Fokuser på din egen nydelse og få bedre orgasmer
Kærlighed og sex

Sådan får du bedre orgasmer

3. oktober 2011
af Lene Byriel efter inspiration fra Ylva Franzén, magasinet Tidens Kvinder
Foto: Colourbox
Mange kvinder har svært ved at komme ud over rampen med deres seksuelle behov. Hvad har du lyst til, og hvad kan du lide? Fokuser på din egen nydelse og få bedre orgasmer

Få bedre orgasmer

Mange af os er så fokuseret på mandens nydelse, at vi glemmer vores egen. Tag ansvar for dine egne orgasmer, sæt dig selv og din egen nydelse i centrum - og se, om han ikke også nyder at se dig nyde.

Drop tjeneste-sex
Mange kvinder synes, at deres partner skal gøre dem en masse tjenester, før de vil overgive sig. Lad være med at bruge sex som en handelsvare. Husk, at mange mænd ofte holder af spontan sex - prøv at have forståelse for hinandens måde at ville elske på.

Frist ham
De fleste mænd er dejligt nemme at friste. Du kan komme langt med et ganske banalt trick: Ingen trusser. Fortæl ham om det, snig trusserne i hans lomme, eller træk kjolen lidt op, så han kan konstatere det ved selvsyn.

Send ham i himlen
Når du mærker, at din mand er ved at komme, så prøv med to fingre at stryge temmelig kraftigt på mellemkødet frem mod pungen. På denne måde stimulerer du hans prostata, og det er en stor nydelse for mange mænd.

Tag flere initiativer
Pas på med at falde ind i en rutine, hvor det altid er ham, der skal tage initiativet. Har du svært ved at gøre det direkte, så prøv på fx med sms.

Vær tydelig - og bliv hørt
Vi kvinder kan ofte have svært ved at fortælle vores mænd, hvad vi gerne vil have. Men bed om det, du vil have - tydeligt - og læn dig så tilbage og nyd det! Når I er i gang, er det en god idé at give højlydt respons, så han kan høre, hvad du nyder allermest.

Fantaser mere
Hjernen er en kraftfuld erogen zone, og jo mere du aktiverer de erotiske tanker, jo mere erotisk og sexet bliver din udstråling. Læs erotiske noveller, se erotiske film, og find så ud af, hvad det er, der tænder.

Læs også