Både kvinder og mænd begår sex-fejl - men ikke de samme.
Kærlighed og sex

Sexolog: De typiske sex-fejl i sengen

20. april 2014
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Kender du scenen? I skal til at holde fest mellem lagnerne, hele kroppen brænder – og du er klar til start. Men så falder det hele til jorden, fordi din partner begår en sex-fejl? Sådan er der mange, der har det…

De mest typiske sex-fejl i sengen

Når man sidder og surfer rundt på nettet, kan man hurtigt komme til at falde over endeløse lister over alle de fejl, vi mænd og kvinder begår, når vi har sex.

De typiske sex-fejl for mændene lader til at være:
1. De glemmer forspillet - nogle gange er det godt med en quickie, men ikke altid
2. De overser kvindens kropssprog- ikke alle kan lide det samme
3. De tror, at sex i virkeligheden, skal være ligesom i pornofilmene
4. De tror, de er guds gave til kvinden
5. De falder i søvn og glemmer "efterspillet"

Du kan se flere sex-fejl som mænd begår i sengen HER

De typiske sex-fejl for kvinderne lader til at være:
1. De er for usikre på sig selv og kan ikke give sig hen
2. De glemmer, at mænd især tænder på det visuelle '
3. De tager for sjældent initiativet
4. De virker ikke som om, at de egentlig har lyst
5. De tror, at sex skal være, som det er i filmene og damebladene

Populært pjat?
Populært pjat? ja, måske. Men ifølge sexolog og parterapeut Maj Wismann, så holder listerne faktisk nogenlunde vand. - Dét, der typisk giver de største skuffelser i sengen, handler om forventninger, der ikke bliver indfriet, og det afspejles jo også i listerne, fortæller hun til Oestrogen.dk, og fortsætter:
"Rigtig mange har meget store forventninger til, hvad sex egentligt skal være, hvordan det skal føles, hvor vildt det skal være, og hvor ofte det skal dyrkes. Men mange kan ikke leve op til det, og mange kæmper tillige med en sexlyst, der heller ikke altid er i top."

TEST DIG SELV: Sådan bliver du opfattet i sengen

Dét gør vi forkert i sengen hér i Danmark
Gennem sine efterhånden mange år som sexolog og parterapeut har Maj Wismann fået et godt indtryk af, hvor det er det som regel går skævt i sengen - i hvert fald for os danskere, men sikkert også de fleste andre steder i verden:
"Mænd kan have en tendens til at være lidt for hurtigt til at berøre de hotteste erogene zoner, og har ikke helt forstået, at mange kvinder lige skal varmes op først og pirres, så tændingen stille og roligt stiger. Og SÅ kan de gå på de erogene zoner. Mange mænd drømmer om, at hun tigger dem om at han "går ordentligt i gang", om man så må sige, og det får de altså udelukkende ved, at de pirrer og leger og driller og tænder hende, så hun til sidst er ved at eksplodere. Men det er der mange, som glemmer."

"Men i bund og grund giver mange mænd jo dét, de gerne selv vil have - og også kvinder. Vi kommer simpelthen til at berøre vores partner, som vi selv ønsker at blive berørt og nu er vi jo RET forskelligt indrettet anatomisk og ret forskelligt indrettet i forhold til tænding, så en god øvelse er at se på, hvad ens partner egentligt gerne vil have, og hvad vedkomne synes er lækkert og så give det."

Findes den perfekte elsker?
Spørgsmålet er så, om man nogensinde når i mål og bliver den perfekte elsker. Nej, siger Maj Wismann: "ALLE kan blive en bedre elsker, det er en kunst-art, en færdighed, der kan trænes, både generelt, men også i forhold til den specifikke sexpartner, man har, for der kan være store individuelle forskelle på, hvad man gerne vil have i sengen. Men du kan altid blive en bedre elsker. Altid."

Få gratis Maj Wismanns online kursus:
"5 overraskende hemmeligheder til bedre sex og mere lyst (samt et par fif til kærligheden)"

DOWNLOAD DET GRATIS HER: http://websexolog.dk/gratis-online-kursus/

Læs også