https://imgix.femina.dk/media/article/erotisk_novelle_kvindefantasier.png
Kærlighed og sex

Læs den erotiske novelle "Ellen og Jon"

20. januar 2021
fra novellesamlingen "Kvindefantasier
Foto: Shutterstock
Novellen "Ellen og Jon" stammer fra novellesamlingen "Kvindefantasier". Læs den her.

"Kvindefantasier"

Novellen stammer fra den liderlige og realistiske novellesamling "Kvindefantasier", som syv kvinder står bag.

Der er tale om manager og PR-agent Elisa Lykke, forfatter og jurist Anne Sofie Allarp, forfatter, sangerinde og radiovært Sanne Gottlieb, radiovært og journalist Maria Jencel, skuespiller Anne Louise Hassing, komiker Ane Høgsberg og tv-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl.

"Kvindefantasier" skal bidrage til at sætte gang i læserens egen fantasi i en tid, hvor der er brug for lidt ekstra, lækker lir.

Ellens kind var mast ind mod spejlet, hun havde revet sine bryster ud af bh’ens hvide blonder, og hendes rødblonde lange hår hvilede på hendes spændte brystvorter.

Hendes fisse var våd.

Hun havde smidt sine jeans, som hun havde haft på uden trusser under, bare tæer med rød neglelak på. Hendes varme ånde tegnede hvide plamager på spejlet, og hun tænkte kort, at hun syntes, den duftede af syrlige bolsjer.

Ellen tændte på dufte og ord. Lugten fra hendes fisse gjorde hende liderlig, og hun ville til enhver tid hellere sutte en pik, som smagte og duftede af mand, en mand, der i øvrigt talte beskidt til hende, mens hun suttede ham til roden og stirrede ham dybt i øjnene.

Hendes egen duft og smag fra hendes mund blandet med duften af hendes uvaskede køn gjorde hende ekstra liderlig, og hun skubbede taktfast sin yndlingsdildo ind og ud af sin saftige fisse, imens hun kørte en vibrator på sin blodfyldte klitoris.

Hun havde kun stået foran spejlet i fem-seks minutter, men var allerede tæt på klimaks, hendes tanker kørte på sidste uge, hvor hendes gifte kæreste Jon havde kunnet snige sig over til hende et par timer.

Han havde stået bag hende, bidt og kysset hende på halsen og taget hende analt foran det spejl, hun stod ved nu, de havde holdt hinandens blik i spejlet hele vejen mod klimaks, han havde leget med hendes klitoris, imens hendes røv fik det, som hun kunne lide det, og han gav hende en orgasme før sig selv, blev i hendes røv, tog fat i hendes bryster og stønnede på den brutale maskuline måde, som fascinerede hende på en primal måde.

Hun elskede Jons pik i sin røv; hun elskede den alle steder. Jon var som skabt til hende og hendes krop, og han kunne kneppe hende tre gange på to timer. Med Ellens store bekræftelsesbehov var det en drøm for hende.

Hun greb ud efter sin buttplug, spyttede på den og lod den glide forsigtigt ind i sin røv. Udvidelsen og spændingen i røven, dildoen i fissen og den snurrende vibrator på hendes klit gjorde, at hun ikke kunne holde sig tilbage. Ellen gav efter og eksploderede med lukkede øjne.

Ellen samlede sig sammen, tog sig et hurtigt skyl. Hun havde igen været noget for alt mange mennesker i dag i sin psykologpraksis, og hun havde behov for den orgasme.

Hun havde efterhånden gennem sine voksne år anerkendt, at hun var maskulin dyrisk med de orgasmer, de gav hende afløb, når hun var rasende, bekymret, ked af det, eller når hun var særligt glad for noget.

Et kortvarigt frirum i hendes verden fuld af ansvar og omsorg for hendes klienter og al deres tunge bagage. Hendes krop kunne også i perioder give hende orgasmer, når hun sov, særligt i perioder med for mange bekymringer, og når hun var mere i sin hjerne end i sin krop.

Hun var ydmygt taknemmelig for, hvad hendes krop og hjerne kunne gøre for hende.

I dag brugte hun orgasmen, fordi hun var frustreret og ked af det.

Det var i sidste øjeblik, hun nåede sin alenestund, for kort tid efter tikkede der en sms ind fra hendes 16-årige teenagedatter Selma: Hey mama, jeg er på vej hjem fra skole <3

Hun elskede sin datter over alt på jorden, sit et og alt, den sidste hjemmeboende ud af tre, og i de ulige uger, hun havde hende, var hun ekstremt dedikeret, en pligtopfyldende mor, nøjagtig som da hun var en del af sin far-, mor- og børnkonstellation, lavede Selmas favoritmad og sjove fysiske aktiviteter, tøseshoppeture, grin, kram og kærlighed – og i ny og næ faldt de i søvn sammen i Ellens store seng, det var så givende for hende at hun stadig gad det, det vidste hun fra sin store søn og datter, som var udeboende, snart ville gå over.

Så var det vennerne, der ville være første prioritet, det var allerede i gang med Selma.

I denne uge i august var hun knap så fokuseret en mor, som hun plejede. Jon og hendes forhold var, siden Ellens skilsmisse for fem år siden, blevet mere og mere tæt, deres dybe, usammenlignelige venskab gik over tyve år tilbage, og deres relation kunne så langtfra længere betegnes som en affære.

Hendes bedste veninde kaldte det ‘et ægteskab til venstre hånd’, de sås minimum to-tre gange om ugen, rejste sammen udenlands flere gange om året, tog på udflugter i Jylland, middage, sex en masse, alle steder hvor der opstod en mulighed.

Ud over de dejlige gængse indendørs steder, så gik de altid efter her og nu-lysten: Det kunne være i bilen, på rastepladser, i skoven, på byggepladser eller andre øde områder.

Til trods for deres hyppige samvær blev de blot mere og mere filtret ind i hinanden, deres sex var aldrig kedelig, blev kun mere og mere eksperimenterende og nær, vild, varm, rå, våd og grådig. Det var det bedste og mest varierede sex, hun nogensinde havde haft.

Han havde det på præcis samme måde, aldrig prøvet noget lignende, hun var hans fyrtårn, og oven i det helt unikke seksuelle univers var hun også hans bedste pigeven. Han kunne betro hende alt.

Det var kærlighed, en anderledes kærlighed end til hans familie, som han bestemt havde, men det var kærlighed i et rent format uden støj, trivialiteter og ligegyldigheder.

De fik det bedste op i hinanden og gjorde sig altid umage. De var deres bedste version af sig selv, når de var sammen.

Ellen syntes overordnet, hun trivedes i forholdet, det var jo blot som at have en kæreste, som lige så godt kunne være pilot. Væk et par gange om ugen. Ellen havde alt det bedste af Jon, de havde deres helt egen private lykkeø uden børn, praktik, madpakker, vasketøj og skænderier om indkøb af nye havemøbler.

De var en hemmelig tomandshær, som kunne dele ALT. Men der var på det sidste kommet en større grådighed på at eje ham. Hun forstod mindre og mindre, hvorfor han ikke ville gå 100 % med alt det, de havde. Det var usammenligneligt og indeholdt alt det vigtige, de begge syntes, et kærlighedsforhold skulle indeholde, bare uden de vigtige fælles børn.

Jon havde aldrig lovet Ellen, at han ville gå fra sin familie, og den præmis havde hun købt, hun havde faktisk respekt for, at han ikke var en af de mænd, som skubbede det foran dem som et ‘måske’, ‘når børnene er større’, ‘når timingen er der’ eller andre frygtelige klichéfyldte undskyldninger.

Problemet nu og de sidste par år var, at Ellen var blevet skilt og var single, så de var ikke ligeværdige længere, og han havde skruet op for alle parametre med kærlighed, nærvær, sex og forkælelse, da det lå i kortene, at hun selvfølgelig kunne møde en anden mand nu som fri kvinde.

Men uanset hvor mange samtaler de havde åbent om ubalancen i forholdet, og hvad nu hvis hun mødte en anden, – så var deres kemi og bånd alt for stærke til at bryde op – de var særligt forbundet, og ingen af dem kunne forlade lykkeøen.

