orgasme
Kærlighed og sex

Orgasme: Træn dig op til lynorgasmer

af Sara Skaarup 5. september 2012
Foto: Istockphoto
Orgasme: Kvinder kræver lange forspil, siger vi – men det er ikke nødvendigvis sandt. Se her, hvordan du kan træne dig til at tænde meget hurtigt og få flere orgasmer

HER FÅR DU 3 GODE ØVELSER DER HJÆLPER DIG TIL LYN-ORGASME

BRUG DIT ÅNDEDRÆT

  • Vejrtrækning er super til ground-ing, og en effektiv lyst-motor.
  • Træk vejret ned i maven et par minutter som del af din daglige sensitivitetstræning.
  • Læg hænderne på maven, så du kan mærke, om luften når helt derned.
  • Sæt lyd på.
  • Træk vejret gennem munden under seksualakten - det styrker lysten.
  • Jo hurtigere du trækker vejret, jo hurtigere når du klimaks.
  • Langsom vejrtrækning udskyder orgasmen.

 

Læs også: 7 former for orgasme du kan opnå, hvis du øver dig

 

SOLO-ØVELSE: DEN FRÆKKE FORBINDELSE

Under forspil kan en kvinde blive våd forneden langt hurtigere end ellers, hvis partneren fokuserer på at nippe/suge hendes overlæbe. Der er nemlig en nervemæssig sammenhæng mellem en kvindes overlæbe og klitoris. Træn forbindelsen ved at onanere i fem minutter og sutte på overlæben i ét minut i intervaller. Sådan kan du "åbne kanalen" mellem de to lystpunkter og programmere din krop til at reagere, næste gang din overlæbe berøres.

Læs også: Test dig selv: Hvor seksuelt intelligent er du?

SENSUALITETSØVELSE MED PARTNER

Her er en øvelse i nærvær og bevidst berøring. I skal være nøgne sammen - og stille! Den ene er giver, den anden modtager. Berør hele kroppen på nær bryster og kønsorganer. Brug massageolie eller Maizenamel (det giver et fint stjernestøv!). GIVER: Fokusér på at give netop de berøringer, der føles rigtige. Vær til stede i hver berøring. MODTAGER: Fokusér på at nyde uden at ønske andet. Driver opmærksomheden, så før den venligt, men bestemt tilbage til nuet. Træn ½ time hver anden dag, og skift roller. Først når I kan være nærværende gennem hele sessionen, udvider I til de intime zoner. Orgasme er tilladt, men ikke målet i sig selv.