https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/november/lillepenisprim.jpg
Kærlighed og sex

Philips penis er kun 4 cm lang – men det er ok!

5. november 2014
af Lene Byriel & Malene Fich Weischer
foto: Shutterstock
Hvad gør du, hvis du bliver vild med en mand, der er udstyret langt under gennemsnittet? Mød Philip, der har lært at leve med, at hans penis er meget mindre end de fleste andre mænds.

Du vil sandsynligvis vende dig om efter 31-årige Philip, hvis du møder ham på gaden, til en fest eller på stranden: T-shirten er spændt ud over en yderst veltrænet overkrop, røven er muskuløs og stram på den helt rigtige måde, og de solide hænder ser ud til at kunne tage godt fat. Men når han smider bukserne, får du dig en overraskelse. Når den er slap, måler hans penis nemlig kun 4 cm, og når den er stiv, vokser den til bare 7 cm.
Der skete intet mellem benene

Da han kom i puberteten, forventede Philip, at han ligesom de andre drenge begyndte at vokse mellem benene. Men der skete bare ikke noget.

- Når jeg gik i bad med de andre drenge, kunne jeg jo godt se, jeg så anderledes ud. Så jeg blev nødt til at være diskret, så der ikke var nogen, der kiggede, fortæller han. Da Philip blev 16-17 år, var han stadig ikke vokset til normal størrelse. Interessen for pigerne var der, men hans penis var stadig som en lille drengs:

- Jeg holdt mig lidt i ro, og var der noget med en pige, så var min holdning, at vi lige skulle lære hinanden at kende, før det blev til noget. Jeg spekulerede en del over det, men tænkte også, at jeg bare måtte gøre mit bedste og så se, hvad der skete. Og det gik da. Det var først senere hen, at der var nogle af pigerne, der sagde noget, fortæller Philip til Tidens Kvinder i en artikel, der i den grad har skabt debat på facebook.

>> Læs også: Bliv endnu mere kreativ i sengen - få Qs guide til alle de bedste sexstillinger

Hvor meget betyder størrelsen? Og for hvem?

For betyder størrelsen virkelig noget? Nogle mener ja, andre mener nej. Nogen mener, det er overfladisk overhovedet at fokusere på det, andre igen synes, det er lidt sjovt. Og så er der rigtig mange, der synes det er sejt af Philip at fortælle sin historie. Og dét gør han gerne, for selvom han har oplevet kvinder, der har efterspurgt noget større, har det bare givet ham blod på tanden til at blive endnu bedre til at bruge dét, han nu engang er født med.

- Da jeg var yngre, overvejede jeg at lægge mig under kniven, men jeg fandt ud af, at det var farligt. Men jeg kunne da godt tænke mig at prøve, at den var større. Bare lige et par dage for at mærke, hvordan det var. Men jeg synes faktisk ikke, det er et problem. Jeg tror mest, det er de umodne piger, der går meget op i størrelsen. Jeg ville da hellere selv have en pige, der måske havde en eller anden skavank, men så i øvrigt var sød. Hellere det end en, der bare er perfekt, men måske er en spade, fortæller Philip.

>> Læs hele artiklen med Philip på TidensKvinder.dk

Læs også