De levede i nuet, og der var jo ikke nogen anden mand i hendes liv. Ja, hun var fri på papiret, men han ejede hendes hjerte, krop og sjæl, og hun ville ikke have andre end ham.

Jon var familiefar, 51 år, psykolog som hende selv, dysfunktionel barndom med nogle forbilleder af forældre, som var svære at identificere sig med. Fire børn og en kone, som han havde kendt i over 30 år. Han elskede sin familie, som indeholdt alt det, han ikke selv havde haft omkring sig.

Tryg, stabil og kærlig. Ikke de store udsving. En rolig base, som han altid kunne vende hjem til. Jon havde altid haft frie hænder til at kunne udleve sin elskede karriere.

Han var en af Danmarks mest kendte og respekterede mandlige psykologer og blev altid brugt som ekspert på TV, var hovedtaler på konferencer og generelt et kendt og respekteret ansigt.

Hans kone havde klaret det største slæb med børn, men efter eget store ønske. Et liv som bestemt kaldte på respekt, men var så langt fra Ellens store sultne livslyst på alt det, der også fandtes i livet uden om den elskede ramme med børn.

Men hans kone ejede ham i den ramme – og det måtte Ellen leve med eller lade være. Han havde tænkt sig at blive i den konstellation på godt og ondt.

Ellen vidste, hun ejede Jon 100 % på ét punkt, og det var på det seksuelle. Fra det første blowjob for over 20 år siden, som væltede ham bagover.

LÆS OGSÅ: "Det passer ikke, at manden altid vil have sex, og kvinden har hovedpine. Kvinder har sindssygt meget lyst"

Hun udlevede alle hans fantasier, gjorde alle de ting han (og hun) elskede allermest, han var fascineret af hendes våde dybe blowjobs, og han elskede, at hun oprigtigt nød at blive kneppet allevegne, hendes genuine lyst og hendes frivole tone.

Han tændte ekstremt på, at hun elskede at tale som en beskidt liderlig kvinde, der var vild med at iføre sig lange, tårnhøje lakstøvler og bad ham om at kneppe hende i alle hendes huller.

Ellen elskede at ‘klæde sig ud’ i smukt frækt undertøj, som han nød at sende til hende, outfits og høje hæle, og hun hvilede så meget i sig selv og sin seksualitet, at hun kunne kalde sig selv for en beskidt lille luder, der ville have hård analsex.

Alt, hvad der blev sagt mellem de to, var okay, og der var aldrig noget dømmende eller forkert i, hvad der foregik mellem dem.

Hun tændte altid på at gå og gøre sig klar til hans besøg, det var en slags forspil for hende, og han kom altid over til en sjaskvåd, klar fisse.

Flere gange havde hun overrasket ham ved at have stået klar i haven, i køkkenet, ligget på spisebordet og bare ventet på, at han kom og slikkede hendes fisse grådigt i sig og borede sig ind i hende, nøgen og kun iført lange lakstøvler, andre gange all naturel eller i lingeri, der pirrede ham, så han rystede på hænderne.

Ud over deres helt unikke seksuelle relation havde de et årelangt nært venskab, var hinandens bedste venner, den nære arbejdsrelation hvor de sparrede og gav hinanden råd om klienter, cases og arbejdsmetoder, og så havde de en helt særlig forbindelse på humor, som var en del af Ellens top 10 for, hvad der kunne gøre hende fascineret og tiltrukket af en mand.

Hun faldt sjældent for de klassisk smukke mænd.

Hvis de var sjove, begavede, let maskulint dominerende, tjente deres egne penge og kunne gennemskue hendes lyst og den vilde seksuelle kvinde, der gemte sig bag den altid sjove, søde, smukke, pleasende Ellen, så var hun solgt.

Var de så også højere end hendes egne 180 cm, forstod at forkæle hende med oplevelser og udstyret med en dejlig pik, som ville hende hver dag, så skulle hun ikke bede om meget mere.

Jon leverede det hele, men han var hemmelig, og Ellen mærkede det snigende store behov for at vise deres stærke langvarige relation frem til hele verden. En kvinde som hende var ikke en, der skulle gemmes væk. Hun var fyrig, vild, smuk, energisk og klog. Ellen havde aldrig prøvet den slags kærlighed før, det var altid hende, der havde forladt sine mænd, været i kontrol og gået sin vej, når kærligheden slap op.

Hun var mere og mere i ubalance og forstod mindre og mindre, hvordan han kunne leve det dobbeltliv. Hvorfor kunne han ikke se, de var det perfekte match, der skulle eje hinanden?

Jon elskede hende ubetinget, det tvivlede hun aldrig på, men det gik mere og mere op for hende, at det trods alt ikke var nok til, at han ville forlade familien. Det var kærlighed på hver deres måde for ham, og han var langt bedre end hende til at balancere i det. Han havde det bedste af to verdener, og Ellen lod ham have det, selvom hun også syntes, det var grådigt og hyklerisk af ham, og hun følte sig mere og mere uforløst.

Men nu havde Ellen i sidste uge samlet alt sit mod og kraft, som hun egentlig slet ikke havde. Hun havde bedt Jon om en tænkepause: om hun ville kunne fortsætte med ham som hidtil.

Det havde holdt hårdt, og derfor var hun ikke særlig meget til stede i denne uge, hvor hun havde sin datter. Hun havde allerede fortrudt, at hun havde bedt om den pause. Hun var liderlig efter ham.

Savnede hans duft, hans grin, hans dejlige pik, der ville hende hele tiden, hans nærvær og måden han kiggede og lyttede til hende på. Men hun var blevet dybt såret over hans bemærkning i en diskussion om jalousi, et emne som han ikke var begejstret for at tale om.

I irritation havde han lidt for hårdt og koldt ytret, at ‘han jo ikke kunne bestemme, om hun skulle være sammen med andre mænd.’

Den havde boret sig ind i hende som nyslebne knive, hun var blevet ulykkelig og var blevet ramt på sin stolthed. Selvfølgelig havde han ingen ret til at bestemme det, når han ikke ville eje hende som sin helt egen kvinde, men han kunne have sagt det på så mange andre måder.

Fx at han ikke ville bryde sig om det. For det vidste hun, han ikke ville. Da hun allerede var i proces, havde den bemærkning yderligere været med til at skubbe hende til at bede om en timeout.

Hun havde brug for en forandring, hun var ikke fokuseret nok til at præcisere, hvad den forandring skulle være, hun stod i et frygteligt dilemma, for tanken om han skulle ud af hendes liv, gav hende angst og ubehag, men samtidig vidste hun, at noget så hemmeligt måtte have en ende eller en drejning på et tidspunkt.

Men ingen af dem kunne afbryde eller gå ned ad en ny sti, og hvis hun bad ham vælge, vidste hun, svaret var hans familie, så hun kunne ikke se sig ud af det.

Han var blevet overrasket, da hun meldte ud, at hun måtte have tid for sig selv til at tænke.

Men hans altid rolige facon og hans erkendelse af, han ikke kunne styre hende, når han selv var gift, havde gjort, at han havde forsøgt at agere kontrolleret.

Men Ellen kendte ham og kunne se, at han sprællede indeni. Han bad hende ad flere gange om at få en tidshorisont på pausen.

Ellen lovede ikke noget, men vidste i sit indre, at hun nok ikke kunne holde til mere end nogle uger.

Ellens krop og sind var i oprør. Kun otte dage var gået, siden de sås sidst, og hun følte allerede en afmagt og et altopædende savn. Det gjorde decideret ondt i kroppen.

Afvænningens grimme ansigt havde sat ind. Det drug, som hun og Jon var for hinanden, var det stærkeste, hun nogensinde havde udsat sig selv for, og hendes onani foran spejlet var kun et foreløbigt afløb for hendes drifter.

Hun ville have HAM, men var samtidig en stolt og særlig kvinde, som ville holde fast i den timeout, som havde kostet hende tonsvis af styrke at få ført ud i livet.

