Tre frække sex-apps
Kærlighed og sex

Pift sexlivet op med tre frække apps

6. marts 2015
af Malene Fich Weischer
Foto: All Over
Den nye teknologi har bragt en masse godt med sig. Nu også frække apps der giver inspiration og nyt liv til dit sexliv!

Her er de frække apps der kan sætte gang i dit sexliv

Er det altid den samme gamle sang, når du og kæresten skal dyrke lagengymnastik? Det kan du komme uden om nu ved hjælp af tre gratis apps til telefonen, som simpelthen inspirerer og udfordrer sexlivet, som I kender det.

Vælg én eller alle tre apps og se så at komme i gang!

Læs også: Det nye forspil: Send en fræk sms

1. Between

Denne app er genial til dig, der er i et langdistanceforhold. Med Between kan du nemlig gemme og dele frække chats og billeder, der ikke tåler dagens lys, med din partner, men du kan også dele kalender, så det bliver nemmere at planlægge jeres tid sammen. Og så kan du få updates på vejret i din udkårnes by - en lille sjov feature. En god detalje er, at app'en er udstyret med en låsefunktion, som bliver aktiveret, hvis din mobil f.eks. bliver stjålet eller kommer i hænderne på en helt forkert person. Between er gratis.

>> Nu kan du købe den legendariske rabbit-dildo med et touch af Fifty Shades of Grey

2. Sex IQ Test

Hvor klog er du egentlig, når det kommer til sex? Det kan du finde du af ved at teste dig selv med en sexquiz. Denne kommer godt rundt i emnerne, der både tæller orgasmer og sexsygdomme, men en reel IQ-test er der ikke ligefrem tale om. Tag testen alene, sideløbende med veninden eller måske endda med din sexpartner. Sex IQ Test er gratis.

>>Prøv et fjernstyret vibrationsæg - så kan I pirre hinanden, uden andre ser det

3. 69 Places

Okay, de fleste af os har nok primært sex derhjemme i sengen, men hvis du er af en lidt modigere natur og godt kan lide lidt action på mere spøjse lokationer, kan du finde inspiration med app'en 69 Places. Måske du bare har nøjedes med at fantasere om sex andre steder end derhjemme? I så fald kan app'en være med til at sparke gang i nye fantasier. 69 Places er gratis.

Læs også: Jakob Olrik: Tantrasex er for alle

Læs også