https://imgix.femina.dk/media/e13f35c58e9c43b7b9ee0082211da500.jpg
Kærlighed og sex

Kvinders råd til mænd i sengen

7. december 2011
af Tidenskvinder.dk
Kære mand! Vi ved, at det nogle gange kan være lidt svært for dig at regne ud, hvad vi helt præcist tænder på – og vi forventer ikke, at du er tankelæser.

Kære mand. Vi ved, at det nogle gange kan være lidt svært for dig at regne ud, hvad vi helt præcist tænder på, og vi forventer ikke, at du er tankelæser. Læs derfor med herunder og få et par do's og dont's til sengelegen.

1. Du må gerne spørge hvad vi kan lide i sengen

spørge, hvad vi kan lide. Men det kan godt vente, til efter vi har været sammen et par gange. Når vi har haft tid til at lære hinanden lidt bedre at kende, åbner vi gerne helt op for posen, og så kan vi snakke stillinger, favorittricks, fantasier, eksperimenter osv. Og det er der mange måder at gøre på, f.eks. kan vi lave ønskelister til hinanden, vi kan skrive frække sms'er og noveller til hinanden, eller selvfølgelig bare snakke om det.

Du må til gengæld helst ikke

interviewe os den første gang, vi har sex. Så forsvinder magien lynhurtigt. For det første kan vi godt blive lidt generte. Selv om vi er helt klar til at have vild og dejlig sex med dig, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at vi har lyst til at dele alle vores hemmeligheder med dig lige med det samme. For det andet kan vi føle os provokeret til at skulle give dig et helt vildt kinky svar, som involverer sygeplejerskeuniformer eller gangbang, men ender med at svare noget hverdagsagtigt som "altså, jeg kan godt lide at blive stimuleret på min klitoris, så lidt oralsex efterfulgt af penetration…".

Læs også : Hvilken mandetype passer til dig? Find svaret her

2. Du må gerne kærtegne vores ører

slikke, sutte og nappe os kærligt i øret, lade din tunge lege drillende med det, og så forlade området igen. Du kan med stort held også udvide repertoiret og slikke og nappe os på halsen og i nakken. Men husk: vores ører er nu en gang bare ører, der er mange andre steder, der gerne vil have din tunges fulde opmærksomhed i stedet.


Men lad være med at stikke tungen dybt ind.
Vores ører er meget følsomme, både over for berøring og lyde. Og selv om det for de flestes vedkommende er en meget erogen zone, er det ikke ensbetydende med, at vores ører er en farligt fin skov med trøfler, som du skal helt ind i mørket for at finde.

We Vibe - Verdens bedste sexlegetøj til parWe Vibe er kåret som verdens bedste sexlegetøj til par, og er dermed en sand fornøjelse for begge parter. Du kan købe din helt egen We Vibe i Qshoppen netop nu.

Køb We Vibe i Qshoppen

3. Du må gerne bruge god til på forspillet

Vi elsker at blive varmet op med masser af slik, nus, kæleri, pilleri og kys. Masser af kys! Husk på, at vi som regel er noget længere om at tænde end dig, så vi har brug for den ekstra tid - ikke mindst til at blive godt og grundigt våde.

Undgå at stikke penis ind hvis vi ikke er våde nok
Og vi bliver altså ikke vådere af, at du prøver igen og igen. Tværtimod bare mere irriterede og ømme i området. Og en fugtet finger gør som regel heller ikke helt tricket. Det kan komme til at virke som om du sjusker lidt eller er for utålmodig. Vent til vi er klar - hjælp evt. med lidt glidecreme.

4. Du må gerne grine lidt af dig selv

Både sådan generelt, men specielt også, hvis du f.eks. ikke kan få den helt op at stå. Gør noget andet, hvis din bedste ven ikke lige makker ret. Kys os, pil på os - eller på dig selv. Hold en pause, og find på noget andet imens. Med mindre du virkelig har decideret problemer med potensen, så gør det virkelig ikke noget, at den ikke altid står stiv og struttende ud fra din krop. Og det mener vi virkelig!

Lad være med at proppe din halvstive pik op i os
Prøve at proppe din halvstive pik op i os. Vi kan godt forstå det: Du tænker, at hvis du smider den indenbords, bliver den sikkert helt stiv. Eller hvis du bare lader som om, at den er helt grydeklar, så opdager vi det sikkert ikke. Men det er faktisk lige så pinligt for os, som det er for dig. I sådan et forsøg kan vi mærke al din usikkerhed og desperation koncentreret om lige præcis det område, hvor du jo helst gerne så, at du var præcis det modsatte.

5. Du må gerne fortælle os hvad DU kan lide

fortælle, hvad du kan lide og hvordan du kan lide at blive rørt. Hvis du gør det kærligt undervejs, kan vi næsten garantere, at du får det lige som du vil have det. Og hvis du er lidt genert, kan du vejlede os med lyde og støn i stedet. Vi er meget lydhøre og lige så opsatte på at tilfredsstille dig, som du er med os.

