagtens forekomme en hverdags-morgen blot med et stykke ristet toast, en kop te og et lille glas juice.

5) Sov nøgen
Plejer du at sove med trusser og T-shirt? Prøv uden. Ved at sove uden tøj giver du ham tilladelse til at kæle for din nøgne hud.

6) Aftal en nøgen massageaften
I kan aftale, at I skal arrangere en nøgen massageaften. Du kan få tjansen at skabe varme og rare omgivelser i soveværelset, og han skal så sørge for forfriskninger til bagefter. I giver derefter en fræk omgang massage over hele kroppen, hvor du masserer ham med både arme, bryster og mave.

7) Det psykiske
Læg en lille hjerteformet lap på hans hovedpude med et: Jeg elsker dig! Det vil uden tvivl varme hans hjerte. Eller gør hans tandbørste klar med tandpasta, hvis du kan høre, at han er på trapperne. Det er de små ting, der gør, at han føler sig set og værdsat.

Læs også