Farveguide - sådan opfattes de farver og materialer, som du klæder i. Bliv klædt på med de bedste score-tips med Feng Shui
Kærlighed og sex

Score-tips med Feng Shui

5. september 2011
af Feng Shui-master Torben Hecksher
foto: Thinkstock
Farveguide - sådan opfattes de farver og materialer, som du klæder i. Bliv klædt på med de bedste score-tips med Feng Shui

Score-tips med Feng Shui

Feng Shui skaber ikke alene balance mellem dit indre og ydre, men også mellem dig og dine omgivelser. For at kunne score den eneste ene er det vigtigt, at du føler dig i forbindelse med den du virkelig er. Det vil sige, dit ydre afspejler dit indre. Først der vil dine omgivelser få øjnene op for din skønhed og dine kvaliteter, og komme strømmende til dig helt af sig selv.

Dit tøj og udseende berører ikke alene, hvordan du selv har det og føler, men også hvordan andre opfatter dig. Ved at lade dit tøj og farvevalg arbejde sammen med din personlighed understreger du din positive udstråling - og tiltrækker automatisk de mennesker du søger. Så tænk over det din stil signalerer, næste gang du går i byen for at score.

Læs også: Find kærligheden med Feng Shui

Påklædning og accessories:

Silke er Vandenergi og styrker romantik og kærlighed. Øger desuden fertiliteten og giver indre ro. Bør sidde løst omkring kroppen så det kan falde i naturlige bløde folder.

Bomuld er jordenergi og viser omsorg, stabilitet, moderskab og praktisk håndelag.

Velour fremmer indre stabilitet og repræsenterer både vandenergiens kærlige romantiske egenskaber og træenergiens nysgerrighed og mod på at prøve noget nyt.

Denim er træ og vandenergi og styrker ambitioner og karriere.

Strik og bløde sweatere er jordenergi og fremhæver det feminine, favnende og praktiske. Begge ben på jorden.

Figursyet/stramt tøj og jakkesæt har et islæt af metalenergi og afspejler seriøsitet, alvor og planlægning. Det samme gør alle former for pressefolder i bukser og nederdele.

Smykker er oftest metalenergi og kan derfor bruges til at fremme alvor og planlægning. Er der tale om guldsmykker og ædelstene, styrkes romantik og samhørighed.

Få professionel vejledning om Feng Shui i din bolig:

Få personlig Feng Shui rådgivning med Torben Hecksher til 399 kroner her.
Find kærligheden på 6 måneder med Feng shui - prøv "den magiske vase" for 149 kroner.

Yin-farver

Brug "Yin-farverne" som står for afslapning, ro, fordybelse, praktisk formåen, helbred og kærlighed.

Mørkeblå signalerer mystik Lyseblå afspejler åbenhed Lavendel afspejler at du er udadvendt og lidenskabelig Lilla viser spiritualitet, og at du er i psykisk og mental balance Blå er vandenergi og virker afslappende på musklerne og kan nedsætte blodtrykket. Og så virker det tiltrækkende på mænd Hvid er renhedens farve og øger tilliden. Styrker indre ro og balance, især i kombination med guld og sølv Sort Skaber mystik - det ukendte uudforskede. Virker fremmende på karrieren, især hvis det kombineres med metal

Yang-farver

Brug "Yang-farverne," som står for styrke, positivitet, entusiasme, kreativitet, lidenskab og succes

Rød tiltrækker opmærksomhed og respekt og giver liv til nye seksuelle bekendtskaber. Rød signalerer lidenskab, men for meget rødt kan føre til diskussioner. Pink signalerer afslappethed og får aggressioner til at dulmes Orange viser balance og harmoni i sind og krop Grøn symboliserer vækst og nye bekendtskaber, men klæd dig ikke i grønt hvis du er syg, det kan forstærke sygdomsforløbet. Brun øger evnen til at fokusere, og vil gøre dig målrettet

Farverne kan kombineres, og de kan benyttes ikke alene i tøj og undertøj, men også i valg af læbestift, øjenskygge, eyeliner, rouge, neglelak, strømper, sko, øreringe, smykker og tørklæder. Jo mere du har på af farven, jo stærkere indtryk vil den have - både på dig selv og dine omgivelser.

Læs også