Du skal ikke være bange for at såre os

Vi har ikke lyst til at gøre ting, der ikke virker. Og jo længere, du måske brænder inde med det, jo dummere føler vi os, når du så endelig siger det.

Cunnilingus - Bedre oralsex af Ian Bendtsen

Lær kunsten bag at give god oralsex til kvinder, til nytte for både mænd såvel som kvinder. Bedre oralsex handler om at opnå fælles nydelse hvad end du er i et forhold eller single.

Køb Cunnilingus - Bedre oralsex i Qshoppen her

6. Du må gerne spørge hvordan vi kan lide at blive rørt

Specielt på klitoris og omkring G-punktet. I modsætning til bud nr. 1, er det her helt ok at spørge om lige præcis dét. Vi vil gerne fortælle dig det, og vi kan også vise dig det ved at guide din hånd på den rigtige måde. Nogle gange er det også bare nemmere, at vi gør det selv, hvis vi er tæt på at komme. Det skal du ikke tage personligt.


Lad være med at prøve at nå vores klitoris hvis du ikke kan nå ordentligt
prøve at nå vores klitoris, hvis du ikke er i en position, hvor du kan nå den ordentligt, og hvis det kræver nærmest akrobatiske øvelser fra din side. Det er selvfølgelig rigtig godt, at du ved, at stimulering af klitoris er meget vigtig for os, men det skal altså gøres rigtigt, hvis du skal pille i det område. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan vi vil røres, men de fleste af os er meget følsomme der. Og det kan være decideret ubehageligt, hvis du gnubber og trykker for hårdt.

7. Du må gerne komme for tidligt

Ja du må gerne en gang imellem komme for tidligt. Og så bare stå ved det, hvis det sker. Så kan vi grine sammen af det. På den gode måde, selvfølgelig. Hvis du kan joke med det og f.eks. sige: "Wauw, jeg plejer ikke at holde længere end 10 sekunder, så det her må være rekord" eller "Det ser ud som om de dér anti-erektionspiller, jeg tog, virker", så ved vi, at du har humor nok til at tackle sådan en lille svipser, og så gider vi helt sikkert godt prøve igen.

Men lad være med at få et nervøst sammenbrud

Undgå at få et nervøst sammenbrud, hvis kanonen går af for tidligt, eller du ikke kan få den op at stå. Hvis din pik ikke altid makker ret, er det ok. Det gør vores understel heller ikke altid. Men det er ikke specielt charmerende, hvis du laver en scene. Så vil vi begynde at tro, at du måske har et mere vidtrækkende problem end bare en one-timer. Men det er heller ikke klædeligt, hvis du bare lader som ingenting. For vi ved begge, at det skete.

8. Du må gerne være kreativ i sengen

Det er meget sjovere, hvis vi skifter stillinger undervejs, at vi f.eks. holder pauser undervejs, hvor vi slikker hinanden og pirrer hinanden i stedet. Og du må gerne være kreativ i dit valg af stillinger og påhit. Det viser bare, at du er legesyg og eksperimenterende. Det kan vi godt lide.

Men det skal ikke trække ud i en evighed
Tro ikke vi forventer, at du er en marathonknepper, der bare skal pumpe frem og tilbage i flere timer. Det bliver for det første ret kedeligt i længden, og vi kan også ende med at blive helt ømme og slidte forneden.


Læs også : 5 parfumer der forfører med garanti

9. Du må gerne sætte lyd på

Både undervejs og når du kommer. Når du stønner "fortæller" du os, at det, vi gør, er både rart og ophidsende, og det tænder også os. Og det kan være en rigtig god rettesnor for os. Sådan nogle dybe, gode mandestøn kan virkelig sætte fut i hormornerne.


Lad være med at brøle som en hel hær
Brøle som en hel armensk hær, når du kommer. Så kan vi faktisk godt blive lidt forskrækkede. På den anden side må du heller ikke være alt for stille, for så bliver vi i tvivl om, om du overhovedet kan lide det (og os).

10. Du må gerne præsentere dine fantasier

præsentere nye fantasier og ønsker, f.eks. ved at sige: "På et tidspunkt kunne jeg godt tænke mig….". Hvis du siger det sådan, kan vi nå at vænne os til den nye idé uden at føle os pressede til, at det nødvendigvis skal være lige her og nu. For som regel vil vi rigtig gerne lege med, nogle gange skal vi bare lige have tid at vende det inde i hovedet.

Lad være med at stille krav
præsentere os for dine fantasier som et decideret krav eller en trussel. Så bliver vi forskrækkede og føler os pressede. Og så kan det ende med, at vi slet ikke vil overveje dine ideer, selv om vi måske godt gad, hvis vi fik lidt betænkningstid.

Læs også : Det mener han i virkeligheden om dig i sengen

Læs også