En fræk start på morgenen kan i den grad gavne dit forhold - få svaret på hvordan du begynder dagen med god sex her.
Kærlighed og sex

Sådan begynder dagen med god sex

1. november 2011
af Newsdesk, Aller Media
Foto: All Over Press
En fræk start på morgenen kan i den grad gavne dit forhold - få svaret på hvordan du begynder dagen med god sex her.

Dit vækkeurs bimlen er ikke nødvendigvis en lyd, der forudsiger gode ting, hvis du hører til den arbejdende del af befolkningen. Derfor er det måske på tide at vende urets kimen til en glædelig, erotisk oplevelse i form af en god gang morgensex. Alive.dk har i samarbejde med sexolog Katrine Berling lavet en guide til kvinder, der gerne vil give deres mænd en glædelig overraskelse til at starte dagen ud med.

Læs også hvordan I begynder dagen med magisk morgensex

Læs også: Sådan bliver i ved med at have god sex

Sådan begynder du dagen med god sex:

Det kommer selvfølgelig an på, hvad man har lyst til, og hvor man er og hvordan man griber morgensexen an. Men du kan eksempelvis krybe over til din mand, stikke en fod eller en arm over eller lægge en hånd imellem hans ben for at indikere, at du er klar til mere end søvn.

Hav hygiejnen på plads
Det kommer an på, hvor sippet du er, om du vil børste tænder eller gå i bad inden morgensex - måske i selskab med din mand. Du kan vælge at have sex uden kys, hvis du døjer med morgenånde, eller du kan lade dig rive med og kysse alligevel. Så længe du gør det, som du har det godt med, ifølge Katrine Berling. Blot skal begge parter være på samme plan, så den ene ikke bliver overfaldet af den anden, der har dårlig ånde. Hvis din mand lugter dårligt, er det ikke så rart for dig at have sex med ham, men det kan være meget forskelligt, om man lugter om morgenen - også alt efter, hvad man har spist. Stik derfor lige næsen over til ham inden afgang, og brug eventuelt en mintpastil, hvis lugten fra hans ånde er helt uudholdelig. Kom han eksempelvis hjem fra en bytur aftenen før, lugter han nok ikke helt så godt, som han ville frisk fra bad. Det kan derfor være en god ide at gå i bad lige inden, man går i seng, hvis man planlægger en morgen, der starter frækt ud.


Forny dit parfold med tantra.
"Den nye tantra" - 229 kr.

Vis det hele frem
I mørke er alle katte grå, men det gælder ikke ved morgensex, hvor solen er begyndt at titte frem og afslører jeres kroppe. Hvis du har et problem med det som kvinde, så handler det om, at du skal arbejde med dit selvværd ved at give dig selv kærlighed. Fokuser på det, du godt kan lide ved din krop, og husk, at manden ser ikke alle dine fejl, når I har sex. Når du ligger og bekymrer dig om, at du har fedt på maven eller for meget appelsinhud, mens du har sex, så er du ikke til stede i legen. Derfor handler det om, at du tager hele din krop til dig, så det kan arbejde med dig og ikke mod dig. Det vil den nemlig gøre, hvis du ikke lærer at elske dig selv.

Et kærligt møde
Om din mand er mest oplagt til sex om morgenen er meget forskelligt fra person til person, og ikke nødvendigvis noget kønsbestemt. Morgensex er en god måde at understrege forbindelsen mellem jer på, fordi jeres morgen ikke blot består af, at I hopper ud af sengen og tager på arbejde. I behøver derfor heller ikke at få orgasme for, at sexen har været vellykket. Det handler blot om, at I når at mærke hinanden indeni, og det kan være godt for manden ikke at komme en gang imellem. Mænd mister nemlig energi ved udløsningen, og det handler derfor om at bruge seksualiteten konstruktivt. Husk at mærke hinanden. De fleste par har for travlt, og har mere fokus på børnenes madpakker end deres sexliv.

Brug det våde element
Hvis din mand er gået i bad om morgenen, så overvej om du skal hoppe ud til ham og kickstarte festen. Mange mænd ønsker mere initiativ fra deres kvinder. Det kan have noget at gøre med, at kvinden bare er i en periode, hvor hun ikke har så stor lyst, som ellers, men det kan også have noget at gøre med, at hun opfatter sig selv som en pæn pige, der ikke lægger op til sex.

Læs også: Du skal have kys og kram af din mand

Test dig selv: Hvor meget ved du om kys?

Læs også