Guide til god oralsex - for mænd
Kærlighed og sex

Oralsex guide til mænd

4. februar 2015
af Helle Hartz og Lene Byriel
Langt de fleste kvinder elsker at oralsex, men det er ikke altid lige nemt at vide, hvordan man gør det godt. Så kære mænd, læs med her, og lær kunsten at give hende et brag af en orgasme med tunge, mund og fingre.

Oralsex: Udforsk hende

Uanset om du har prøvet slikke fisse før eller ej, er det altid en god ide at sætte dig ind i, hvordan din kvinde er skruet sammen forneden. Der er stor forskel på fissers udseende og også på, hvor de er mest følsomme. Langt de fleste kvinder er mest følsomme på klitorissen, men mange er også meget sensitive på deres kønslæber, andre i mellemkødet, andre igen omkring skedeåbningen osv.

Giv dig tid til at udforske hende, både med tungen og fingrene. Berør hende, kæl for hende, tir hende og giv dig tid til at finde hendes mest følsomme punkter. Ved at undersøge hende, viser du også din udelte interesse for hende og hendes fisse, og hvem kan ikke godt lide det? Når du har fået en ide om, hvordan din kvinde ser ud, og hvor hun bedst kan lide at blive stimuleret, er du klar til at give dig i kast med en ordentlig gang oralsex.

Start på kroppen

Vi har mange erogene zoner overalt på kroppen, som du med sandsynlighed vil få ros for også at berøre som en del af forspillet og som en del af oralsex. Før du går i gang med at slikke fisse på hende, kan du bruge din tunge, hænder og fingre andre steder på kroppen. Slik og massér hendes bryster, kærtegn dem og niv hende forsigtigt – eller hårdt – i brystvorterne, alt efter hvad hun bedst kan lide.

Lad din tunge spille på dem og nap i dem. Flet fingre med hende og kærtegn hende på indersiden af lårene eller balderne, hvis hun ligger i en stilling til det. Du kan ae og slikke hende op og ned af benene og kærtegne hende på maveskindet og bækkenet. Og så langsomt bevæge dig ned til hendes helligste område.

LÆS OGSÅ: I humør til noget frækt? Gå på opdagelse i alle vores erotiske noveller her

Start blødt

De fleste kvinder har nemmest ved at få orgasme, når de bliver stimuleret direkte på klitoris. Men det er ikke ensbetydende med, at du bare skal starte dér og køre både dig selv (og klitten) træt lynhurtigt. Start med at slikke hendes inderlår, de ydre kønslæber, området over klitoris og mellemkødet mellem skeden og numsehullet. Du kan også nappe i og suge hende blidt på kønslæberne, men vær altid forsigtig og pas på med at bruge tænder.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om klitoris, som du bør stimulere under oralsex

Prøv også at stikke din tunge op i hendes skede. Den kan selvfølgelig ikke nå så langt op, men det kan føles ganske pirrende at blive tungekneppet og er også med til at trække hendes sekreter ud af skeden. Hør, hvordan hun reagerer undervejs, og følg hendes anvisninger. Og vær aldrig nærig med dit spyt. Det er med til at væde hende og gør oplevelsen mere glat og sensuel.

Et par generelle tips til at slikke fisse

For de fleste kvinders vedkommende, er det alfa og omega at blive slikket kontinuerligt på klitoris gennem længere tid for at opnå klimaks. Og det kan variere fra alt mellem få minutter til f.eks. en halv time. Det kan være hårdt for din nakke og tunge, så find en stilling, hvor du også kan slappe af, mens du gør det. Det er vigtigt for kvinden at føle, at du også nyder at slikke hende. Kom gerne med søde kommentarer og støn ned i vores fisser. Det er med til at højne oplevelsen. Du kan også prøve at puste blidt på den, når den er våd, eller brumme lidt, mens du slikker. Så er det næsten som en vibrator.

LÆS OGSÅ: Den store guide til intimbarbering

Find klitoris

Når du har pirret hende længe nok ved at bevæge dig i randområderne på hende, er det nu på tide at stimulere hende det mest følsomme sted, nemlig på klitoris. Den sidder i den øverste del af fissen og vil som regel være dækket af mere eller mindre forhud. Den kan være svær at se, så prøv at sprede kønslæberne og find det punkt, der ligner en knop.

Der er stor forskel på størrelsen af klitorisser, så hvis du er i tvivl, kan du bede hende hjælpe dig. Det er ikke pinligt – tværtimod: Hun vil med glæde guide dig det rigtige sted hen, så du rammer helt rigtigt – til hendes store fornøjelse, i stedet for at du ikke rammer helt rigtigt. Når du har fundet klitoris, kan du starte med at slikke den blidt og langsomt for at pirre hende og få en fornemmelse af, hvor langsomt – eller hurtigt – hun kan lide det. Du kan både køre tungen rundt på den eller op og ned og gøre det både hårdt (ved at trykke tungen mod klitten) eller blidt (ved blot at lade tungen spille hen over klitten).