Hun ville have ham til at savne hende. Hun skulle ikke være til rådighed, som hun altid var. Måske ville han se tingene mere klart og indse, at han ikke kunne trække vejret i sit ægteskab, hvis hun ikke var i hans liv? Han havde ofte fortalt hende, at han var blevet en bedre mand i sit ægteskab, med langt mere overskud fordi Ellen var i hans liv.

Hun vidste ikke, om det var en kompliment eller en fornærmelse. For hvis hun var kilden til, at han blev en helstøbt mand, hvorfor var han så ikke hos hende i stedet for hos familien?

Hendes tanker og savn blev afbrudt af en sms. Den var fra Mads. En af hendes tidligere klienter.

Mads, 45 år, en af verdens dygtigste trommeslagere, single og ingen børn. Han var kommet i hendes praksis over ti år. Siden han var ganske ung, havde han rejst jorden rundt med store verdenskendte bands, og da han ankom til Ellens praksis som 33-årig, var det som en nedtrykt, slidt mand, som ikke kunne mærke livet eller sig selv mere.

Han var til tider ramt af impotens, dulmede sig med antidepressiver, røg for mange joints, drak for meget stærk alkohol og alt, hvad han kunne opstøve af euforiserende stoffer, som snød ham til at tro, han kunne mærke ‘noget’, og som i virkeligheden kun havde den omvendte slørende effekt. Han kunne intet mærke! Rock’n’Roll havde gjort ham udbrændt og slidt før tid.

Ellen havde brugt mange år på samtaler og på at få ham på ret køl igen, og han var efterhånden godt på vej. Han var stoppet i hendes praksis for et års tid siden, men de havde fået en nær relation og holdt kontakten uden for hendes praksis.

Hans impotens var kun noget, der dukkede op i ny og næ, oftest når kvinderne var for unge, overfladiske, ubegavede og uspændende. Han var stoppet med joints, stoffer og den stærke alkohol og nød nu kun vin. Han var godt på vej tilbage til livet.

Jon og hun havde flere gange talt og drømt om at besøge en eksklusiv swingerklub i Paris. Dresscode, lækre mennesker og elegant og stilfuld indretning.

Ellen havde længe haft en fantasi om sig selv sammen med to mænd. Tanken om to mænd omkring hende, hvor hun skiftevis suttede deres pik og slikkede deres røve, smagte deres varme grådige læber og blev penetreret i fissen og røven samtidig, var et helt ubeskriveligt turn on for hende.

Det var det, hun søgte mest på pornosiderne, og det var en oplevelse, hun havde sat sig for, hun VILLE have med sig, inden hun blev for gammel. En anonym klub i Paris, uden nogen man kendte, ville være et oplagt forum for en sådan oplevelse.

Jon havde flere gange givet udtryk for, han gerne ville give hende den oplevelse. For Ellen var det afgørende, at Jon var den ene, hun ville være tryg i den trekant og ville kunne hengive sig komplet til oplevelsen.

Men de havde efter mange års snak om det endnu ikke fået det udlevet, de var begge nervøse for konsekvensen ved det, hvordan ville det være, og skulle de passe på med at udleve ALLE fantasier? Ville det ødelægge noget?

Ellen havde mødt Mads i byen ugen før, og da han havde hvisket til hende, at han nok snart havde brug for en time hos hende, fordi han ikke syntes, han havde lyst til sex, havde hun i kæk beruselse og helt uprofessionelt nævnt den parisiske klub for ham som en mulighed for at få hans lyst tilbage på en ny måde.

Hun opfordrede ham til at tage af sted og så fortælle hende, om det var noget, fordi hun selv var nysgerrig på stedet. Mads var blevet overordentlig interesseret.

I Mads’ sms til Ellen stod der:

Kære Ellen

Må jeg invitere dig til Paris?

Vi skal ‘se’ på den klub sammen. Jeg giver!

Kh Mads

Ellen blev både forundret og glad, hun vidste godt, han var glad for hende og hendes selskab, men på den måde at invitere hende på en rejse, gå på sexklub sammen og skulle sove sammen på hotel, gjorde hende studentikost rundt på gulvet.

Samtidig var hun fristet. Hun var af natur begejstret for eventyr og initiativrige mænd. Jon og hende var på pause, måske helt på vej væk fra hinanden?

Hun elskede kun ham, men alle hendes veninder opfordrede hende til også at få den lukkede mandedør på klem. Alle, der elskede hende, syntes, hun var mere værd end at skulle ‘nøjes’ med en gift mand, som ikke ville gå fra sin kone.

De syntes, hun var alt for meget værd til at være hemmelig, og ingen kunne forstå Jon. De forstod deres forbindelse, men fattede ikke, at han ikke gik med noget så stort, som de to havde sammen.

Ellen lyttede til heppekoret om at tage afsted og fik talt sig selv løgnagtigt ind i, at Jon vel nærmest havde

opfordret hende til at være sammen med andre mænd.

Måske var det også bedst at prøve den klub som singlekvinde og have en anden mand med, som hun ikke havde de dybe følelser for, men som samtidig var så tiltrækkende, at hun vidste, hun kunne nyde hans selskab.

Ingen jalousi og bekymringer, kun eventyr uden noget forpligtende.

To timer efter svarede hun:

Kære Mads

Sikke en smuk invitation.

Livet er kort – jeg er en nysgerrig kvinde, og jeg kan lide dit selskab. Lad os gøre det.

Helt uforpligtende, ikk’?

Hvornår?

Kh

Ellen

Seks dage efter lettede de fra Kastrup mod Paris. Alt virkede overraskende naturligt og afslappet.

Mads var en gentleman, passede på hende, åbnede døre og bar hendes bagage. Hun var ikke straks tændt på ham, men nød at en mand håndterede hende og gav hende opmærksomhed, og at de ikke var hemmelige og skulle kigge sig over skulderen.

Da de ankom sent på hotellet, var de sultne. De smed kufferterne i luksussuiten, som Mads havde sørget for i hjertet af Paris. De tog et bad og fandt en restaurant, hvor de kunne spise lækker mad og drikke masser af vin.

Deres samtale flød, de grinte og nød nuet, og Jon eksisterede ikke i hendes tanker. En befrielse, for han var normalt ‘hos’ hende i alt for mange timer af døgnet.

Da de kom tilbage på hotellet, halvfulde og grinende, følte Ellen sig pludselig lidt klemt, nu skulle de sove sammen i den samme seng, og hun fortrød kort, at hun ikke havde bedt separate værelser.

Ellen stod alene på toilettet, hendes tanker kredsede let beruset om, hvordan det ville være at skulle kravle ind under dynen til Mads, men også på deres besøg på klubben aftenen efter. Klubben havde forskellige temadage afhængig af ugedagen, og dagen efter, tirsdag, var der ‘par-tema’.

Hun børstede tænder og stak sin pegefinger ned i fissen for at smage på sig selv, for hvad nu hvis Mads prøvede på noget?

Hun ville egentlig helst gemme sex til dagen efter, så deres oplevelse blev mere distanceret og som en fælles oplevelse i en anonym klub, men da hendes finger vandrede ned i fissen, mærkede hun, at der nok ikke skulle så meget til for at overtale hende til noget frækt.

Da hun ud kom ud fra toilettet, stod Mads helt nøgen for enden af sengen og havde selvsikkert fat i sin pik og søgte hendes blik. En hård flot bred pik. Ellens ellers løsslupne facon fik en snert af noget blufærdighed ved synet af ham stå og onanere på den måde, og ved synet af en ny pik.

Hun havde været Jon 100 % tro i alle årene, til trods for han gik i seng med sin kone i ny og næ, men hun kunne mærke, at det nye syn af en anden mand, der ville hende, var utrolig liderligt og inviterende.

Hendes underliv strammede sammen på den dejlige måde, og uden ord gik hun over i sin korte sorte silkekimono og satte sig på knæ foran ham og tog ham i munden, lod læberne omslutte hans pikhoved, som smagte nyt og føltes anderledes for hende.

Hun slikkede sine læber våde og lod dem glide hurtigt og taktfast hele vejen ned til roden og op igen med både stramme og afslappede læber, imens hun havde begge sine hænder på hans baller. Spyttede ham indimellem på hans glans og skiftede mellem mundleg og leg med sine hænder og tunge.

