Fifty shades of grey - leg med erotikken
Kærlighed og sex

Leg med erotikken som i Fifty Shades of Grey

13. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
'Fifty Shades of Grey' er historien om en kvindes leg med erotisk dominans. Nu kan du også få en introduktion til legen. Det er helt ufarligt, og du er kun et klik derfra …

Det er hemmeligt, lidt småfarligt og nok ikke lige de fantasier, vi flasher ved frokostbordet i kantinen. Ikke desto mindre er flere og flere tilsyneladende brændt varme på tanken om at give de dominerende eller underdanige drømme liv på lagenerne. I hvert fald er der rift om litteratur i dén genre lige nu, og Michelle Nielsens E-bog er sidste skud på stammen. Her svinger hun pisken blidt og guider dig sikkert igennem begynder-S/M og de barrierer, du måtte støde ind i. Hvis du altså tør.

En tryg måde at lege som i Fifty shades of grey

"Jeg har skrevet bogen for at formidle den trygge vej til SM for de, der gerne vil eksperimentere og pifte sexlivet op med erotisk dominans, men føler sig lidt utrygge," fortæller Michelle Nielsen, der selv er bidt af legen og lover, at man med hendes introduktion til SM, undgår de værste faldgruber.Og dem er der nogle stykker af.

"Der er masser af historier om folk, der har været ude for kedelige oplevelser, når de kaster sig ud i eksperimentet, og det er vigtigt med de rigtige oplysninger og lige så vigtigt med visse regler og retningslinjer, inden man går i gang," fortæller hun.

Læs også: Få sex som i Fifty Shades of Grey

Med Marquis De Sade på kontoret

Og billedet er ikke så sort-hvidt og hårdt, som du måske forestiller dig. Kodeordene er kærlighed og stor respekt for hinanden - og aftaler, der skal overholdes. F.eks. i form af stopord. Og, hold nu fast, samtaleark. Dér råder Michelle Nielsen nemlig de involverede parter til at skrive ned, hvad legen må indeholde og hvilke stopord, der bruges. Og ikke nok med dét - der skal også evalueres efterfølgende.
"I SM bruger du din psyke mere, end du tror, og du kan godt risikere at reagere stærkt på både en negativ og en positiv oplevelse. Derfor skal der snakkes om det bagefter," siger hun.

SMIL - eller bli' i soveværelset?

Og der kan snakkes videre i de forskellige foreninger og klubber rundt omkring i landet. Det er der bare en del, der ikke har lyst til.
"Det handler selvfølgelig om det tabu, SM stadigvæk er. Der er masser af folk med jobs, der ikke rigtig passer ind i billedet af dominans, f.eks.," forklare Michelle Nielsen, der er indehaver af fetich- og SM-webshoppen uniquelady.dk.
"Det skal være trygt og godt, og for mange leges legen rigtigst derhjemme i soveværelset, og så er det sådan, det skal være. Men man skal gøre ting med hjertet."

Vi er vilde med SM

Interessen fra danskerne fejler ikke noget, og Michelle Nielsen oplever en enorm interesse for sin E-bog.
"Vi gemmer lidt på det hele her i landet, men vi er klart blevet meget bedre at lukke lidt op for posen, og det mærker jeg tydeligt nu. Man kan jo også se, at der er ret meget fokus på S/M i bladene for tiden."
Og det gælder ikke kun i Danmark. I USA er bogen "Fifty Shades of grey" knaldet direkte ind på bestsellerlisten, og den handler netop om en kvindes leg med erotisk dominans. Så måske er SM kommet for at blive.'

Bogen arbejder med SM som et begreb og bruger den internationale forkortelse BDSM. Bondage, Dominans (erotisk dominans uden smerte - erotiske rollespil med mere), Sadisme (at tænde på at påføre smerte) samt Masochisme (at tænde på at få påført smerte).

Læs mere på www.uniquelady.dk

Læs også: Det har vi lært af Fifty Shades of Grey

Læs også: Fik du læst "Elsk søndagen"?

Læs også: "Tænder du også på Mommy porn"?

Læs også: Lyst til selvforkælelse - tjek shoppen!

Læs også: Måske er i morgen DIN dag? Læs dit horoskop!

Læs også