https://imgix.femina.dk/media/fengshuiprim.jpg
Kærlighed og sex

Find kærligheden med Feng Shui!

26. november 2012
af Isabella Grønvall/Lonnie Kjer
foto: All Over
Leder du efter kærligheden? Jamen, så lad dog den magiske Feng Shui-vase give dig et kærligt skub i den rigtige retning. Lyder det lige langhåret nok? Så læs med her.

Det er ikke småting, den kan - den ældgamle, kinesiske Feng Shui-filosofi. Om det
er kærligheden, karrieren, økonomien eller bare hverdagen, der trænger til et pift, er der tilsyneladende hjælp at hente med Feng Shui. Filosofien kan nemlig være med til at skabe den rette energibalance hos dig og dine omgivelser … ved f.eks. at omgive dig med ting, former og farver, der gør dig i godt humør. Og det er her, vasen kommer ind i billedet.

Værd at vide .. om vand og vaser!
Ja, egentlig er det slet ikke vasen, men vandet i den - og placeringen af den - der hiver kærlighedsstikket hjem. Vandet i vasen har nemlig en magisk indflydelse på kærlighedslivet, og dét er slet ikke så underligt, forklarer Feng Shui-master Torben Hecksher til oestrogen.
"Sagen er den, at vand har nogle helt særlige egenskaber, der gør, at vi påvirkes af den dybe, rolige og inderlige stemning, der hersker omkring vand. Tænk blot på den fred og ro der fylder dig, når du står ved en skovsø. Alle der bor ved vandet, hvad enten det er en sø, en rislende kilde, en å eller havet kan tale med om disse følelser, " fortæller han.

Karma og kærlighed
Og Torben Hecksher ved om nogen, hvor skabet - og ikke mindst vasen - skal placeres, så amors pile stryger lige i din retning. - og dét i løbet af seks måneder. Vandet har selv en helt speciel tidscyklus, hvor samspillet mellem vand på dit fødselstidspunkt og nu bestemmer, hvor du skal placere vandet og vasen for at komme i kontakt med dine følelser og omgive dig med de gode energier. Som en boomerang vender det nemlig lige tilbage til dig selv.
"Du begynder at udsende kærlige, inderlige og rolige signaler til omgivelserne, og på samme måde som to ens stemte stemmegafler svinger, når de nærmer sig hinanden, vil også alle omkring dig med samme frekvens reagere," fortæller Feng Shui-masteren, der har beskæftiget sig med filosofien i mere end 30 år.

Go' energi
Og energibalancen skal være i orden. Er den dét, har du succes, og dét du ønsker dig, kommer lettere til dig.
"Alt i universet er energi - også du og jeg, og energi reagerer altid efter loven om at positiv avler positiv og negativ avler negativ, " lyder det fra Torben Hecksher, der ikke er overrasket over skeptikere.
"Det kan jo ikke undre, at mange er skeptiske overfor den magiske vase. Det lyder jo også en smule okkult og lidt mystisk. "
Ja, måske. Men er det ikke værd at give det et skud?

Læs også