Han stønnede og snakkede hende varm, og hun tænkte et lynsekund stolt og selvsikkert, at han i hvert fald ikke

havde potensproblemer med hende.

Hun kunne efter kort tid smage hans presperm, hun elskede den klare liderlige væske.

Han mærkede det selv og trak sig væk fra hendes sultne læber og skubbede hende tilbage på sengen og dykkede ned mod hendes nysgerrige våde fisse.

Han hviskede til hende, at han ikke ville komme endnu, ikke uden at have smagt og mærket hende. Han kyssede hendes inderlår og hendes mave, inden han forsigtigt tog hendes klit med en varm, bred, våd tunge.

Han gav hende lange våde slik helt nede fra hendes røv og op til hendes klit. Han slikkede og sugede hende erfarent i sig, og hun var overrasket over, at hun så hurtigt kunne overgive sig til hans tunge.

De havde ikke engang kysset endnu, og her lå hun og nød en mand, ovenikøbet en tidligere klient, der vidste præcis, hvordan hun kunne lide at få slikket sin fisse. Hendes åndedræt blev tungere og tungere, og han lagde en pude under hendes røv, så han havde hende i bedre slikkehøjde. Han kom op til hendes mund med hendes safter på hagen og læberne, og de kyssede hinanden lidenskabeligt for første gang.

Hun slikkede hans hage og læber og smagte sig selv og nød den liderlige duft og smag fra hende selv, men også blandet med duften omkring hendes egen mund af hans liderlige pik, som var tværet ud i hendes ansigt efter hendes leg med hans pik.

Det føltes fantastisk, da han igen var nede på hende, han ville gøre hende færdig på denne måde. Han koncentrerede sig nu erfarent kun om hendes klit og begyndte samtidig at køre to fingre i hende samtidig, lige som hun kunne lide det, og da hun var så ophidset og tæt på orgasmen, spyttede han hende i røven og kørte en finger op i røven på hende, tre fingre i gang i hende og en roterende hurtig varm tunge på hendes klit.

Hun rejste sig op på albuerne og kiggede ned på ham og hendes sjaskvåde fisse. Lukkede sine øjne og gav sig selv lov til at komme hårdt. Hendes røv og fisse strammede sammen om hans fingre, og hun åndede et tungt JA, imens hun overgav sig til Mads’ mund og fingre. Hun elskede følelsen af at lade gå, uden hun selv gjorde noget for det.

Hun var svimmel, da hun langsomt åbnede øjnene, men hun var også klar til mere Mads.

Hans pik stod stiv over hendes ansigt, og han spurgte dominerende, om Ellen ville mærke ham i fissen eller i munden.

Hun ville gøre ham færdig med munden, ville gemme det hede sex til klubben dagen efter, og Ellen skubbede ham over i en dyb bred lænestol, spredte hans ben og slikkede hans nosser våde og strejfede hans røv med sin spidse tunge.

Hun kørte begge sine hænder op og ned ad hans brede lem, imens han vred sig i lænestolen, stønnede og roste hende for hendes håndtering af hans pik, som var hård som sten.

Hun lod munden tage over fra hendes hænder og suttede ham hårdt og hurtigt igennem, indtil han sprøjtede hende dybt i hals og mund.

Han smagte neutralt og lækkert, og hun slugte hver en dråbe af ham.

Ellen vågnede næste morgen i den skønne store hotelseng med Mads’ stive pik imod sine baller. Hun smilede og følte sig bekræftet og ønsket.

Hun blev liggende med ryggen til Mads og lod sin hånd søge ned efter hans ivrige morgenpik. Han stønnede hårdt, da hun spyttede i sin hånd og taktfast kørte hans pik frem og tilbage.

Han legede med hendes fisse, kyssede hende på ryggen og i nakken, tog hårdt fat i hendes røv, imens han fortalte hende, hvor lækker hun var, og hvor tændt han var på hende. Takkede hende for dagen før, beskrev hvordan han havde nydt hendes tunge og læber, slikkede hende på øreflippen, og han gjorde hende klar til ham, utrolig klar.

Hun ville og kunne ikke vente med at mærke hans pik i hende til i aften, og hvem ved, hvad der skete på den klub, måske kom de slet ikke ind?

Han vendte hende rundt, slikkede igen hendes fisse, så hun var hjælpeløs, og uden at spørge denne gang borede

han sin pik ind i hende og kneppede hende i et tempo, som hun kunne lide. Han var intens, stønnede, sagde flere gange ‘kys mig, kys mig’, imens han kørte hende vådt, imens han frækt og selvsikkert holdt hendes blik med slørede øjne.

Hun væltede ham rundt, så han lå på ryggen, hun satte sine håndflader på den polstrede sengegavl, så hun havde et godt afsæt og satte sig oven på ham. Hun red ham som en grådig tøs, og han stønnede og bad hende sætte farten ned. Ellen stoppede ikke, hun elskede kontrollen, og hun red ham hårdt og hurtigt hen mod en eksplosiv orgasme.

Forbindelsen mellem dem var overraskende fantastisk af en ny seksuel relation at være. Ellen skulle normalt lære en mand langt bedre at kende, inden han fik hele hendes store eksklusive pakke.

Hun kunne mærke, at det havde en betydning, at hun kendte ham så indgående, inden de havde sex. Det føltes naturligt mellem dem, og derfor var hun mere åben.

De tog et bad sammen og begav sig morgenmadssultne ud i Paris’ gader. Under morgenmaden snakkede de om deres kommende besøg på den eksklusive swingerklub. De var begge forventningsfulde, men også lidt nervøse. Der var dresscode, og rygterne sagde, at de var strikse med, hvem de lukkede ind.

Så usikkerheden lå også i, at de kun havde denne ene chance, for de skulle hjem dagen efter.

De aftalte, at de måtte gøre, som de havde lyst; hvis det kun var de to, der havde sex, var det også så rigelig frækt og lækkert, da de begge tændte på ‘voyeur’-delen.

At se andre have sex eller at blive kigget på imens var et kæmpe turn on for dem begge. De havde også aftalt, at hvis der opstod lyst med andre mænd eller kvinder i klubben, så var de enige om at gå med det og blot holde øje med og passe på hinanden. De var frie til at gøre, som de havde lyst til.

Efter shopping, en lur, karbad, vin og roomservice drog Ellen og Mads ud i Paris’ kulørte nat i en taxa mod Klub La Rouge.

Den eksklusive swingerklub, hun længe havde drømt om at besøge. Hun havde haft så mange fantasier om at få lov at kigge på andre have sex, blive taget af to mænd, mens folk legede med sig selv og kiggede på, se en anden kvinde blive slikket, og hun havde skabt sit eget fantasiunivers om, hvordan det skulle være, så hun var også bekymret for, om hun ville blive skuffet.

Mads var mere rolig og afventende, og med knap så mange forventninger som hende. Det gjorde Ellen tryg, og hun syntes, det var sexet med hans stoiske ro.

I taxaen hviskede han i hendes øre, så hun fik kuldegysninger ned langs rygraden, hvor klar han var til at kneppe hende igen, imens han tog hendes hånd og lagde den på sine habitbukser, så hun kunne mærke, hans pik allerede var hård ved tanken om, hvad der ventede dem.

Han slikkede hende i mundvigen og på halsen, inden han trak sig tilbage i sit smukke sorte jakkesæt og kiggede ud ad bilvinduet. Taxachaufføren fulgte med i bakspejlet, og det tændte hende.

Ellen havde iført sig frækt Agent Provocateur-undertøj. Hofteholder, sorte netstrømper, bundløse trusser og en åben bh med adgang til hendes velformede store bryster.

Det skulle være frækt og indbydende, men også med et tilgængeligt look, hun ville ikke tænke i praktik. Hun skulle kunne beholde undertøjet på hele tiden i klubben, uden det var til gene for hendes udfoldelser.