Ekstra krydderi

Mens du er i gang med at slikke fisse på hende, kan du supplere med at stikke en finger eller to op i hende. Det er i de fleste tilfælde et rigtigt godt trick til at få hende endnu mere op på dupperne på grund af friktionen i skeden, samtidig med stimuleringen udenpå. Du behøver ikke nødvendigvis køre dine fingre ind og ud hele tiden – du kan variere med at bevæge dem lidt rundt og op og ned. Og du kan lade din tommeltot afløse din tunge på klitorissen og stimulere den samtidig, hvis du har brug for en lille pause med tungen. Tungen kan også tage en ekstra rundfart på kønslæberne og i mellemkødet, mens din tommelfinger stimulerer klitten.

Find G-punktet

Når du har fingrene oppe i hende, kan du prøve at finde hendes G-punkt (Læs vores G-punkts guide her). Det sidder som regel ca. 3-4 cm. oppe i skeden på den side af skedevæggen, der vender op mod maven. Området kan føles lidt ru som en valnød og bule lidt ud. Når du har fundet punktet, så prøv at lave “kom her”-tegnet med din finger mod det, så det bliver yderligere stimuleret. Denne bevægelse kombineret med stimulering på klitoris kan sende næsten enhver kvinde op i de højere luftlag.

Endnu et twist

Hvis du er den fingerfærdige type, kan du overveje at supplere med endnu et par fingre og stimulere området omkring hendes anus. Nogle kvinder tænder meget på det, og hvis I allerede har slået fast, det er noget, hun kan lide, er det oplagt at inddrage numsen også. Du har stadig to ledige fingre (lille- og ringfingren) at gøre godt med.

Sørg for, at der er rigeligt med fugt omkring anus, inden du stikker din finger (eller begge fingre) op, så det ikke bliver en “tør og uventet i spor to”. Brug enten dit eget spyt og hendes sekret eller suppler med en god glidecreme. Nu kan du stille og roligt bevæge hele hånden frem og tilbage, så hun både bliver stimuleret i skeden og anus, samtidig med at du lader din tunge spille hen over hendes klitoris.

Tålmodighed er en dyd

Når du er nået så langt, er det tid til at sætte ind med et mere målrettet slikkeri mod orgasmen. Mange kvinder går igennem flere forskellige faser, mens de bliver slikket, alt fra de ikke stønner særlig meget til, at de hviner og hulker af fryd. Nogle kan f.eks. også klø sig på næsen undervejs eller rømme sig, kærtegne sig selv, ae dig på hovedet og skuldrene eller rotere med underlivet. Find et bevægelsesmønster, du kan mærke, hun kan lide, og fortsæt så med det. I lang tid. Ensformighed er i denne sammenhæng ofte det bedste til at opnå orgasme.

Efter orgasmen

Lige efter hun er kommet, kan du fortsætte med at stimulere hende på klitten, men langt de fleste kvinder er meget, meget følsomme lige efter klimaks, så du skal gøre det ultra blidt. Det kan i nogle tilfælde forlænge orgasmen og endda føre hende videre til en ny ophidselses-fase, så hun kan komme igen. For mange kræver det lidt øvelse, men multiorgasmer kan læres – og hvem vil ikke gerne se sol, stjerne og måne flere gange? Du kan læse vores guide til multiorgasmer her.

LÆS OGSÅ: 21 fantastiske tips til et blowjob

Prøv også disse frække lege

  • Prøv at eksperimentere med en vibrator eller dildo, mens du slikker hende. Du kan bruge den på klitoris, oppe i hende eller i numsen, hvis legetøjet er beregnet til det, og hvis hun er til anal stimulering. Det kan alt sammenhjælpe hende med til at opnå klimaks.

  • Lad hende hjælpe dig og bed hende sprede sine kønslæber med fi ngrene, så du bedre kan se og stimulere hendes klit. På den måde kan I også føle en større samhørighed under den orale oplevelse.

  • Spørg hende, om hun vil stimulere sig selv, mens du kigger på. Så kan du se, hvordan hun rører sig selv, og hvad der virker for hende. Når du har kigget på længe nok, kan du jo overtage – enten med fingre eller mund eller begge dele og bringe hende i mål.

  • Hun behøver ikke altid ligge på ryggen, når du slikker hende. Bed hende lægge sig i “doggystyle” og slik hende bagfra. Det er lidt sværere at komme til, men for nogle kvinder kan denne stilling være god på grund af bækkenets position.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også