Vi har tidligere skrevet om Tantra-massage, og nu gør vi det igen. For der er startet et nyt Tantra-sted op i Ballerup, og lige nu har de et særligt godt tilbud: Prøv en Tantra-massage til halv pris
Kærlighed og sex

Prøv Tantra-massage – nu til halv pris

28. juni 2013
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Vi har tidligere skrevet om Tantra-massage, og nu gør vi det igen. For der er startet et nyt Tantra-sted op i Ballerup, og lige nu har de et særligt godt tilbud: Prøv en Tantra-massage til halv pris...

Prøv Tantra-massage

Tantra er i den grad oppe i tiden. Også her på Oestrogen skriver vi meget om det - og det bliver altid godt læst, når vi gør, for rigtig mange - og selv inklusive - er nysgerrige på, hvad det egentlig er for noget.

Hvad er Tantra?
Selve Tantra-tanken handler om at nå et højere bevidsthedsniveau og udnytte alle de energier, vi har i vores krop, for at komme tættere på den, vi virkelig er. Tantra bliver ofte kædet sammen med sex, og det er da også de erotiske energier, der er langt de kraftigste i os. Derfor er de en stor del af Tantra. Men i kernen handler det altså ikke om sex.

Hvad er Tantra-massage?
Tantra-massage er en gammel måde at overgive Tantrisk viden på. En Tantra-massage foregår mens modtageren er nøgen, og er en meget erotisk og intens oplevelse for de fleste. Men det er samtidig en mulighed for at lære sig selv meget bedre at kende - få kendskab til ens styrker og indre verden, men også for at forløse gamle traumer, smerter og sår på en tryg og sikker måde. Det er en mulighed for at vende opmærksomheden indad og slippe hverdagens tankemylder - og en mulighed for at vende tilbage til den rene væren.

VIDEO: Se hvordan en Tantra-massage foregår her

Tantra massage - Undervisnings film

Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv
en forfriskende ny sensualitet. Det indeholder DVD'en:

- En introduktion.

- To små film om at forberede sig til at give/få massage.

- Hands-on instruktioner til mand og kvinde.

KUN 269 ,-

Kom tættere på Tantra
I Ballerup ved København er der nu startet et nyt Tantra-massage-sted op, som frem til den 1. august tilbyder nye gæster at prøve en Tantra-massage til halv pris, nemlig kun 750 kr. Så har du længe gået og været nysgerrig på at komme tættere på Tantra, så kunne dette måske være en god anledning.

Du kan læse mere om det nye Tantra-sted samt om Tantra i det hele taget på stedets hjemmeside, Tantrikeren.dk

Læs også