Hun havde en smuk sort kjole på og sorte stiletter. Enkelt, pirrende og dramatisk. Mads havde rost hendes smukke ydre, inden de forlod hotelværelset, og havde haft lyst til hende igen, inden de gik. De var blevet enige om at gemme lysten til La Rouge.

Da de ankom til klubben, lignede det en nedlagt typisk københavnerejendom. Det så nærmest lukket ud, men de ringede på døren, og en smuk mand i slutningen af fyrrerne i ternet jakkesæt og butterfly åbnede døren.

De blev som ventet tjekket ud med et undersøgende blik fra top til tå og fik hurtigt et anerkendende nik, inden han åbnede døren på vid gab, og de blev budt velkommen.

Tasker, overtøj og telefoner blev lagt i døren, og så kunne de ellers entrere La Rouge.

Ned ad en smuk trappe og direkte ud i et åbent lokale, hvor der stod otte-ni par i en bar og sippede til drinks,

musik spillede stemningsfuldt, og hvis man ikke vidste bedre, var det som at komme ind på en eksklusiv hotelbar. Ellen og Mads bestilte champagne og satte sig i en sofa og kiggede nysgerrigt på de andre par.

Nogle par smukke, andre almindelige, men alle elegant påklædt og en masse søgende blikke rundt i lokalet.

Et par i midt trediverne, som stod i baren, var de første, der lagde an til, at der skulle ske andet end sippen af drinks og blikke. Ellen og Mads kunne se, manden løftede op i sin kvindes kjole, som afslørede, hun kun havde hofteholder på, og han begyndte langsomt at kærtegne hendes røv.

Hun tog imod og begyndte at stønne, da han bøjede hende let ind over baren og stak to fingre op i hende bagfra. Han kørte sine fingre stille, og hun så ud, som om hun nød det og spredte sine ben længere fra hinanden, så han kunne komme dybere.

Et andet par, der sad som Ellen og Mads i sofaerne med øjne rettet mod baren, blev inspireret, og kvinden lænede sig ind over sin partner og åbnede hans bukser og hev en stiv pik ud, som hun kastede sig over.

Det unge par forsvandt ind i det store rum ved siden af baren. Et rum med store runde velour-plateauer, man kunne ligge på. Smukke træbænke med bløde puder, der hang på væggene, så kvinden kunne sprede sine ben helt og manden komme til, sofaer i hjørnerne man kunne sidde på og kigge, kondomer diskret i krukker, masser af legehjørner og alt i lækkert mørkt træ, velour og smuk belysning.

Ingen plastic eller grimme lugte. Som at være i en smuk fransk villa.

Mads og Ellen fulgte efter parret og blev mødt af et frækt syn i rummet: En kvinde sad med helt, nærmest atletisk spredte ben på en af bænkene på væggen, og manden var i gang med at dybdekneppe hende i et tempo, der tog pusten fra Ellen.

Kvinden vred sig og stønnede, og hun holdt fast i hans nakke, imens han skiftevis kiggede ned på sin pik, der gled ind og ud af hende, og hendes ansigt. Hendes brystvorter var hårde, og hendes lange hår flød ned over hendes små velformede bryster.

Det pirrede Ellen vildt at kigge på, og hun fangede Mads’ øjne for at se hans reaktion. Han kiggede intenst på parret, men skiftede sit blik over til to andre par, der var kommet ind i det rum, som åbenbart var det ‘main-room’, hvor man udfoldede sig sammen.

Der var masser af plads til alle, og de to par, Mads kiggede på, var alle sammen i gang med at udforske hinanden på kryds og tværs. Der var kommet tre nye par, siden Ellen og Mads var ankommet. Et af parrene var et smukt sort par, og manden nærmest åd Ellen, fra det øjeblik han trådte ind i lokalet.

Hans øjne havde ikke forladt hende, og hun følte sig smigret. Mads så det og hviskede i hendes øre: ‘Du gør fuldstændig, som du har lyst til, jeg er her og passer på dig.’ Den smukke høje sorte mands kæreste kom hen imod Ellen og sagde noget uforståeligt på fransk.

Ellen fik spurgt, om hun snakkede engelsk, og fik lidt for hurtigt taget over og fremstammet et ‘do you wanna share your husband?’ Hun forstod med det samme og nikkede med et anerkendende smil og nikkede hende inviterende over mod sin mand.

Han styrede hurtigt og direkte mod Ellen og overraskede hende med at kysse hende lidenskabeligt og blødt. Hun havde ikke set andre kysse.

Mads havde sat sig i en af sofaerne og smilede til hende og sagde, hun bare skulle sige hans navn, hvis hun havde behov for ham.

Det her var slet ikke, hvad Ellen havde forudset skulle blive hendes oplevelse, trekanten med to mænd var sat på standby, og hun lod sig glide med og kyssede den smukke velduftende mand. Hans kone var med dem og begyndte at kysse Ellens hals og åbnede med dirrende fingre Ellens knapper i kjolen, så den faldt ned om hendes stiletter.

Hendes undertøj og de frie bryster viste sig provokerende frem i klubbens smukke belysning. Han mumlede et dybt uhmmm og åbnede sin hvide skjorte, hvor et smukt sort veltrænet bryst kom til syne.

Hans kone gled langsomt ned på knæ og åbnede hans bukser og tog hans pik i sin mund, imens legede hans tunge forsigtigt på Ellens varme læber, hendes let svedige hals og bryster.

Ellen kiggede ned og tændte utroligt på at se hans hårde pik blive serviceret, imens han havde fuld fokus på hende. Han dirigerede Ellen over mod den store runde velourplatform.

Hans kvinde blev på knæene og kravlede efter hans stive lem, der dryppede af hendes savl fra blowjobbet. Hun kravlede op og lagde sig på siden hos Ellen og begyndte at kysse og slikke hendes brystvorter hårde og våde.

Kyssede og slikkede hende på hele kroppen. Undgik pirrende hendes fisse. Den var kun til hendes mand. Mads sad og nød showet en meter fra hende i en dyb veloursofa, nu med sin pik ude af sine habitbukser og i gang med at onanere, imens han kiggede på hende og det sorte smukke par omkring hende.

Konen rejste sig op på albuen og kyssede hendes mand og hviskede i hans øre: ‘Fuck her.’

Ellen signalerede et stort ja tak ved at sprede sine ben inviterende bredt ud og lod sine fingre køre ind i sin våde fisse. Konen gav ham elegant og hurtigt et kondom på, og hun førte frækt hans pik ind i Ellens våde fisse.

Hendes fingre snittede hendes klitoris, og det gav et stød igennem Ellen. Hun tændte ikke på kvinder, men det her var en fræk elegant cocktail.

Hun gispede højt, da han stødte dybt ind i hende. Hun vendte igen hovedet mod Mads, som havde rejst sig for at få et bedre view, og han var gået tættere på. Hans tag omkring hans lem var blevet strammere og tempoet hurtigere.

Et par kom over til ham og ville være med, men han rystede på hovedet. Hun kiggede op i øjnene på to mænd og en kvinde, der stod omkring dem og så hende blive taget hårdt. I et andet hjørne så hun en silhuet af en kvinde, som blev kneppet bagfra.

Det føltes ukendt og berusende på hende, en følelse hun aldrig havde prøvet før, og hun lod blikket vandre rundt i rummet, imens hun blev kneppet taktfast af en fremmed mand i en kælder i Paris.

Han dyrkede hende intenst og dyrisk, og han slikkede hende i ansigtet, tog hende om halsen med begge sine hænder med det perfekte tryk, imens hans kone kyssede og kærtegnede hende på hele kroppen.

Mads var tilskuer.

Hun hørte ham stønne højt og sige hendes navn, i det øjeblik han lod sin pik sprøjte. Den sorte mand kiggede over mod Mads, idet han sprøjtede, hun kunne se, at synet af Mads i hans orgasme tog ham selv skridtet tættere på udløsning.

Han kiggede skiftevis på sin kone og Ellen, og så lod den smukke liderlige mand brølende sig selv gå i Ellen.

Han kyssede hende blidt på munden, kyssede sin kone og talte til hende på fransk. Hun kunne kun genkende ordet ‘merci’.

