Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer
Knuste hjerter

Line Hoffmeyer fortæller nu ærligt om sin skilsmisse: Jeg var for ung

20. oktober 2021
af Klara Hauberg Hansen, Se og Hør
Foto: Thomas Laursen, Martin Høien
I podcasten ”112 for knuste hjerter” sætter Line Hoffmeyer for første gang ord på, hvorfor det gik galt mellem hende og tv-manden Lasse Rimmer.

Denne artikel blev første gang udgivet hos seoghoer.dk.

Det var tilbage i starten af august, at den 27-årige influencer Line Hoffmeyer og hendes ægtemand gennem de sidste to år, Lasse Rimmer, 49, kunne annoncere, at de skulle skilles.

Siden har det udadtil lignet, at trods det var med ”tunge hjerter”, så gik det fortsat meget godt mellem dem.

Men da Line Hoffmeyer tidligere på måneden besøgte Maria Jencel for at deltage i Radio Loud podcasten ”112 for knuste hjerter”, afslørede hun, at skilsmissen mellem ægteparret bestemt ikke har været nem.

Faktisk måtte hun undervejs bede om en pause, fordi hun stadig er meget berørt af bruddet.

– Det er træls at indrømme, når alle sagde: ”Du er for ung til ham”, og jeg var meget stædig og sagde: ”Nej, jeg er ej”. Men det var jeg, fortæller hun ærligt.

For forskellige

Line Hoffmeyer var 22 år gammel, da hun fandt sammen med den 20 år ældre ”Stormester”-vært.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer

Aldersforskellen gjorde i sidste ende udslaget, samtidig med at hun hele tiden kæmpede sit for at passe ind i hans verden, og derfor fik ”præsenteret mig på en bestemt måde”, fordi hun forestillede sig, ”at det var det her, han ville have”.

I podcasten uddyber hun videre, at de to i sidste ende er et dårligt match, fordi de simpelthen er for forskellige.

– Han er meget introvert, og jeg er meget ekstrovert. Sådan nogle ting påpegede han ret tidligt, at det kunne blive et problem for os, fortæller hun.

Kæmpede med baby-drømmen

Udover parrets tydelige forskelligheder så kæmpede de alligevel for kærligheden mellem dem – og den kærlighed de så brændende ønskede at skabe med hinanden.

For efter i flere år at have forsøgt naturens vej at blive gravide, kunne parret i maj sidste år afsløre, at de var startet i fertilitetsbehandling.

I podcasten fortæller Line Hoffmeyer, at hun tror, det i højere grad var hendes ønske end Lasse Rimmers, da han i forvejen har døtrene Hedvig og Pippi.

Parret nåede aldrig at blive gravide, og Line Hoffmeyer kunne tidligere på året fortælle, at de to havde sat projektet på pause.

Læs også