Ellen trak sig forsigtig smilende til side, samlede sin sexede kjole og sko op fra gulvet og gik over til Mads, som stod med et veltilfreds smil og hviskede hende i øret, at det var det frækkeste, han nogensinde havde overværet.

Belysningen, de to mennesker om hendes krop, deres grådighed på hende blandet med en smuk tilgang og respekt for hinanden, han var overvældet og taknemmelig for at have været voyeur.

LÆS OGSÅ: Nadia har fået nok af fyre, der glemmer hendes nydelse under sex

De blev enige om, at de var mere end tilfredse med deres besøg, faktisk over al forventning, også selvom Mads ikke havde været sammen med nogen. Han var glad, mere end glad og ville i øvrigt også langt hellere knalde Ellen og give hende oplevelsen.

Der var ikke nogen kvinder, der havde tiltalt ham på klubben, så at have været tilskuer til Ellens oplevelse med det smukke sorte par var en gave for ham.

Da Mads og Ellen landede i København dagen efter, var det med den velkendte lidt sorgfulde følelse af, når ferien er slut og noget godt kommer til en ende.

Da hun sad i sin Østerbro villalejlighed alene, efter Mads havde sat hende af i en taxa, væltede det genkendelige altopædende savn af Jon frem i hende. Hvordan havde han det, var han glad, savnede han hende, havde han travlt på jobbet, eller krævede familien alt af ham?

I savn og frustration over han ikke var hos hende, mærkede hun uroen og den velkendte liderlighed efter ham komme krybende ind over sig.

Til trods for hendes mættende parisereventyr, så var Jon og hun en vulkan, som aldrig var i dvale, og det var ikke at sammenligne med noget andet. Hun genskabte et af de tonsvis af minder, hun havde med ham.

Da de engang var på vej til et stort netværksmøde med andre psykologer, havde han havde hentet hende og var kørt en omvej forbi Nordhavn, de havde kysset og ophidset hinanden i bilen, og hun havde suttet ham, imens han kørte bil.

Han havde parkeret bilen skjult imellem nogle store skibscontainere. De havde haft travlt, men han havde hevet hende ud af bilen, bøjet hende forover hen over køleren på bilen, trak hendes bukser ned, spyttet hende i røven og givet hende den analt, imens han bed hende i nakken og havde to fingre i hendes mund.

Tyve hårde stød, og han sprøjtede.

Hun elskede, at de kunne ALT, de korte rå ‘her og nu’-knald, de lange, de mange, de bløde og de ekstremt frække og eksperimenterende.

Hun blev våd ved det minde og tænkte videre på den gang, han ventede på hende på et jysk charmerende hotelværelse med bindingsværk i loftet, og han havde bundet hendes håndled fast til træbjælkerne og summet rundt om hende med sin stive forventningsfulde pik.

Og alle de ord, han sagde, der nærmest kunne få hende til at komme uden berøring. Han havde puttet sin pik i munden på hende, skiftevis kneppet hende i fissen og i røven, slikket hende, sat klemmer på hendes brystvorter og fået hende til at komme, så hun skælvede, og hendes håndled havde været mærket af rebet i flere dage efter.

Hun vidste med sin modne alder, at det var en sjældenhed at møde sit match på så mange platforme og samtidig blive ved med at have et så givende fantastisk sexliv efter så mange år sammen.

Hun smed hurtigt sine bukser og trusser, beholdt sin hvide skjorte på og gik hårdt efter en orgasme. Hun stillede sig modigt over ved sit vindue, hvor hun vidste, at hun kunne blive set, bøjede sig ind over karmen og legede med sin klitoris, spyttede på sin hånd, så hun kunne fingerkneppe sig selv med våde, glatte fingre samtidig.

Hun kiggede ud ad vinduet, imens hun rørte ved sig selv, kiggede efter mænd ude på gaden og fantaserede om, at en mand ville få øje på hende og tage fat i sit lem og onanere ‘sammen med hende’.

Hun nåede ikke at se nogen mænd, der så hende, for tanken om det, om Jon og hende bag skibscontaineren og hendes berøring af sig selv fik hende til at komme, og hun måtte bøje sig ind over vindueskarmen og holde hånden op ad ruden for ikke at falde i sin eksplosive orgasme.

Hun gik i køkkenet, skænkede sig et glas hvidvin. Hun måtte arbejde lidt, hun havde forsømt arbejdet de sidste par dage, og der lå nogle tunge cases og et stort foredrag, hun skulle forberede sig på til en kommende stor psykologikonference.

Det var godt for hende at holde fokus på sit elskede arbejde og forsøge at lukke Jon helt ude. Hun brændte stadig af savn og liderlighed efter ham, også selvom hun lige havde givet sig selv en forløsende orgasme i sin vindueskarm.

To dage efter stod Ellen på scenen på den store psykologikonference. Hun skulle holde et oplæg om arbejdsglæde og psykologiens udvikling i 10’erne.

Hun vidste, at Jon ikke havde meldt sig på konferencen på grund af familiepraktik, så hun følte sig sikker på, han ikke var der, og det var hun lettet over, det ville også have afbrudt deres ‘pause’ på nu tolv dage. Hun talte hver dag og hver time.

Hun skulle tale på engelsk foran 400 af de skarpeste hoveder inden for psykologiens verden fra hele Skandinavien, og det krævede hendes fulde koncentration.

Hun skulle ikke kunne spejde efter hans dejlige anerkendende nikkende hoved blandt publikum, det ville være alt for støjende for hende.

Han løftede hende ellers altid, støttede hende og var stolt af hendes kunnen. Han var fascineret af ambitiøse kvinder. De plejede altid at dele og sparre om deres oplæg. De var eminente til at se hinandens potentialer.

Denne gang havde hun gjort det helt uden ham, og det var der en sejr i.

Da hun havde holdt sit oplæg og gik mod sin garderobe til høje klapsalver, var det med glæden over den forbandet dejlige anerkendelse, og hun smilede til sig selv og roste sig selv indeni for oplægget og sin styrke.

Da hun satte sig i sit garderoberum og svarede på en sms fra sin søn, hørte hun hans stemme bag sig.

‘Ellen – jeg har savnet dig, hvor var du gennemført fantastisk derude.’

Ellens mellemgulv snørede sig sammen; at høre hans stemme og at se ham igen var blandet med lykke og sorg. Hvorfor kom han nu, når hun havde bedt om en pause? Hvad bildte han sig ind at komme og bryde kontrakten?

Samtidig skreg hun af glæde indvendig, over at han havde prioriteret hende og var kommet for at se og høre hende.

Han kiggede sig forsigtigt over skulderen og sikrede sig, de var alene og gik målrettet over og tog hende i sine arme, kyssede hende, blidt, hårdt, slikkende, nappede i hendes underlæbe og kiggede prøvende på hende, om hun tog imod.

Hun tog altid imod Jon. Altid.

Hun overgav sig hurtigt til hans mund, hans duft og hans brede store hænder og kyssede tilbage. Ingen måtte se dem, hendes puls dunkede, og hun var straks liderlig og klar som altid til ham.

Han spurgte, om det var okay, han var kommet, om hun havde savnet ham, og om hun havde tid til ham efter konferencen. Han havde fået fem ledige timer. Han ville snakke, spise og han ville mærke hende.

Det nippede hårdt i hendes hjerte, det tunge borende nip, som fortalte hende, at det her aldrig ville blive anderledes, at deres energi og kærlighed var større end noget andet, de havde prøvet, men at han aldrig ville tillade sig selv at gå hele vejen med det.

Ville aldrig gå fra familien, som han elskede så højt, og som var hans anker.

Accepten af hans pragmatiske valg gjorde så ulidelig ondt. Især fordi hun vidste, at han elskede hende, hun var det bedste seksuelle, han havde prøvet, hun var hans bedste pigeven og kollega, hun holdt ham oppe og var hans oplader – og alligevel var det ikke nok.

Efter så mange år kunne ingen af dem stadig ikke tage en voksen beslutning om at stoppe det. De kunne ikke løsrive sig, hun famlede så hårdt rundt i at få den fulde anerkendelse, og han kunne ikke engang lade hende være i to hele uger for at give hende ro til at tænke. Hun kiggede op på ham, var henført og elskede ham så højt, men så også mere og mere hykleren i ham.

Han ville have det hele. Hun ville bare have ham, og med titlen som singlekvinde følte hun, at han stod og fyldte i den dør, der var lukket for andre mænd, som ville kunne forgude og elske hende for alt det, hun kunne tilbyde en mand.

Hun burde komme videre og få helt sin egen, men det var umuligt for hende at slippe ham, og hvorfor gjorde han det ikke?

Han afbrød hendes flyvske tanker ved at hive hende ind på garderobens toilet. Han skubbede hende forsigtigt op ad de kolde fliser, gik på knæ, hev op i hendes nederdel og slikkede hendes allerede våde og forventningsfulde fisse.

Hans læber og tunge vidste, hvordan hun kunne lide det, glæden ved hans genkendelige tunge og hans måde at kunne spytte hendes klitoris våd på var magisk. Hun tog hans ansigt mellem sine hænder og hev ham op til sin mund, hvor hun slikkede ham i ansigtet og på hans læber, der smagte af hende.

Hun vendte sig rundt med røven mod ham og tog fat i hans hårde brede pik og førte den ind i sig. Hun stønnede højt, da hun igen mærkede ham dybt i fissen, der var ingen som ham.

Hans rytme og stød i hende gjorde hende svimmel, og hun forsvandt ind i den verden, som han var så dygtig til at få hende ind i. Hun nød hvert et stød med hans store brede pik og mærkede hans hånd for sin mund, som ville han holde al hendes luft og lyst inde.

Han tyssede forsigtigt med fingeren mod sine læber og pegede mod døren. Der var kommet en ind i lokalet uden for toilettet, men det stoppede ham ikke. Han fortsatte med at kneppe hende med det intense dyriske blik, den anden hånd havde hårdt fat om hendes bryst, og han klemte hendes brystvorte, som hun elskede det.

De kom næsten samtidigt uden ret meget lyd på, af ophidselsen over tilstedeværelsen af en ukendt person på den anden side af døren og af glæde og længsel efter at mærke hinanden igen. De tolv dage uden hinanden havde føltes som 100 dage.

Ellen havde et foredrag tilbage, hun skulle overvære, så efter varme kys, glæde og lidt tårer sendte hun Jon hjem i sin lejlighed og sagde, hun ville være der i løbet af halvanden time.

Da Ellen satte sig ud i sin bil efter endt foredrag, kunne hun mærke Jons sperm løbe ud af hende. Hun stak en finger ned mellem benene og smagte på deres miks af safter.

Hun havde allerede lyst til ham igen, og hun vidste, at han var klar til at gøre hende glad igen, når hun kom hjem. Hun var samtidig urolig for deres snak, og nippet i hjertet kom tilbage. Hvor havde hun udsat det fine sårbare hjerte for mange spekulationer igennem årene, lige så meget lykke der havde været, lige så mange ulidelige tanker, der havde givet hende hjertekvaler, tvivl og gråd, havde der også været.

Skulle hun bruge tiden hjemme hos hende på at få gjort det forbi? Fortælle ham, at det ikke længere var nok for hende at dele ham med hans kone, bede ham om at vælge selvom hun vidste, hvad svaret var? Som vanligt var det kun tanker, som hun vidste, hun ikke kunne handle på.

Hun var så bange for at miste ham. Et liv uden ham ville virke tomt for hende.

Hun lukkede øjnene og bad en stille bøn ud til universet om, at der ville ske en ændring, en ændring som gjorde, at de måtte træffe et valg.

Et valg, der lod hende komme videre i livet og satte dem begge fri, uanset hvor frygtelig en tanke det var for hende. Det var nemmere at overgive det til noget, der var større end hende. Hun følte sig barnlig og ikke særlig handlekraftig, men det var det eneste, hun var i stand til.

Da hun stak nøglen i døren hjemme, kunne hun høre, han var i gang i køkkenet, han lavede mad til hende, som han så ofte havde gjort før, også her vidste han alt om hende, hendes livretter, hvad hendes favoritvine var, og han vidste, hvor taknemmelig hun var over, han lavede mad til hende.

Det var en stor kærlighedserklæring i Ellens verden. Han stod som vanligt i altid afslappet stil i hvid T-shirt, jeans og bare fødder, og hun fik klump i halsen ved tanken om, hvor lykkelige de kunne være sammen hver dag i det køkken.

Hans 192 cm lyste op, da han så hende og kom over mod hende med åbne arme og kyssede hendes mund, kinder og øjenlåg. Han duftede dejligt af HAM, madlavning og den vin han stod og nød, imens han kokkererede.

Hun smed sine høje hæle, han skænkede hende et glas af hendes yndlingsvin, og hun tilbød sin hjælp.

Han satte hende til at lave salat, og imens hun stod med tomater, agurker og løg, kom han flere gange over til hende og hev blidt hendes lange hår til siden, så halsen blev blottet, og han kunne kysse og bide hende der, hvor det gav hende kuldegysninger, kyssede hende i nakken, tog hende på røven, stak sin pik ind i hende et par gange og hviskede i hendes øre, at han glædede sig til at tage hende igen.

Deres energi var som vanligt i flammer, og de måtte grinende styre sig og koncentrere sig om madlavningen. Deres snak flød som vanligt spændende og intenst, der var aldrig stille mellem dem, han roste hende for hendes oplæg, og de diskuterede og sparrede om fremtidens psykologi, og hvad de kunne gøre for at blive endnu bedre.

De var begge optagede af altid at være i bevægelse og blive bedre til det, de lavede.

Hun vidste allerede nu, at der ikke ville blive snak om at stoppe.

Som altid, når de var sammen sådan her, så VAR de et lykkeligt par, og intet andet eksisterede omkring dem. Hun tænkte ikke på hans andet liv, der fandtes ingen bekymringer, de skændtes aldrig, masser af respekt, lyst og liv, kun de to.

Men hun vidste, at så snart han tog hjem i aften, så ville hendes hjerte briste igen, indtil de sås igen.

De nød maden, grinede, talte slet ikke om ‘pausen’ og nåede at elske intenst hele tre gange, inden der tikkede en sms ind på hans telefon, som skulle forandre alting.

Den var fra hans kone:

Jeg har ikke kunnet mærke dig i lang tid. Du har været fjern, og jeg har rigtig længe haft en fornemmelse af, jeg ikke har været den eneste kvinde i dit liv.

Da du i dag pludselig havde et job, jeg ikke havde hørt om før i går, har jeg kigget din computer igennem og har fundet korrespondancer mellem dig og Ellen, som beskriver alt andet, end at I bare er kollegaer.

Jeg formoder, at det er hende, du er sammen med nu? Mon du har tænkt dig at finde hjem til familien igen?

Da Jon ligbleg læste beskeden op, vidste hun, at alt var definitivt forandret, og at den ændring, hun inderst inde ønskede og havde bedt om, nu var blevet serveret for hende.

Alt svimlede for hende, hun fik kvalme, havde det, som om hun var blevet præsenteret for en dødsdom.

Selv midt i det blev hun grebet af sin evige løsningsorienterede facon. Jons ansigt var ukendeligt, og hun kunne se al liv og håb sive langsomt ud af ham. Hans stemme og kropssprog forandrede sig totalt. Han var forandret og fuld af frygt.

Han var en dybt presset mand, der stod over for en konfrontation derhjemme, som ingen ville ønske sig. Han begyndte i en tåge af sindssyge sammen med Ellen at forsøge at skabe historier om, at det skulle være noget, der lige var startet mellem os.

Hun hjalp ham med at finde scenarier og løgne, såsom at det blot var sket ganske få gange, at de var blevet ramt af en diabolsk lyst, 50-årskrise, og at det ikke betød noget. Alt sammen modbydeligt uværdigt for hende, men alt for ham.

Midt i infernoet var hun samtidig uforstående over for, at noget så alvorligt, som hans kone netop havde opdaget, kom på en sms til ham!? Ellen ville aldrig have sendt noget så ulykkeligt livsomvæltende på en sms, der samtidig kunne give ham tid og mulighed for netop at digte en usand historie.

Ellen var typen, der ville have siddet som en furie i flammer ved køkkenbordet med et glas så stort som en vase fuld af whisky og konfronteret ham ansigt til ansigt for at se hans reaktion og hørt hans første forklarende ord. Hun ville have klynget ham op.

Men nu var det sådan her, hans kone, måske i afmagt og chok, havde valgt at gøre det. Det måtte hun respektere, og hun blev ramt af en dårlig samvittighed og forståelse for, hvor frygteligt det måtte være for hende at opdage det.

Mest af alt, at det var HENDE, Ellen. De kendte ikke hinanden, men hans kone vidste selvfølgelig alt om, hvem hun var og Jons og hendes relation. De havde aldrig nogensinde haft intention om at såre nogen. Men hvad havde de egentlig tænkt sig? Mest af alt hvad havde HAN egentlig tænkt sig?

Ellen fandt en uforklarlig styrke og tilsidesatte sig selv midt i ildebranden. Jon skulle reddes, han havde aldrig lovet hende at gå fra sin familie, så selvfølgelig skulle hun redde manden, hun elskede.

Hun kiggede på den mand, som hun vidste hun for evigt ville være forbundet med. Han var i opløsning, gik i cirkler i hendes stue, tog sit tøj på, vaskede hende af sit ansigt og hænder, drak resten af vinen og gjorde sig klar til turen hjem til den frygtelige konfrontation.

Hun vidste, at hun havde tabt. Hun vidste, at hans kone ville tilgive.

Han så hende ikke, lige nu var hun kun en krykke for ham, ikke alt det andet hun var vant til at være for ham, når det kun var hende og ham.

Han forlod hende med et flygtigt kys og et ‘jeg ringer til dig’.

Ellen ønskede ham alt det bedste og lukkede døren efter ham. Hun sank grædende og alene sammen på gulvet. Hun vidste, det var enden på Jon og Ellen.

Man skulle passe på, hvad man bad universet om.

August måned var smuk, og solen stod ind ad hendes terrassedør.

Et år var gået, og Ellen havde haft sit livs største hjertesorg.

Jon havde som forventet valgt at blive hos sin familie, konen ville også som forventet tilgive, og de ville prøve at komme videre, beholde deres familie samlet og skabe det bedste fundament for dem alle.

Jon var forståeligt blevet dikteret, at Ellen skulle slettes fuldstændigt fra hans liv. Ellen var radioaktivt materiale i hans kones verden. Hun havde bedt ham om at finde en anden praksis at arbejde fra, og han skulle love, at han aldrig ville se eller tale med Ellen igen.

Hun skulle betragtes som død, og det var præcis sådan, Ellen havde følt sig.

Jon var ude af hendes liv, og det føltes som et dødsfald. Hun var var helet pænt, men hun savnede ofte sin ven, elsker, mand, kollega, soulmate og grineven, som nu pludselig ikke eksisterede længere.

Det havde været ubeskrivelig smertefuldt, og oveni alle tårerne var der en stærk følelse af uretfærdighed og raseri. Hun havde været igennem alle sorgens faser. Chokket, reaktionen, reparationen og nu nyorienteringsfasen.

De første måneder efter bruddet havde de haft mange telefonsamtaler og et enkelt hemmeligt møde på et offentligt sted. De havde grædt, kysset, talt minder og eventyrscenarier om at fortsætte deres relation, tage på en rejse og nyde hinanden igen, men de vidste begge to godt, at det var en snak mellem to ulykkelige barnlige voksne, der ville have det hele.

Men de var nødsaget til at give slip på noget unikt og fantastisk. Slippe det, uden de selv havde taget valget. Det havde en anden gjort for dem.

Han skulle stå ved sit valg, og det havde hun opfordret ham til. Hvis det ikke var NU, han ville tage chancen med hende, så blev han nok aldrig blive klar, og derfor måtte han arbejde sig ind på, at hans familie var ‘nok’ for ham.

Ellen skulle ikke være den store ladestation og lykkeø, han kunne sejle til og fra for at være den perfekte familiefar og mand for en anden kvinde. Hun ville høste frugterne selv – og det var ikke en mulighed.

Ellen havde følt sig fortabt og alene. Hun talte med de få, hun havde involveret i deres hemmelige forhold, hun havde talt ørerne af dem dag og nat, vendt hver en sten, hun havde grædt, skreget i pude, kastet op af savn og drømt sære drømme om natten.

Hvert et ord der var blevet sagt imellem dem, hver en berøring, hvert et grin – alt var væk. Kun minder tilbage, som hun ikke engang kunne dele med ham længere.

Aldrig havde hun været ramt så hårdt. Der var stadig så meget uforløst og et savn så stort, som hun havde svært ved at være i. Hun følte sig svigtet af ham. Men hun vidste også, at tiden ville være hendes ven, men den havde føltes ulidelig langsom.

Tiden havde virkelig læget mange af sårene, og tiden var … ja den var gået. Jon & Ellen føltes på mange måder længere væk end det år, der var gået siden bruddet, og i dag var en rigtig god, smuk sommerdag for Ellen.

Hun sad hjemme og skrev en journal færdig oven på et totimers patientbesøg. Hun havde sagt ja til en middagsdate med Mads. Det var første gang, de skulle ses siden deres parisereventyr. Han havde ringet og skrevet utallige gange efter Paris og inviteret hende ud, men han havde kun fået nej tak.

Hun havde været ærlig over for ham og forklaret, at hun var i sorg og ikke været klar til at date. Men det var hun nu. Klar til at møde andre mænd og møde en verden uden Jon. Hun glædede sig til at komme ud. Se Mads, grine, tale og føle sig fri. Helt fri.

Da hun forlod sit hjem for at vente på sin taxa i en smuk pink sommerkjole, høje hæle og havde mod på sin aften med Mads, så hun pludselig den så velkendte høje skikkelse med de lange dejlige ben stå lidt ludende og

læne sig op ad muren på den anden side af gaden og kigge på hende. Han måtte have ventet på hende, holdt øje med hende. Han var blevet lidt rundere, og han så trist og slukket ud.

Men han var stadig vidunderlig i hendes øjne. Hendes mave snurrede rundt, og hun kunne mærke det bidende Jon-nip i hjertet vende tilbage. Det havde ellers været på hold længe.

Men med nippet kom der en ny ukendt følelse frem i hende, omsorgen og kærligheden for ham var der stadig, men den var også blandet med følelsen af medlidenhed.

Hun så pludselig klart og tydeligt en mand, som slet ikke var tro mod sig selv og alt det, han indeholdt. En mand, der ikke mærkede efter i hjertet. Alt for pragmatisk og ikke lyttende til sit dybe sande jeg. En mand, der gik imod den, han virkelig var.

Hun blev ramt af en dyb bekymring for ham.

Hvor meget pres kunne et menneske klare, og hvor meget tillod ens hjerte og sjæl at blive overhørt og pakket ind i indbildninger? Ville det påvirke hans helbred?

Hun vidste, at han havde skulle kæmpe sit livs hårdeste kamp på hjemmefronten, gjorde det antagelig stadig. En lang kamp om at genvinde tilliden, sandheden og kærligheden, og midt i den kamp havde han også mistet Ellen. Hans bedste ven, der forstod ham og kendte til alle hans mørke og lyse sider, kollegaen og sparringspartneren, luderen og madonnaen, som lod ham være det frie seksuelle væsen, han var. Ellen, som ville følge og støtte ham til verdens ende.

Hun følte, som aldrig før, en dyb empatisk nærmest moderlig beskyttende kærlighed til ham, og da hans tunge skridt nærmede sig hende, gik det pludselig op for hende, at det ikke var hende, der havde tabt.

Da de nåede hinanden i et tæt kram, hviskede hun med varm stemme:

‘Jon , åh Jon. Hvordan har du det?’

Han returnerede med blanke øjne: ‘Hey smukke. Jeg har længtes efter dig, har du tid? Vi må tale sammen.’

The End

Læs også